In eerste instantie wat terughoudend omdat ik zoveel negatieve recensies las. Maar net mijn aangeschafte auto (waar een hond in heeft gewoond) naar de wasstraat en interieurbaan gebracht. Ik werd erop... Mehr ansehen
Zeer oneerlijke wasstraat. Ze beweren dat het abonnement onbeperkt is en dat je één keer per 24 uur gebruik mag maken van de wasstraat, zoals in hun voorwaarden staat. Wanneer je echter vaker gaat,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vandaag 13-4-26 door de wasstraat in Almere gegaan Na de wasbeurt zat er nog net zoveel vogelpiep op het voorraam als voor de wasstraat De man die met een hogedrukspuit nog even langs de auto loo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijn dat er hier allerlei faciliteiten zijn maar de dame achter de kassa mag wel es manieren leren. Een gedrag waar je misselijk van wordt , arrogant en totaal ongeïnteresseerd. Blijkbaar voorkeur voo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Autoradam staat gemak en mobiliteit centraal. Wij bieden alles wat je nodig hebt om snel en eenvoudig onderweg te zijn. Of je nu een auto wilt huren, je voertuig professioneel wilt laten wassen, voordelig wilt tanken of een e-bike zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze diensten zijn ontworpen om het leven van onze klanten makkelijker te maken, met snelle en betrouwbare oplossingen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bij elke vestiging, in Almere, Amsterdam en Lelystad, vind je deskundige medewerkers die klaarstaan om je te helpen met al je vragen over autoverhuur, onderhoud, wassen, tanken en elektrische mobiliteit. Wij combineren service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Kies voor Autoradam en ervaar zelf het gemak van een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten op één plek.
De Strubbenweg 4, 1327 GE, Almere, Niederlande
- 088-0351212
- info@autoradam.nl
- autoradam.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 63 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle service en overzichtelijk
Snelle hulp bij huur auto
Snelle hulp bij huur auto, fijne auto, schoon.
Goede service.
Gewoon goed.
Tevreden met auto, niet geheel met afhandeling
Op zich tevreden over de auto. Auto wegbrengen is lastig, geen duidelijk instructie waar je hem moet neerzetten. Mijn grootste teleurstelling is dat een vraag over het benzineverbruik van de auto niet beantwoord wordt
Na dat ik de bus had afgetank net even…
Na dat ik de bus had afgetank net even onder vol zoals ik hem in de ochtend had mee gekregen werd er tot mijn verbazing 31,68 euro aan brandstof gerekend wat er nooit meer in de tank gepast kan hebben.
Naar mijn mening ruikt dit naar oplichting vandaar deze slechte waardering.
M.P.Sproet

Antwort von Autoradam
Ondanks de waarschuwing dat de rekening…
Ondanks de waarschuwing dat de rekening naar een ander adres gestuurd moest worden kreeg ik toch de rekening.

Antwort von Autoradam
Prima service
Prima service, ongeïnteresseerde vrouwen achter de balie
Ik had een auto nodig voor een halve…
Ik had een auto nodig voor een halve dag. Duidelijke prijs en geen verassingen achteraf. Helemaal top
Goede service en fijne medewerkers.
ik ben blij jullie service
Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers, netjes en snel geholpen.
Gewoon Toppie🐾
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen, geen problemen gehad.
de keren dat ik reserveer is er altijd…
de keren dat ik reserveer is er altijd een voertuig aanwezig
mocht het voertuig dat ik reseveer er onverhoopt toch niet , of op tijd terug
zijn wordt er een oplossing gevonden.
Goed voor elkaar de spullen
Goed voor elkaar de spullen, snelle service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.