atalmedial.nl Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

waardeloze club. Als je 5 of of zelfs 8 weken tevoren een afspraak probeert in te plannen kan dat niet. Zo'n tijd vooruit is nodig omdat ze alleen afspraken toestaan op flinke afstand van je woonadres... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbegrijpelijk dat je als patiënt met deze organisatie moet omgaan. Geven opties locaties met mededeling dat er in elke aangegeven locaties binnen twee weken geen mogelijkheid is om een afspraak te ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De twee sterren zijn voor de medewerkers, kundig en vriendelijk. De organisatie krijgt 0 sterren. De wachttijden tot je terecht kan zijn bizar. Het afsprakensysteem werkt bijna random. Datums en tijde... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man heeft 1 been gaat dagelijks tot 13.00 naar therapie ivm wond voet wordt gehaald en gebracht met taxi dus na 13.00 prikken was al probleem. Werd telefonisch kortaf medegedeeld dat als hij naar th... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

What kind of a mess this is running I…

What kind of a mess this is running I do not know, but avoid if you want serious work.

Today a doctor from there left a voicemail saying my daughter condition is due to the lack of iron. He made a prescription that he sent to some GP.

25 minutes waiting on the line to call them back, and of course upon connection, they do not have a clue, and right away they start saying this must be from another hospital (bs).

I dont have a daughter. Now I understand why no doctor can access patient files, why half of my files is in another hospital and the info is never shared with the actual doctor who is following me. What a mess this is.

27. Januar 2025

DIGITAAL ONBEREIKBAAR

Digitaal een afspraak maken lukt al 2!weken niet.
Je krijgt alleen de melding dat de afspraakplanner KORTE tijd niet beschikbaar is ivm werkzaamheden.
ECHT SLECHT@

1. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze organisatie heeft vanaf 16…

Deze organisatie heeft vanaf 16 december de trombosedienst van regio leiden overgenomen. Voor de thuisprikkers zou er niets veranderen. Krijg op 18 december een SMS dat ik tussen 10 en 12 geprikt zou worden. Wel met onder voor behoud. Om 12.15 bel ik op. Zijn ze tussen 1200 en 1400 niet bereikbaar. Dit was mij niet bekend. Ben tot 1300 thuis gebleven. Dit is dus een uur extra wegens een andere medische afspraak. Briefje op de deur. Word er op mijn voicemail gebeld om 1515. Waarom ik niet thuis was. Ik terug gebeld. Krijg ik te horen dat ovb betekent dat het ook 1530 kan zijn. En dat ik naar een inlooplokatie kan gaan
dit nadat ik verteld had dat ik net een nieuwe knie heb. Geen auto heb. En 16 km met de bus of fiets niet kan. Ik moest dan maar iemand regelen. Nieuwe afspraak voor dinsdag 24 december mijn verjaardag. Mag ik dus van 0800 tot 1530 niks doen juppie. Verder weet ik niet hoeveel medicijnen ik maandag moet innemen.
1. Is dit echt zorgverlenen
2. Belabberde communicatie
3. slechte klantenservice
5. Slecht bereikbaar
6. 0 begrip
7. Alles afschuiven op de cliënt en de oude trombosedienst.

Morgen maar naar de huisarts

19. Dezember 2024

1 ster is nog teveel!

1 ster voor deze organisatie is eigenlijk al teveel. Eerst krijg ik een paar dagen ná mijn prikafspraak een herinnering voor die prikafspraak, waar ik wél geweest ben. Vervolgens wil de medewerker mij niet vertellen of de uitslagen al bekend zijn, terwijl ik daar al bijna een week op zit te wachten. “Want wij delen geen uitslagen met patiënten, u moet bij uw arts zijn”. Terwijl ik dus allleen maar wil weten of en zo nee wanneer de uitslagen er zijn. Te erg dit😩!

9. Dezember 2024

Onbeleefde mensen

Onbeleefde, ondeskundige mensen aan de zeer moeilijk bereikbare telefoon. Lange wachttijden, verkeerde info.

21. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel gedaan

Toen het uiteindelijk was gelukt om een afspraak te maken, was de ervaring ter plekke prima.
In Buitenveldert werd ik zeer snel en efficiënt geprikt; goede service.

11. Oktober 2024

Even bloed prikken, not

Even bloed prikken bij GC Schalkwijk. Helaas, er zijn 15 man voor je. Afspraak maken is niet meer mogelijk, gewoon inloop. Ik moet voor 9 uur mijn bloed laten afnemen, maar is dus niet mogelijk. Om half 8 staan er al 10 bejaarden voor de deur terwijl die mensen de hele dag de tijd hebben om te gaan. Voor werkenden is er geen andere optie. Ik weet me geen raad meer.

25. September 2024

Heel slecht

Heel slecht! Geen goede info waar geprikt kan worden op locatie in Alphen aan den Rijn.
Contactformulier op hun site werkt niet, bizar.
Wel afschalen maar geen nieuw locatie of alternatief aanbieden, behalve als je naar Leiderdorp of Hoofddorp gaat. Stupiditeit ten top en miskenning van patiënten.
Wat een waanzin en dat allemaal ten faveure van de heilige euro.

23. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wilde online afspraak maken voor…bloedprikken

Wilde online afspraak maken voor bloedprikken kreeg melding dat ik een telefonisch afspraak moest maken ben hier sinds 2-8-24 mee bezig geweest maar niet gelukt als ik bel zijn er 30 wachtende voor me zolang blijf ik niet wachten Heb klacht ingediend het antwoord was blijf u gewoon opnieuw proberen .Ik heb nu besloten om geen bloed te laten prikken voel mij hier totaal niet serieus genomen

2. August 2024

ik heb een order nummer.SG165170205

ik heb een order nummer.
na heel lang in de wachtrij gewacht.
ben ik eindelijk aan de beurt krijg ik te horen uw order nummer komt niet voor in de administratie.
heb het formulier verscheurd,
atalmedial een zeer grote onvoldoende.
wat een puinhoop daar.
dit moet tog niet kunnen in deze tijd.
dit is verschrikelijk

9. September 2024

Digitaal uiterst klantonvriendelijk

Zeer ontevreden over toegankelijkheid, het digitaal maken v e afspraak voor bloedprikken. De digitale inrichting is zo ontzettend klantonvriendelijk, zo "naar binnen gericht" met digitaal vakjargon, betrek er eens de gebruikers bij!!

31. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

,ik ben ik me rot geschrokken ik…

,ik ben ik me rot geschrokken nadat ik gisteren een bloedafname in Hoofddorp had , was een aardige medewerkster maar ik kreeg een vleugel naald ivm het grote aantal buisjes bloed en dat was voor iedereen makkelijker ivm 1 voor 1 een nieuw buisje te plaatsen
Deze methode hebben ze daar nog nooit eerder bij me gedaan en was ook verbaasd maar had al eerder (10 jaar terug gehad in het VU ). Vervolgens werd er een pleister op geplakt zonder ooit te vragen of ik bloedverdunners gebruik. Nou het ziet er verschrikkelijk uit , heb een blauwe plek van 5 x 3 cm en ga morgen maar naar de huisarts

27. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Atal bij het Brinkhuis in Amsterdam

Atal bij het Brinkhuis in Amsterdam
Buiten dat de medewerkers daar professioneel zijn in hun werk, zijn ze ook heel klantvriendelijk en behulpzaam.
Desiree Christa Peter en Mustafa.
alle lof voor deze medewerkers van Atal

26. Juni 2024

Bizarre wachttijd

Ik vind het bizar dat een wachttijd van drie weken voor bloedafname nu blijkbaar normaal is. Een paar jaar geleden kon je binnen een paar dagen en soms nog dezelfde dag terecht. En kom niet met het argument van personeelstekort; het is gewoon slecht georganiseerd. Als een bedrijf als dit een monopolie krijgt, komt het de zorg bepaald niet ten goede.

17. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr