Jeg har netop oplevet at Athenas.dk fremsendte et skriftligt tilbud på en foredragsholder som Athenas.dk efterfølgende ikke stod ved. Det er pænt dårlig stil og nok heller ikke juridisk holdbart!? Tri... Mehr ansehen
Respekt for, at Athenas ikke stiller op som part i en personlig og stærkt følelsesladet sag. JDP kan frit tale og tale i andre sammenhænge - det er ikke et privat firmas pligt at stille talerstolen op... Mehr ansehen
Det er svært bekymrende at Athenas vælger at aflyse en populær foredragsholders, foredrag grundet en yderst tvivlsom meetoo sag. Det er vel ikke deres sag at dømme en uskyldig mand. Mig bekendt... Mehr ansehen
I er et sørgeligt eksempel på hvordan man knægter ytringsfriheden. I har valgt at ligge jer i baghjul på Me too bevægelsen, og nægte Jes Dorph Petersen at komme til orde. Hvis ingen må give deres ve... Mehr ansehen
Flakhaven 1, 5000, Odense C, Dänemark
- 35 11 21 31
- kontakt@athenas.dk
- athenas.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Arhenas har et bredt udvalg af…
Arhenas har et bredt udvalg af foredragsholdere, så der er noget for enhver smag.
Total dårlig stil
Total dårlig stil, at I sletter Jes Dorph af jeres foredragsliste, det viser bare hvor partisk I er.
Håber en masse foredragsholdere siger fra overfor Jer.
Fantastisk service og spændende…
Fantastisk service og spændende foredragsholdere
Flot at I tager ansvar!!
Dårlig stil at aflyse Jes
Boykot Athenas
Da Athenas helt åbenlyst IKKE støtter ytringsfrihedens principper, men i stedet lægger sig flat ned for MeToo pøblens krav, så deltager jeg heller IKKE i deres arrangementer, hverken nu eller i fremtiden...
Aflyser foredrag grundet politisk…
Aflyser foredrag grundet politisk korrekthed. Det kan kun give dårlig anmærkninger.
God og pålidelig virksomhed
Hold jer væk☹️
Føj for et antidemokratisk medløber…
Føj for et antidemokratisk medløber firma der ser stort på retstatens principper!
Athenas forsøger at fjerne vores…
Athenas forsøger at fjerne vores ytringsfrihed
Censurerede Foredrag
Virksomheden kan trues af ekstremistiske interessegrupper til at forråde deres samarbejdspartnere.
Som foredragsholder vil du blive underlagt censur dikteret af politisk motiverede grupper, der truer virksomheden til lydighed.
Som lytter kan du være sikker på at din foredragsholder ikke må sige sin ærlige mening, og dine penge finansierer yderligere propaganda.
Hvad skete der med ytringsfriheden?
Bryder mig ikke om den form for smagsdommeri, som virksomheden Athenas udviser i foredragsselektering - senest i forbindelse med afvisning af Jes Dorph Pedersens foredrag. Desværre bliver man nødt til at give 1 stjerne - ellers havde de fået 0 af mig.
Hvorfor kan der ikke tildeles
Hvorfor kan der ikke tildeles. Nul stjerner...
Øv for jer.
I kan ikke være det bekendt over for Jes.
Snyder for tilbagebetaling
Havde glædet mig til et foredrag I nu…
Havde glædet mig til et foredrag I nu dropper, trods ytringsfrihed. Giv dog plads til alle nuancer.
Tak fordi I tager stilling #metoo#
Dårlig dømmekraft.