Vakkundig, goed én aardig!
In combinatie met banden van De Bandenconcurrent voor montage door Autobedriijf de Keizer gekozen en daar buitengewoon hartelijk, plezierig en vakkundig geholpen. Een aanrader…!
Autobedrijf De Keizer Almere is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf. Een auto kopen of onderhouden bij een BOVAG autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud, reparatie of inruil van uw auto, de specialisten van de bij BOVAG aangesloten bedrijven weten waar ze over praten.
Markerkant 14-16, 1314 AS , Almere, Niederlande
Ik kom al wat langer bij deze garage en nu net weer mijn apk laten doen. Ik word altijd erg fijn geholpen en er wordt goed met je mee gedacht. Ze leveren kwaliteit en zijn erg klantvriendelijk, sociaal en meedenkend. Ik ben een heel tevreden klant! Ik ben blij met deze garage! 🙌🙏
Super goede service professioneel vriendelijk en goed geholpen.
Alexander bedankt weer gr uit Limburg
Goede en duidelijke afspraken en enorm snel en vakkundig geholpen tegen een correcte prijs.
Ben met een start probleem aan mijn Chevrolet Cruze naar garage de Keizer gegaan. Ze hebben het probleem naar tevredenheid voor me opgelost. Ik heb gelijk een kleine beurt laten uitvoeren. Ook dat hebben ze keurig uitgevoerd. Het is een nette garage met vriendelijk gekwalificeerd personeel. Voortaan breng ik mijn auto daar voor service en reparatie!
Ik was op zoek naar een auto.
Mijn wens was een hoge instap,veel laadruimte en niet rood.
Meteen de volgende dag was er een fantastisch mooie Kuga voor mij gevonden die rijdt als een🌞.
Superblij met de snelheid, klantvriendelijkheid en kundigheid van de monteurs!
Voor mij geen andere garage meer🥰
Sorry. Dit review betreft beslist NIET Autobedrijf de Keizer in Almere. Dit bedrijf ken ik niet.
Dit drama is beleefd bij Autobedrijf Keijzers, Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn.
Heel spijtig dat ik deze fout heb gemaakt. Excuses nogmaals!
Bekeek BMW X3. Stond ingesloten dus proefrit niet mogelijk maar belofte Arthur: geheel verkoopklaar,grote service beurt, nieuwe APK. Koop gesloten en aanbetaald. Auto staat klaar 11/4.hoorde niets.Belde zelf maar. Niet klaar. Nu wel op 15 april. Met de trein worden opgehaald maar in de garage kijkt men vreemd op. Weten er niets van. Na een uur komt de auto tevoorschijn, men wil afrekenien maar gezien het verloop willen we eerst proefrit. Na 50 meter terug want allerlei waarschuwingslampjes sprongen aan.
Dus grote beurt gehad? APK gekeurd? en dan dit? Men schaamt zich wel en beloofd alles nu dubbel te laten nakijken.Met leenauto onverrichter zaken naar
huis.Afspraak nu 21 april. Onze komst bleek weer onverwacht. Auto gezocht en dat duurde. Kregen wat geld mee om even te gaan lunchen en daarna niet overschrijven maar natuurlijk weer eerst proefrit .Test 1) parkeersensoren. Werken niet! 2) Stellen buitenspiegels. defect! 3) ruitenwissers.. Alleen sproeiers maar geen wissers! Maat is vol. Terug naar garage. Arthur belt boos naar garage deel waar men zegt te weten waarover hij komt klagen maar dat zij aan de auto niets meer mochten doen van de directeur, Alexander! Annulering geeist natuurlijk!
Er lag een APK rapport in de auto. Hoe kan deze zo goedgekeurd zijn? Wat is zo'n keuring eigenlijk waard?

Antwort von Autobedrijf de Keizer
Meest meedogenloze mensen, wat ik hier heb meegemaakt heb ik nooit in mijn leven meegemaakt. Pas op met deze mensen, te vies voor woorden, teken nooit iets en koop hier nooit iets.

Antwort von Autobedrijf de Keizer
Goede ervaringen met deze garage, dus kan ik hem zeker aanbevelen.
Vriendelijk te woord gestaan en de auto weer tiptop in orde met kleine beurt en APK.
En nemen de tijd voor je als er zich een probleem voordoet. Prima service.
Bedankt en ga zo door, ik was al klant en blijf het ook.
De Keizer is net, betrouwbaar en er word hier met je mee gedacht. Topzaak!
Prima garage met duidelijk verstand van zaken!
Mijn Audi A4 gaf een technische storing waardoor deze steeds in de noodloop ging. Een ander garagebedrijf had de auto al eerder uitgelezen maar kon niets vinden en gaf aan dat meerdere oorzaken het geval kon zijn (LMM, N75, lekkende slang, vacuümpot etc.). Hiervoor zou ik op advies maar beter naar de Audi dealer kunnen gaan voor diagnose, maar daar kon ik pas na 4 weken terecht. Totdat ik belde net Keijzer garage! Ik kon meteen de volgende dag terecht. Ze hadden de auto uitgelezen tijdens het rijden omdat er dab meer uit te lezen valt. En ja, probleem gelokaliseerd (oliedruksensor) en verholpen. Kosten? Niet meer dan een avondje uiteten met z'n tweeën. Goede service & prijs, vriendelijke mensen met verstand van zaken!! Vooral dat laatste erg belangrijk!
Proffesioneel en supersociaal, ik ben dit autobedrijf geweest omdat ik bij de dealer te horen kreeg dat ik de koppakking moest vervangen, de harde werker genaamd Arjan, heeft mij hierbij geholpen en hebben een onderzoek gedaan wat dus helemaal niet zo blijkt te zijn, € 1500,- euro dus in me zak gebleven, ze hebben de apk wat bij de dealer nog is € 1100,- euro zou kosten hersteld voor € 440,- euro met een gloednieuwe apk, je hebt een vaste klant erbij ga zo door. Ook komen mijn bedrijfsauto’s vanaf nu hier. Bovag en ANWB partnerbedrijf eindelijk een bedrijf die echt weet wat die doet.
Super jongens ga zo door!
Groetjes Isrian Afil
Goed bedrijf met hart voor auto's. Het personeel is altijd even vriendelijk en denken in oplossingen voor ons. Niets is te veel. Wij als RAM Express, Bouwkundige dienstverlening zijn zowel prive als zakelijke klant bij deze garage en is daarom zeker aan te bevelen. Vaak genoeg doen ze het klein werk af als service en brengen daarvoor niets in rekening. Gewoon top. Aanrader voor Almere dus 5 sterren
Beste Mo en Eddy. Ik heb inderdaad goede ervaringen met jullie bedrijf. Misschien weten jullie het nog want ik heb bij jullie een radiator en airco laten vervangen aan mij Hymer camper B 514/2005 op 22 juni 2019.
Inmiddels heb ik recentelijk een jongere Hymer camper aangeschaft I 578/2013 en hoop dat jullie deze ook in onderhoud willen nemen. APK en kleine beurt moet omstreeks mei dit jaar.
Tevens hebben een Opel Mokka van bijna 4 jaar oud en willen we ook bij jullie on onderhoud doen. APK begin juli. Ik hoop dat wij in aanmerking komen voor 30% korting.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.