Banner for Athlon Nederland

Athlon Nederland Bewertungen 701

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze leasemaatschappij doen wat ze beloven, laatst onderhoud uit laten voeren aan mijn Skoda bij de dealer, enige opmerking die ik kreeg was of het een prettige ervaring was. Alles wat er aan mijn aut... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Afgelopen twee jaar heb ik een private lease gehad bij Athlon. Het aanvraagproces verliep zeer soepel en de bereikbaarheid bij vragen was uitstekend. Bij het ophalen van de auto zat er een klein gaatj... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou een nieuwe auto krijgen bij zakelijk lease, hele afspraak gemaakt, en de dag van tevoren problemen met de tenaamstelling omdat Athlon dit niet optijd regelt. Hierdoor zal de afspraak zeer waars... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind het super dat ik aan alle kanten word geholpen door Ahtlon Niks B garages niks je mag het niet maken Geweldig geholpen met mijn vragen aan de medewerkers Kunnen andere leas maatschappij... Mehr ansehen

1. Kfz-Leasingservice
  2. Mietwagenanbieter
  3. Leasing-Service
  4. Lieferwagenvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

Athlon ontwikkelt innovatieve, duurzame, flexibele en (kosten)efficiënte mobiliteitsoplossingen. We zijn trotse marktleider in Nederland en bestaan al meer dan 100 jaar. Onze klanten en medewerkers zijn onze inspiratie en drijfveer. Onze ambitie? Zorgeloze en duurzame mobiliteit. Vandaag en morgen. Wij zijn, rechtstreeks of via partners, actief in 20 landen in Europa, met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland. Athlon maakt deel uit van Mercedes-Benz Mobility AG. Athlon – getting you there

Zorgeloze en duurzame mobiliteit

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Athlon draait alles om jouw mobiliteit. Al meer dan 100 jaar.
Of je nu met de auto, trein of fiets wilt reizen. Athlon biedt het allemaal. Benieuwd naar de ambitie van Athlon? Dat is zorgeloze en duurzame mobiliteit. Vandaag en morgen. Dat doen we voor particulieren en organisaties: van profit tot non-profit, van zzp’er tot multinational.

• Veluwezoom 4, 1327AG, Almere, Niederlande

• athlon.com

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

701 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik vind het gewoon goed.

Ze komen hun afspraken na.

Antwort von Athlon Nederland

Dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat we onze afspraken nakomen.

Team Athlon Nederland.

Car Lease

Car Lease - Such a professional company, delivery on time

Antwort von Athlon Nederland

Thank you for your positive review! We’re glad to hear that you found our service professional and that your order arrived on time.

Best regards,
The Athlon Netherlands Team.

Fijn geholpen

Fijn geholpen

Antwort von Athlon Nederland

En dat is toch wel het minste dat we kunnen doen! Met vriendelijke groet, Athlon Nederland.

5 sterren en specifiek voor David

5 sterren en specifiek voor David
5 sterren en specifiek voor David. Hij heeft me goed op weg geholpen, denkt heel graag mee naar passende oplossing en wist zo de antwoorden te vertellen op de vragen die ik had

17. März 2026

Antwort von Athlon Nederland

En daar worden wij gelukkig van! En jouw complimenten voor David? Die gaan wij uiteraard doorgeven. Met vriendelijke groet, Athlon Nederland.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst lease company I experienced so far

Worst lease company I experienced so far.
Previous lease cars by Alphabet, they are 10 times better.
Athlon really does not care, does not help, they only care about cost savings.
Leaving you with the extra effort to keep your car maintained and working.

17. März 2026

Antwort von Athlon Nederland

Thank you for your review. We have requested your details and would like to get in touch with you.

Kind regards,
Athlon Nederland

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd correcte en snelle afhandeling…

Altijd correcte en snelle afhandeling bij vragen en meldingen. Kwaliteit van de service is hoog.

Antwort von Athlon Nederland

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de afhandeling als correct en snel ervaart en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze service. Daar doen we het voor.

Team Athlon Nederland.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Begrijpelijk hoe Athlon communiceert.

Aanvulling: ik ben n.a.v. deze review (oorspronkelijk 1 ster) teruggebeld met excuses én een goede toelichting die voor mij acceptabel is!

Onbegrijpelijk hoe Athlon communiceert.
Voorlichting en informatie over vervangend vervoer na een aanrijding heb ik nog nooit zo amateuristisch meegemaakt. Verschillende medewerkers komen met afwijkende informatie, waardoor je als berijder niet weet waar je aan toe bent en overal zelf achteraan moet.

3. März 2026

Antwort von Athlon Nederland

Update 19-3: Fijn dat we inmiddels telefonisch contact hebben gehad en de situatie persoonlijk hebben kunnen toelichten. Goed om te horen dat het gesprek voor meer duidelijkheid heeft gezorgd en dat dit voor jou acceptabel is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Beste Onno, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Het spijt ons te vernemen dat er naar aanleiding van de aanrijding verwarring is ontstaan in de communicatie over het vervangend vervoer. We streven naar een zo soepel mogelijk proces, zeker in een vervelende situatie als deze, en het spijt ons dat dit in jouw beleving niet zo is verlopen.

Op dit moment hebben we nauw contact met Activlease, die momenteel ook met jou in gesprek is, om de volledige afwikkeling in goede banen te begeleiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd alles top en netjes geregeld…

Altijd alles top en netjes geregeld geen gedoe simpel en tijd besparend.

Antwort von Athlon Nederland

Een mooie review om de week mee te beginnen! Bedankt en goed om te horen dat alles altijd top en netjes geregeld is, zonder gedoe en tijdbesparend. Precies waar we naar streven!

Duidelijk

Duidelijk , geen gedoe !

Antwort von Athlon Nederland

Dank voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat je onze service als duidelijk en zonder gedoe heeft ervaren. Daar zetten wij ons elke dag voor in.

Antwort von Athlon Nederland

Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je onze hulp bij het herstel als duidelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor. Heldere communicatie en een soepel proces zorgen ervoor dat je snel weer zorgeloos onderweg bent.

Afspraak nagekomen

Antwort von Athlon Nederland

Dank voor je mooie review en de 5 sterren. Fijn om te horen dat wij onze afspraak zijn nagekomen zoals afgesproken. Betrouwbaarheid en duidelijkheid staan bij ons centraal.

Fijne service

Fijne service, auto schoon terug gehad dezelfde dag!

Antwort von Athlon Nederland

Hartelijk dank voor jouw mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat jouw auto dezelfde dag weer schoon terug was.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet eerlijk of geen kennis van zaken

Het bedrijf is eigenlijk heel goed en netjes,vriendelijk maar ze beloofde ons alles werd zelfs nagevraagd of we een lease aanvraag moesten doen en was geen enkel probleem dus wij aan de slag met de link om aan te vragen en puntje bij paaltje was het niet mogelijk we hebben geen negatieve bkr en wit op papier verdienen we meer dan gemiddeld dus ze zeggen en beloven je van alles maar uiteindelijk 0 op je request toen waren er ineens andere regels weer had dat eerder gezegd denk ik dan

26. Februar 2026

Beste Ronald,

Dank voor je review en je openheid. Goed om te horen dat je onze service als vriendelijk en netjes hebt ervaren.

We begrijpen je teleurstelling. Bij iedere private lease aanvraag zijn wij verplicht een financiële draagkrachttoets te doen via de EDR-check, als onderdeel van het Keurmerk Private Lease. Deze toets kijkt breder dan alleen BKR of inkomen en is er juist om te voorkomen dat iemand financieel in de problemen komt. Als de uitkomst niet passend is, mogen wij geen contract aanbieden, hoe graag we dat soms ook zouden willen.

Onze collega’s geven aan dat vooraf is toegelicht dat de uitslag van deze toets niet gegarandeerd positief is. We snappen dat jouw verwachting anders was en dat is jammer. Heldere communicatie hierover blijft belangrijk en dat nemen we mee.

Wil je dat we de uitkomst nog eens samen doornemen, dan staan we voor je klaar.

Athlon Nederland

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elise kon zich goed inleven in mijn…

Elise kon zich goed inleven in mijn situatie, toonde begrip en stelde direct een oplossing voor. Dat gaf mij vertrouwen. Na 10 dagen informeerde zij of het was opgelost en kwam daarna direct actie. Chapeau!

Antwort von Athlon Nederland

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je je serieus genomen voelde en dat er direct werd meegedacht en gehandeld. Mooi dat de opvolging en betrokkenheid je vertrouwen hebben gegeven. We gaan je compliment dan ook zeker doorgeven!

Geweldige Athlon Auto mijn EV6

Geweldige Athlon Auto mijn EV6, goed KIA Dealer onderhoud, goede Banden wissel, kortom goed geregeld via Athlon

Antwort von Athlon Nederland

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat je zo tevreden bent over je EV6 en dat het onderhoud en de bandenwissel goed zijn verlopen. Daar doen we het voor!

Veel veilige kilometers gewenst!

Back up overgang laadpaal naar 50five

Sinds augustus 2025 ontving ik geen betalingen meer voor het elektrisch laden van de leaseauto H414ZF. Jacco richel heeft mij goed geholpen.

Het lek bij 50five is nog steeds niet boven…

Antwort von Athlon Nederland

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je hierbij goed bent geholpen. Jammer dat de oorzaak bij 50five nog niet volledig duidelijk is. We hopen dat dit snel wordt opgelost en dat alles weer soepel verloopt.

Altijd alles goed geregeld

Altijd alles goed geregeld, nooit issues gehad.

Antwort von Athlon Nederland

Dank je wel meneer Lemans! Fijn om te horen dat alles altijd goed geregeld is en je geen issues hebt gehad. Met vriendelijke groet, Athlon Nederland.

Vriendelijk

Zowel per Mail als telefoon en app: altijd snel en met een goed antwoord reactie gegeven. Altijd een vriendelijke toon in de communicatie.

23. Februar 2026

Antwort von Athlon Nederland

Wat goed om te lezen! Mooi dat je altijd snel een duidelijk antwoord krijgt en de communicatie als prettig ervaart. Met vriendelijke groet, Athlon Nederland.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, Vragen wordensnel opgelost, Overzichtelijk

Antwort von Athlon Nederland

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze service als duidelijk en prettig ervaart. Met vriendelijke groet, Athlon Nederland.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr