Banner for Ateljee Saar

Ateljee Saar Bewertungen 74

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en nette verzending. De maten kloppen en een heel leuk stijltje! Krijg veel complimenten als ik in Ateljee Saar loop 😊 In mijn eerste bestelling zat een artikel met een gaatje, er werd mete... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er was een probleem met mijn pakje maar alles werd goed persoonlijk opgevolgd en we kwamen tot een passende oplossing. Goede service en heel blij met mijn kleren!! Dankjewel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very disappointing experience. The product I received was not as expected. The T-shirt has an elastic band at the waist, which completely changes the fit, but this is neither clearly visible... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Ateljee Saar heb je niet alleen prachtige kleding, ze hebben ook een superfijne en goede service. Ik kan ze zeker aanraden, zowel online als in Weert in de stenen winkel!

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Ateljee Saar is een creatieve studio én boetiek in hartje Weert, waar frisse creativiteit en originele designs elkaar ontmoeten. Elk ontwerp ontstaat met aandacht, met een oog voor detail en een liefde voor tijdloze vormen die altijd een kleine twist hebben. Onze community staat centraal. Iedere twee weken op donderdagavond om 20:00 droppen we ongeveer twintig nieuwe items, steeds in een andere setting. De collecties zijn limited en worden vaak niet aangevuld, waardoor ieder stuk voelt als een momentopname: speciaal, vergankelijk en verbonden met de mensen die het omarmen.

Snelle verzending 🤎

Op werkdagen voor 23:45 uur besteld?

Dezelfde dag verzonden!

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Super

Altijd vlot geleverd, mooie en betaalbare kledij 💛

Hi Amber,

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot snel weer 🤎

Aller leukste kleding die er is <3

Aller leukste kleding die er is <3

27. März 2026

Hi Marit,

Dankjewel voor je mooie review! Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. We waarderen je echt enorm als klant! 🤍

Hi Ruth,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de items en de verzending. Veel plezier met je aankoop 🤎

Leuke kleding

Leuke kleding voor een mooie prijs

3. April 2026

Hi Bettine,

Zo leuk om te horen, dankjewel! Daar doen we het natuurlijk voor. We hopen je snel weer terug te zien bij Ateljee Saar 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele snelle levering met een…

Hele snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij

Hi Ellen,

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de levering van jouw bestelling. Ik wens je veel plezier met je aankoop 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Ateljee Saar heb je niet alleen…

Hi San,

Wat een geweldige review, dankjewel! Wat fijn dat je onze kleding én service zo waardeert. En hoe leuk dat je ons ook in de winkel in Weert hebt bezocht! Hopelijk tot snel weer 💗

Top klantenservice

Hi Willyanne,

Wat lief, dankjewel! We vinden het fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met jouw nieuwe items & hopelijk tot snel 🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg goede kwaliteit en snelle service!

Erg goede kwaliteit en snelle service!

Hi Sofie,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling en de service. Dat waarderen we enorm.

Veel plezier met je bestelling 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en geweldige kleding

Snelle levering en geweldige kleding! I love it!

Hi Tessa,

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met je nieuwe items! 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie materialen en correcte levering.

Mooie materialen en correcte levering.
Leuk om jullie site te volgen.

Hi Greet,

Wat een fijne review, dankjewel! Heel leuk om te horen dat je tevreden bent én dat je onze site volgt. Dat waarderen we enorm 🤍

Mooi geleverd

Mooi geleverd
Wel zeer duur om iets terug te sturen.
Dat zou me wel tegenhouden om online te bestellen

Hi Ellen,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je bestelling goed is afgeleverd. We snappen heel goed dat retourkosten een drempel kunnen zijn bij online bestellen en nemen je feedback zeker mee. Wist je dat je een gratis retourlabel ontvangt als je kiest voor store credit? Hopelijk maakt dit het bij een volgende bestelling net wat fijner voor je. 🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon mooi produkt wat voldoet aan…

Gewoon mooi produkt wat voldoet aan mijn verwachting

Hi Martine,

Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je zo tevreden bent met je aankoop. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling. 💗

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle verzending en goede…

Snelle verzending en goede communicatie. Zeer mooie kleding.

Hi Jolien,

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met Ateljee Saar. Daar doen we het voor. Hopelijk tot snel! 💗

Hi Julie,

Wat fijn om te horen dat je je bestelling zo snel in huis had! 💗

Ik wens je veel plezier met jouw bestelling & hopelijk tot snel weer.

Zalige kleren

Zalige kleren, de materialen geweldig.

Super goed en vriendelijk geholpen.

30. März 2026

Hi,

Ahh wat leuk om te horen, dankjewel! 🤍

Super fijn dat je zo blij bent met de items én de service, daar doen we het voor.

Hopelijk zien we je snel weer terug!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en reactie!blij met…

Snelle levering en reactie!blij met mijn aankoop

Hi Brigitte,

Wat leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! We wensen je veel plezier met jouw bestelling & hopelijk tot snel. 🤎

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very disappointing experience.

Very disappointing experience.

The product I received was not as expected. The T-shirt has an elastic band at the waist, which completely changes the fit, but this is neither clearly visible in the photos nor explicitly mentioned in the product name. The only way to find this information is by expanding and carefully reading the full product description.

I contacted customer service to request an exchange, explaining that this is a key feature affecting the fit. Despite this, they refused both a free exchange and a free return, and asked me to pay €7 to return an item that was not clearly described.

Offering a 10% discount instead does not address the issue.

Overall, this feels misleading and not customer-friendly. I would not order again.

27. März 2026

Hi Celine,

Thank you for your review. We’re sorry to hear that this was your experience.

We find it very important to be transparent about our products. For this item, both the title and the product description mention that it has a 'balloon fit' with an elastic band. We understand that this effect may not be what everyone expects, but this information is available in advance on the product page.

Regarding returns, we have fixed return conditions where the return costs are at your own expense. We do not make exceptions to this, to ensure it remains the same for all customers.

We did, however, try to think along with you and offered to resend the welcome discount, so you could use it on a future order. If you would still like to receive this, feel free to email us.

Of course, we’re sorry that the item did not meet your expectations and that your experience was not as hoped. If you have any further questions, please don’t hesitate to reach out. 💗

With love,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Hi Alie,

Ah, zo fijn! Dankjewel voor deze mooie review.

Ik wens je veel plezier met het dragen van jouw nieuwe items. 🤍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor de eerste maal besteld en heel tevreden

Voor de eerste maal besteld en heel tevreden. Snelle levering en prima service. 1 artikel was helaas beschadigd maar dit werd zonder probleem geregeld.

Hi Elly,

Wat een lieve review, dankjewel! 🤍

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons. Jammer dat één item beschadigd was, maar goed om te horen dat we dit voor je hebben kunnen oplossen!

Carolijn - Ateljee Saar

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr