ATG Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

what went wrong ? holding on the phone for 18 minutes and the call disconnected. Great. Calling again 15 mins put the phone down as an access customer or any customer it isnt acceptable. More sta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jag jobbar med att testa casino sidor för att se hur mycket dom ger tillbaka per insats och atg är ännu en sida som lockar med att dom boostar vissa spel en viss tid. och att en viss procent av insats... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spela på hästar men spendera inte en krona på ATG Casino, det kommer inte komma nått vettigt ur det, ställ in dig på förlust eller på nån hundring upp i bästa fall, deras utbetalningsprocent är säms... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hemsidan bra men appen lite liten i mobilen, mycket och läsa i hemsidan, men ibland står det man vunnit fast sen när mam frågat varför inget i saldo, så säger dom att det gick vidare till nästa omgång... Mehr ansehen

Das sollten Sie wissen

Alle Bewertungen

49 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dåliga programledare

SK. Svågerpolitik och ryggkliande inom atg studiopersonal som är näst intill äcklig, skitsnack gällande bristande ekonomi till prispengar. Ändå så galet många som jobbar i studio och bana där deras löner skulle kunna användas bättre.

30. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good customer service

We had to change our dates for a show at the Empire. Ian on the customer services was very helpful and efficient and the change was done very quickly. Thanks Ian

10. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lurad när det gäller liveodds och hemsidan överlag

Finns mycket med sidan som behöver uppdateras, många gånger inget alls funkar medans man har spel igång om det är så att man live-bettar och vill hänga med och man får vänta i det mörka i timmar eller i minuter känns som det händer minst en gång i månaden och schemalägger service på sidan under tex en full omgång i NHL.
men det som stör mig mest är svarstiden, vet. inte hur många gånger jag förlorat eller åkt på en nitlott när man spelar live på tex esoccer och man lägger ett spel när matchen står 0-0 och under tiden det läggs så blir det 1-0 eller liknande under tiden det laddar, och från att oddset va på 1.80 så är det på 5.3 utan att larma eller avbryta spelet, där kan ni ta efter svenska spel som visar klart och tydligt att den räknar ner, tex 5 sekunder ändras oddset från 1.83 till 1.89 så avbryter den och man får trycka spela igen för den larmar. men just att dom visar tydligt att det räknar ner, inte som hos er bara lägger det utan varning och helt plötsligt har man ett odds på 5.9 och man har 100/100 bredband så är inget med täckningen...
så finns mkt med hemsidan och er ide när det gäller kunder ni kan förbättra... tyvärr så har man tröttnat på att bli "lurad" när det gäller live odds.
Tror många känner så här. tyvärr

25. Oktober 2024

Streamingen

Sen ni la till en massa tjänster för ca ett halvår sen, så har streamingen varit bedrövlig. På telefonen funkar det oftast inte, och på min platta hjälpligt. Är kund sedan stenåldern, ungefär. Och det är inte min uppkoppling det är fel på. All annan streaming fungerar perfekt, svenska spel, alla kanaler ex viaplay etc. Er sida fungerade hur bra som helst för något år sen ish. Har tom missat vinnarspel och någon trio pga detta. Som tur är, har det inte handlat om stora summor

7. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I am an Disgustedaccess member and thought I had…

I am an access member and thought I had a ticket for a show at the ambassadors theatres. No way of contacting anyone to fibd out!! No follow upbemail to my booking!! I have written several times to the head office NO ANSWER! Appalling. Even on my membership card no details. What is one to do?

8. August 2024

Ärligt talat. Katastrof

Ärligt talat, detta måste va tidernas sämsta spelbolag, dom har spelspärrar som inte följer lagarna . Samt vid stora jackpottar så kraschar ta mej f alltid sidan. Har jobbat som spelläggare, dom gånger jag hade en fråga så var jag 100 procent säker på att jag redan visste mer än dom som svarade i telefon. Omg hur kan detta bolag ha denna omsättning

24. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är inte längre roligt att bänka sig…

Det är inte längre roligt att bänka sig på lördag. Segt och så visar de samma intervjuer flera gånger och bryter intervjuer mitt i. Funderar på att sluta spela då jag blir så förbannad varenda gång. Förr såg man framför sig ett god lördag.nu sitter det bara ett par tråkiga spelexperten och försöker få en att spela på så många hästar som möjligt. De vill bara hapengar utan att ge någon upplevelse tillbaka. Skitprogram!

30. Juli 2024

Woking Ambassador Cinema

Awful service! Saturday night cinema tickets £13.00 each! Shockingly expensive only 1p people in the cinema. Sweets are a rip off price..ice cream tiny tub £4.95! Asked for coffee couldn't make as run out of milk at 7pm ! Really bad experience and lifeless foyer...staff very unwelcoming ...Come on Woking ! No wonder no one will visit ! Better off at Camberley Vue !

20. Juli 2024

Största scamsiten.

Ni är det den största scamsiten inom casinospel. Era bonusar är rena fusket era bonusar har typ på 50 gånger aldrig gett mer än 330 kr. Kommer man upp i en tusenlapp går det par hundra upp sen ner sen upp igen i timmar innan ni som vanligt lurar av en pengarna.

24. Juni 2024

Waste of time

The website is appalling takes you round in circles
Phone number only for access needs
Chatbot won't direct you to a live chat person despite giving the option
Email address returns an answer saying not in use as improved service back to website so frustrating !!

2. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

i wish now to clarify…

i wish now to clarify my excellent service with ATG. i made a mistake with over booking and they have now rectified my mistake whihc i really appreciate jean barker

9. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle logga in och helt plötsligt var…

Skulle logga in och helt plötsligt var min sida spärrad. Tar kontakt med kundtjänst som säger att dom inte kan se varför utan hänvisar mig vidare till säkerhetsavdelningen. Men bara via mail. Väntat på svar därifrån, men utan någon som helst återkoppling. Ny kontakt med kundtjänst som tror att det kan handla om bristande kundkännedom, men det är ju tämligen svårt att svara på någon kundkännedom om man inte ens fått frågor att besvara. Så nu är jag alltså utestängd helt och hållet från att spela på travet. Heja ATG...

15. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har spelat ett tag på slots (Rise of…

Har spelat ett tag på slots (Rise of merlin).Du får inget när du spelar där plus de laggar hela tiden som att det är riggat till 100% för att du inte ska få nån vinst.Sjukt att atg ens får ha casino när dom blåser folk bara.Nej lägg ner de istället!!Just de lyckas du vinna något så är de inte mycket för dom tar gärna tillbaka sina pengar igen.

29. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jag personligen tycker jag att atg är…

jag personligen tycker jag att atg är ett gangster organisation , stjäl spelarnas pengar. det gäller v75 på bjerke Norge igår 2024-03-16. v7 gav över 96 tusen kronor. Men femmor o kr jackpot igen trots att föra veckan var det jackpott igen på bode femmorna och sexor. sex rätt gav igår bara 70 kr vart gick pengarna från föra 2024-03-09veckans jackpotten.

16. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr