Auto Timon Bewertungen 73

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is inmiddels al mijn vierde youngtimer. Altijd naar tevredenheid, super vertrouwd adres, komt altijd alle afspraken na, kleinigheden worden altijd opgelost. Een echte aanrader dus, groet Dirk va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super veel kennis in huis goed advies en super blij met aankoop (ondanks alle pogingen van de regering tegen te werken. Ook fijne za service en prettig contact

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen zaterdag mijn "nieuwe"Mercedes E350 opgehaald bij Timon, perfect afgeleverd. Door een miscommunicatie tussen Timon en zijn assistent ging er financieel iets mis. Dit heeft Timon in no time o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Timon is een gepassioneerde liefhebber van youngtimers die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Hij laat niets aan het toeval over om er voor te zorgen dat de betreffende auto tip top in orde is.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Autowerkstatt
  2. Autohändler
  3. Gebrauchtwagenhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Auto Timon is sinds 2008 uw specialist in bijtellingsvriendelijke Audi - BMW - Mercedes-Benz - Lexus - VW - Volvo Youngtimers. Uitsluitend auto's in topstaat met een sluitende historie. Aan u geleverd inclusief een uitgebreide afleverbeurt en 3 maanden Auto Timon Garantie! Voordelig een luxe premium auto rijden door de lage zakelijke privé bijtelling van 35% over de huidige waarde economisch verkeer (WEV) in plaats van 22% over de nieuwprijs! Voor de kostenbewuste ondernemer én de particuliere liefhebber.

4.7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, mooie auto en waardevolle adviezen.

26. April 2022

Antwort von Auto Timon

Ben er intussen "overheen" dat je m'n ideale "daily-driver" hebt afgepakt Theo...:-)) en graag gedaan! Kun je met de instelbare luchtvering genoeg hoogte creëren in La Douce France?

Prima service!

Erg vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.
Na een goede testrit en het verkijgen van de nodige informatie rijden fijne kilometers met onze nieuwe auto. Het inruilen van de oude auto ging ook top!

26. April 2022

Antwort von Auto Timon

Graag gedaan Tjeerd, ik hou me graag aanbevolen voor jullie volgende voiture!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ook mijn tweede youngtimer een bmw 3251…

ook mijn tweede youngtimer een bmw 3251 touring aangeschaft bij auto Timon. super netjes geholpen en ook de inruil van de vorige auto een Opel signum 3.2 v6 werd keurig afgehandeld. uiteindelijk bleken er toch een paar kleine zaken bij de bmw aangepakt te moeten worden maar ook dat is direct en zeer netjes onder de garantie gedaan. ik blijf klant en kan iedereen aanraden hier een auto aan te schaffen.

Antwort von Auto Timon

Dankjewel voor deze fijne review! Dankzij jou leerde ik BurgerMe kennen en genieten we regelmatig van heerlijke ambachtelijke hamburgers en frietjes!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zoek naar een mooie Youngtimer Auto…

Op zoek naar een mooie Youngtimer Auto Timon ontdekt in Oss. Een hele goede ontvangst gehad en correcte adviezen. Proefrit was geen enkel probleem en de onderhandeling met betrekking tot de aankoop was super. Ook complimenten voor de Garantie afspraken en het nakomen daarvan door de heer Timon Visser. Kortom een perfect adres. With Compliments!

Antwort von Auto Timon

Bedankt voor jouw complimenten Arie en graag gedaan! Heel veel prettige en veilige kilometers gewenst met jouw unieke Audi A8.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weer een heerlijke auto bij Timon…

Weer een heerlijke auto bij Timon gekocht.
De eerste kilometers zitten er alweer op. Een genot om in zo'n auto te kunnen rijden.
Timon bedankt.

Antwort von Auto Timon

Goed om te horen Bob dat jij en Rianne opnieuw tevreden zijn, graag gedaan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren een zeer betrouwbaar adres…

Al jaren een zeer betrouwbaar adres voor mij en mijn zakenpartner en vele andere liefhebbers van en voor Yougtimers, Of het nou gaat om een versnellingsbak die in ons geval volledig gereviseerd moest worden, Timon vind het zijn plicht en zijn risico om dit alles binnen de garantie volledig te vergoeden, hij zegt hierover, dat is nu eenmaal het risico van een wat oudere auto, het hoort bij de afspraak om deze kosten volgens onze garantie voor mijn rekening te nemen. Wij zijn dus zeer tevreden en zullen beslist de volgende auto wederom bij Timon kopen.

Antwort von Auto Timon

Jan en Edwin, bedankt voor jullie review! En ja, meestal zit het mee en soms niet, maar we gaan door tot alles opgelost is! Veel prettige en veilige kilometers met jullie ML'en.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Auto Timon een plek met vakmensen en…

Auto Timon een plek met vakmensen en auto's als 'juweeltjes'. Zorg en aandacht zijn hier sleutelwoorden. Een waar genot om hier je auto te kopen.
Timon, dank, nog vele jaren succes en kom zeker bij je terug!

Antwort von Auto Timon

Geen dank Jeroen, graag gedaan! Veel zonnige kilometers gewenst met jouw schitterende Cabriolet.

Grote klasse

Bij Auto Timon is de klant nog echt koning. Deskundige en klantvriendelijke aankoopbegeleiding en super complete aflevering van de auto waar de keuze is op gevallen. GROTE KLASSE kan wat ons betreft in hoofdletters geschreven worden. Dank Timon, Groet, Richard en Sylvia

Antwort von Auto Timon

GROTE DANK voor deze mooie review Richard & Sylvia!

Tevreden koper

In de avonduren kon ik langskomen om de Volvo te bekijken.
De Volvo werd geleverd voor mijn deur. Reparatie binnen 3 maanden werd keurig opgelost.

Antwort von Auto Timon

Goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw Volvo en onze service Andy, bedankt!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr