Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt i top oplevelse, fik en keramisk coating med 10 års garanti også i dørfalse og fælge på min VW T-Roc. Den står super skarp og flot og er helt glat i overfladen. Alex der udfører arbejdet som o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig professionel service. En fantastisk god oplevelse og et særdeles veludført arbejde. Min bil var i gode hænder af en meget sympatisk person der brændte for sit arbejde. Her kommer jeg igen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ellekær 5A, Herlev: Har lige fået keramisk coatet min 3 år gamle Audi Q4 - står nu lige så flot i lakken som da jeg købte bilen som ny. Fantastisk god service- fik låne bil uden betaling, kommer tilba... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik først ordnet vores Swift og da vi så, hvordan den lignede en helt ny bil, skulle vores Tiguan R/Line selvfølgelig også ha' en omgang. Vi var nærmest mundlamme, da vi kom for at hente den. Gitte o... Mehr ansehen

1. Professionelle Fahrzeugpflege
  2. Autowaschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

AutoProCare er et team med en fælles passion for biler. Vi går op i at levere de absolut bedste resultater inden for bilpleje. Resultaterne skaber vi uden at gå ned på kvalitet og på kompromis med servicen. Vi udfører bilpleje til alle slags biler og er specialister indenfor rengøring, polering og coating af biler.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er fuldt ud tilfreds. Kommer igen

Jeg er fuldt ud tilfreds med at få coated mine nye Alfa med Opti-Coat Pro samt polering, polering og coating af fælge, udbedring af lakskader m.m. Der er virkelig en forskel på før og efter. Det var også vigtigt for mig at vide, at min bil er i sikre hænder hos nogen, der kan deres kram og er passioneret om at få biler til at shine. Så under hele forløbet både før og efter var René og hans kollega behjælpelige med afklaring, vejledning og let tilgængelige. Cadeau til dem. Jeg kommer helt sikkert igen.

19. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imponerende resultat. Professionel og rar betjening :)

Min Alfa Romoe Spider 2007 stod som en helt ny bil i lakken og fælgene, da jeg hentede den igår, efter at bilen have fået en 2-trins poler-behandling, incl. topcoat, hos AutoProCare i Herlev. Et helt igennem fantastisk resultat, og en aldeles professionel og betjening og oplevelse. Kan anbefales på det varmeste :) Mikael Bo Christensen

17. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min sorte bil shiner som aldrig før

Jeg har fået min helt sorte bil coatet i Holbækafdelingen. Det var bestemt ikke gratis – men jeg vil sige det er hver en krone værd. Bilen står helt skinnende blank med en utrolig dybde i lakken. Jeg købte den fabriksny for knap 2 år siden – men den er bestemt flottere end da jeg hentede den hos forhandleren.
Hvis jeg kigger på detaljerne, kan jeg se at arbejdet er udført med omhu og præcision. Og så var bilen også lige støvsuget da jer hentede den – det trækker heller ikke ned.

10. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bemærket de gode anmeldelse af…

Havde bemærket de gode anmeldelse af Autoprocare, ejeren Rene og personale.
Min egen oplevelse levede fuldt op til forventningerne. Meget professionel, venlig og imødekommende kundehåndtering og med en indleven, medvirken i sit håndværk som efterlod min bil med en lakbeskyttelse der funkler og afviser snavs og regn - og ikke mindst en glad og tilfreds kunde.

21. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når du vil have noget for pengene

Der er mange store ord som springer frem på tungen, som kunne bruges til at rose det fantastisk flotte stykke arbejde Rene har gjort. Bravo

Her kan man føle sig i trygge hænder og hans priser er super gode.

Tak for en godt udført stykke arbejde😊👏🏼👏🏼👏🏼

24. Mai 2024

Highly Recommended!

I booked an appointment with Rene after conversating with him several times over SMS and phone. He was very helpful and pleasant to communicate with. Due to some traffic issues on the way to holdbæk, I ended up being an hour late for the appointment. Rene was not bothered at all and got to work as soon as I arrived.

Hence, I give the company my recommendation. Super helpful and great service 😁

16. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en oplevelse i topklasse!

Tak til René for altid god service og en klargjort bil, som strøg lige igennem da den skulle tilbageleveres efter leasing. Jeg får altid mere end jeg forventer, når jeg bruger Autoprocare 💪

29. April 2024

Flot finish

Alletiders service og stor omhyggelighed hos Autoprocare. Rene er hjælpsom og lydhør, i forhold til ønsker vi havde for coating. Dejligt at se at Rene tager unge i praktikforløb.

22. April 2024

Super flot resultat

Jeg har fået lavet min Mercedes E500 Cabriolet af René. Det er en helt anden bil nu! Jeg valgte Den bedste coating fra Jade, som giver ekstra beskyttelse grundet hårdheden. Jeg har også fået imprægneret kalechen og lavet masse små lakreparationer, så bilen nu står knivskarpt! Flere steder kan man ikke se at der før var fejl i lakken.

Hvis du skal have grundig, omhyggelig og passioneret vejledning er det René du skal gå til.

Stor anbefaling herfra!

26. April 2024

Coating af ny bil

Efter jeg havde talt med René var jeg slet ikke i tvivl om at det var her, jeg skulle have min bil Coatet.
fra start til slut udførte René en fantastisk service og langt udover hvad jeg havde forventet!
Da bilen blev hentet havde René Coatet bilen mere end vi havde aftalt og til samme pris. Samtidig fik jeg en grundig instruktion i hvordan vi bedst kunne holde bilen vedlige.
Min næsten bil bliver helt sikkert også Coatet hos Autoprocare

23. April 2024

Min bil fra 2006

Min bil fra 2006, blev som ny, efter Keramisk Coating hos AutoProCare.
Jeg kan stærkt anbefale firmaet med passion for biler og en enestående service fra både værksted og kontor.

5. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så fik jeg den flotteste bil tilbage.

Så fik den flotteste bil tilbage efter den havde været under kærlig behandling, inden AutoProCare gik i gang, fik jeg en super service af Rene fra AutoProCare, hvor vi gennemgik bilen for ridser m.m., efterfølgende fik Bilen en ordentlig omgang polering og Coating, ridser fjernet, Rene havde som ekstra service malet, slebet og fjernet en ridse på fælgen og efterfølgende også givet fælgene en polering og Coating, selv ruderne er blevet Coatet, da jeg hentede bilen stod den indenfor, hvor vi gennemgik hvad der var lavet, hold op den er blevet flot, super og venlig kundeservice KAN VARMT ANBEFALE AUTOPROCARE, Rene gjorde yderligere opmærksom på at hvis man er medlem af FDM så får man rabat. Det er service

25. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service Service Service :-)

Service Service Service :-)
En fantastisk oplevelse at afleverer og hente sin bil hos AutoProCare. Efter jeg kontaktet AutoProCare modtog jeg hurtigt et tilbud på mail, hvilken gav mig et nemt overblik over det arbejde der skulle udføres samt et overblik over prisen. Din bil bliver ordnet og afleveret retur i den flotteste stand. Ydermere havde de valgt lige at vaske min bil inden jeg hentede den, det var virkelig en fin ekstra service, som jeg blev rigtig glad for. Jeg modtog dagen efter, jeg havde hentet min bil, et opkald fra firmaet, som spurgte om jeg var tilfreds med udførelsen af arbejdet på min bil. Til det kan jeg kun svare kæmpe JA.
Der kan være langt imellem rigtige gode kundeservice oplevelser, men her går du ikke galt i byen. så derfor vælg AutoProCare hvis du skal have udført bilpleje på din bil. De er alle pengene værd.

4. April 2024

Fantastisk oplevelse 👌🏼🙏🏼😊

Fantastisk oplevelse.🥇👌🏼
Jeg har lige hentet min BMW cabriolet og jeg må bare sige -hold da kæft👌🏼 hvor er den blevet flot efter kærlig behandling af René, ejer af Autoprocare. Den står bare som en ny bil. Igen en fantastisk oplevelse. Både at møde René som person. Man kan virkelig mærke at han brænder for det han laver men også at hente en “ny” bil 👍🏼😉👏🏼👏🏼 virkelig pengene værd føler jeg.

28. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse og rigtig god…

Fantastisk oplevelse og rigtig god service.
René har styr på det hele, nu har jeg et fast sted når der skal poleres.
Jeg kan klart anbefale Autoprocare til andre hvis man er tvivl om hvor man skal gå hen. Tak for hjælpen rene🙌

28. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr