Helt i top oplevelse, fik en keramisk coating med 10 års garanti også i dørfalse og fælge på min VW T-Roc. Den står super skarp og flot og er helt glat i overfladen. Alex der udfører arbejdet som o... Mehr ansehen
Virkelig professionel service. En fantastisk god oplevelse og et særdeles veludført arbejde. Min bil var i gode hænder af en meget sympatisk person der brændte for sit arbejde. Her kommer jeg igen.... Mehr ansehen
Ellekær 5A, Herlev: Har lige fået keramisk coatet min 3 år gamle Audi Q4 - står nu lige så flot i lakken som da jeg købte bilen som ny. Fantastisk god service- fik låne bil uden betaling, kommer tilba... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
AutoProCare er et team med en fælles passion for biler. Vi går op i at levere de absolut bedste resultater inden for bilpleje. Resultaterne skaber vi uden at gå ned på kvalitet og på kompromis med servicen. Vi udfører bilpleje til alle slags biler og er specialister indenfor rengøring, polering og coating af biler.
Hassellunden 4A, 2765, Smørum, Dänemark
- Info@autoprocare.dk
- autoprocare.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super polering og keramisk coating hos…
Super polering og keramisk coating hos Autoprocare. Jeg kørte min helt nye Tesla Model Y direkte fra afhentning og til Rene hos Autoprocare, for at sikre den inden turen sydpå til Italien. Det var jeg glad for. Det er tydeligt at Rene går op i sit arbejde og bilen fik både monteret PPF på de mest udsatte steder og en prof keramisk coating af lakken. Både arbejdet og servicen har været helt i topmog jeg er glad for jeg valgte Rene og Gitte til at stå for arbejdet. Søde mennesker og låbebil og nidkærhed for det udførte arbejde. Stor anbefaling herfra.
Heldig at være nabo
Super god service og flot arbejde!
Super flot arbejde
Super flot arbejde. Dejligt at komme et sted hvor der er passion for arbejdet med flot kvalitet og resultat til følge. Her gå's ikke på kompromis med kvaliteten.
Har været andre steder, men hos Autoprocare rammer den helt klart 5 stjerner.
Jeg komme igen med min sommerbil
Havde selv lavet nogle poleringsridser…
Havde selv lavet nogle poleringsridser i min køler . Rene har tidligere poleret bilen til UG 😉 . Så tager ud til Rene som er danmarks svar på god service . Han fikser det med det samme . Sådan en service er man ikke vant til i dagens Danmark
Min livline ……
Som at få en ny bil.
Virkelig fantastisk rengøring m.m af…
Virkelig fantastisk rengøring m.m af min Peugeot 2008
Kan virkelig anbefales
Super service.
En god gang polering og en gang coating.
Sådan holder min bil sig flot i forhåbentlig mange år. . Meget professionel indstilling til opgaven. Er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen hvis der bliver skiftet.
Polering og kundeservice i top!
Jeg havde desværre fået en del ridser i min 1,5 år gamle Mustang Mach-E, som jeg har været vildt ærgerlig over. Efter at have talt med Rene i telefonen, var jeg ikke i tvivl om at Autoprocare var det rigtige sted at få poleret bilen. Det var tydeligt at Rene ikke går på kompromis med kvaliteten, og at han sætter en ære i at levere et ordentligt og professionelt stykke arbejde, tilmed til en god pris.
Efter at have besøgt virksomheden i dag er jeg blevet bekræftet i mine høje forventninger til resultatet, ligesom kundeservicen har været i top hele vejen. Bilen står nu superflot igen!
Ventetiden kunne jeg i øvrigt tilbringe i fantastiske rammer med Tour De France og Wimbledon på den store fladskærm :)
Stort 5-tal herfra og ikke sidste gang jeg besøger Autoprocare!
Super service, og der blev lavet ekstra arbejde som ikke var aftalt uden beregning
Der er dog små ting som ikke blev rengjort, men alt i alt er jeg meget tilfreds og et utroligt flinkt og imødekomne par,🕺💃 med et par søde hundebørn. 😁
Super professionelt, smuk bil, dejlige lokaler
Faldt over dem ved et tilfælde, men meget positiv.
Super flotte lokaler, for både bil og afventende.
Arbejds stationer så man ikke skal sidde og gynge med ens PC i skødet. Og bilen stod skarpt efter - helt synd børnene skulle ind i den igen :-)
Perfekt bilvask og polering af Polo GTI
Min sorte Polo GTI havde desværre fået nogle ridser i forbindelse med en parkeingsskade. Den kom en tur forbi Autoprocare og René for vask og afklaring af om den pågældende ridse kunne klares udelukkende ved polering.
Ridsen blev poleret væk, men i kraftigt sollys stod poleringen desværre efterfølgende ikke 100% skarp i første omgang. René var helt enig og ny korrigerende polering blev hurtigt arrangeret, hvor resultatet blev helt perfekt!
Alt i alt super og imødekommende service og dejligt med et sted som har faglig stolthed - og hvor man hurtigt tager hånd om det hvis resultatet i første omgang ikke blev som forventet. Det er noget en perfektionist sætter pris på og jeg kommer helt sikkert til at benytte Autoprocare og René fremover til bilvask og polering.
Super Service
Super Service!
Og flotte lokaler ..
Man bliver mødt med et smil og man føler sig meget velkommen ..
Jeg droppede bare ind for at spørge ind til om min bil kunne poleres, da jeg havde fået lavet ridser i lakken . René beroliger mig hurtigt ,og siger det kan han sagtens klare og tager bilen ind med det samme og vasker og polere .
Bilen er blevet virkelig flot og udover det aftalte tog han lige og polerede lidt ekstra .. jeg blev simpelthen så glad .
Udover det får man god vejledning hvordan man passer på sin bil.
Stor anbefaling herfra og det er ikke sidste gang jeg besøger AutoProCare.
Næste gang bliver til indvendig rengøring.
Kæmpe anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling herfra.
Havde fået en bule og ridser i min bil og frygtede en stor omlakering af bilen.
Kom ned til Rene som fik ordnet bilen med en flot polering og en bronzevask, som er vask af bilen i hånden.
Jeg er så glad for det flotte arbejde der er lavet! min bil er som ny.
Rene er så sød og hjælpen, rigtig god service.
Derfor 5 stjerner herfra
Netop i dag
Netop i dag, var jeg forbi AutoProCare, for at få renset mine sæder og få en motorvask. Det er første gang, jeg møder Rene, og jeg kan allerede sige, at det absolut ikke bliver sidste gang. Sikke en service :-) Motorrum og sæder blev så flotte. Endelig møder man en person, som har sin faglige stolthed, dem bliver der desværre færre og færre af. Så tøv ikke, hvis bilen skal have en omgang.
Service i top, produkter i top, resultat i top.
Man føler sig straks velkommen, har et helt igennem fantastisk og smittende engagement og stolthed over deres arbejde. Deres energi og grundighed skaber tryghed!
Hentet min bil efter en 2-trins polering hos Autoprocare, og resultatet var over al forventning. Det var som at få en ny bil.
Har aldrig hørt nogen snakke så passioneret om polering.
Helt fantastiske faciliteter hvor der er mulighed for at slappe af eller benytte kontorfaciliteter med wi-fi- kaffe og sodavand.
Kan varmt anbefale autoprocare ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fornem service
Fornem service. God pris og spitzenklassen af et resultat! Kan klart anbefales!!
Jeg skulle have poleret min bil pga…
Jeg skulle have poleret min bil pga ridser, rene fik den til at se helt ny ud. Rigtig godt arbejde og mega god service.
Det bliver ikke sidste gang jeg kommer derhen.
Fantastisk service
Fik først ordnet vores Swift og da vi så, hvordan den lignede en helt ny bil, skulle vores Tiguan R/Line selvfølgelig også ha' en omgang. Vi var nærmest mundlamme, da vi kom for at hente den. Gitte og René havde fået fjernet ridser i lakken, klargjort læderkabinen samt vasket, pudset og poleret bilen flere gange. Lignede igen en splinterny bil. Kæmpe arbejde de har udført. Kan anbefales 200 % og 10 stjerner herfra for udført arbejde og deres altid yderst behagelige måde at være på.
Vask af bil
Hvor skal jeg starte, man er altid velkommen. Valgte en af deres vaske muligheder og hvilket resultat. Den står skarpere end da jeg købte bilen
Fantastisk flot arbejde udført på min…
Fantastisk flot arbejde udført på min Ford Focus Cabriolet CC med indvendig rengøring af kabine, sæder loftbeklædning med videre..... 5 Stjerner herfra 😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.