Audi - Servicepartner Silkeborg Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bredhøjvej 5, 8600 Silkeborg, DK

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Forspring gennem teknik udhules af oplevelserne i hverdagens kørsel - Måske Audi skulle ændre sit motto til: "Problemer pga teknik"! Jeg er stadig glad for min Audi; men skuffet over mængden af fejl!... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Noget længere tid til at udføre arbejdet end planlagt, men ellers fin service og godt resultat Skøn lånebil og så var min bil støvsuget, da den kom retur

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Audi forhandleren er jeg tilfreds med, men ikke Bilernes Hus, det er svært at komme igennem telefonisk, selv til receptionen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aftalen blev overholdt. En medarbejder kørte mig til bopælen og hentede mig, da bilen var klar. Den tilbudte pris blev overholdt. Rigtig god service. Alt klappede som det skulle.

1. Autowerkstatt
  2. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  3. Fahrzeugzubehörgeschäft
  4. Autohändler
  5. Kfz-Leasingservice

Vom Unternehmen geschrieben

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Bredhøjvej 5, 8600, Silkeborg, Dänemark

• 72100200

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Hervorragend

Bewertung abgeben

God værkstedsservice

6. September 2021

Hej Claus,

Mange tak for din anmeldelse af vores værksted!

VI sætter stor pris på at du har taget dig tiden til at bedømme os, og vi er ovenud lykkelige for at du har haft en fantastisk oplevelse!

Vi ser frem til at tage godt imod dig en anden gang.

God oplevelse hver gang

25. August 2021

Hej Lone

Tak for din anmeldelse - det glæder os, at du får en god oplevelse hver gang. Det er det, vi stræber efter i vores daglige arbejde.

Rigtig god dag og på gensyn.

God service mm.

17. August 2021

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse!
Vi lever og ånder for den gode service, så det er fantastisk at læse, at du har haft en god oplevelse hos os!

15. August 2021

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi sætter en ære i at levere en service udover det sædvanlige og give vores kunder nogle gode oplevelser. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at skrive om os.

Du må have en dejlig sensommer - vi glæder os til tage godt imod dig en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udskiftning af 2 zenonforlygte pære…

Udskiftning af 2 zenonforlygte pære kostede kr. 5.787.63 !!!!!!!!!

12. August 2021

Hej Niels

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at se, at du ikke er tilfreds med prisen på dit værkstedsbesøg. Vores services tilbydes med de bedste intentioner om at holde din Audi original, og det er selvfølgelig helt ok at være uenig.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service oplevelse

27. Juli 2021

Hej Kaj,

Vi er ærgerlige over at læse, at du har haft en uheldig serviceoplevelse.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, er du mere end velkommen til at sende os en besked på feedback@audi.dk, så vi forhåbentlig kan finde forsoning.

Ellers må du have en dejlig sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelle og godt kendskab til det…

Professionelle og godt kendskab til det de snakker om. God tryk føllelse når man går der fra.

19. Juli 2021

Hej Frank

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi stolte af, da den indkapsler vores mission om at yde en god og professionel service, og give vores kunder en god mavefornemmelse omkring ethvert besøg hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Rigtig god sommer fra os.

Fantastisk service

6. Juli 2021

Hej Sanne,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi går på arbejde hver dag, netop for at levere en god service og for at give vores kunder nogle gode oplevelser!

Vi glæder os til at tage godt imod dig en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

har kun fået god service hele vejen i…

har kun fået god service hele vejen i gennem

21. Juni 2021

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at læse. Det er lige præcis det, vi stræber efter at give vores kunder.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Rigtig god dag og på gensyn.

Super god service.
Aldrig uforudsete udgifter, aftaler overholdes altid.

8. Juni 2021

Hej,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi arbejder altid hårdt for at leve op til vore kunders forventninger og det er skønt at se, at det hårde arbejde afspejler sig hos dig.

Fortsat rigtig god sommer!

Super service incl. info
Mangler dog kage ril kaffen 😜

24. Mai 2021

Kære Kaj,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at læse, at du er tilfreds med den service du har fået i vores forretning. Vi er her udelukkende for vores kunder, og det glæder os meget at det kan mærkes.

Vi sørger naturligvis for at tage din feedback omkring manglende kage til os, og glæder os til at byde dig på en god kop kaffe næste gang du kigger forbi.

Rigtig god oplevelse

God dialog, information, og tid til at tale med mig som kunde.
Styr på tingene, arbejde udført som aftalt til aftalte pris og tid

8. Mai 2021

Kære Bjarne,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi glæder os over at læse dine rosende ord. Det er afgørende for os, at kunden føler sig set og hørt i vores forretning, da vi kun er til for at hjælpe jer godt på vej. Vi håber at kunne levere samme oplevelse til dig, næste gang du aflægger os et besøg.

Vi ønsker dig en rigtig god dag, og ser frem til at tage imod dig igen.

Dit Audi Team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr