Terrible company. They only needed to say a specific part was not available, then the insurance company would have reimbursed the cooking station. They just sent some random offer for a mechanic... Mehr ansehen
never ever buy from ATAG! a basic part has been unavailable for months and every time it comes back in stock they just give it away to some to someone else! absolute garbage brand, claiming warrant... Mehr ansehen
Used an ATAG approved installer to swap out a mazout/system boiler for one of their economiser gas combis a year ago. Later, I decided to enter into a Service Contract with ATAG instead of using th... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ATAG Benelux is een toonaangevende Nederlandse leverancier van hoogwaardige keukenapparatuur en consumentenelektronica. Met onze merken ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO bieden we een breed assortiment producten aan. Of je nu een budgetvriendelijke oplossing zoekt of een gepassioneerde thuiskok bent, bij ons vind je innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor iedereen. Onze deskundige adviseurs en klantenservice staan altijd klaar om je te ondersteunen.
Impact 83, 6921RZ, Duiven, Niederlande
- atagbenelux.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Insurance problems which are not necessary
They just sent some random offer for a mechanic and the part, after which they tell me for months the part is not available, which prohibits the insurance company from reimbursing.. we were expecting a child, which now prematurely arrived and I cannot sterilize his bottles properly, also I just want to cook some dinner for my wife, and we have an unbelievable amount of stress. They do not care at all. This started in December, and we are now in March.
Stay away from this trash company. I will never buy anything ATAG ever again.
Ik heb 5 toestellen gekocht va atag…
Ik heb 5 toestellen gekocht va atag rond begin 2020. Sinds 2025 zijn al deze toestellen een voor een beginnen kapot gaan. Zaken waar je niets aan kunt doen: 2 maal het verwarmingselement van de oven, 2 maal het moederbord va de dampkap laten vervangen in de laatste 2 jaar (eenmaal onder volledige garantie), de vaatwasser had ook een kapot verwarmingselement. Het is dure rommel. Jammer dat we niet voor 0 sterren kunnen kiezen. Ik raad het iedereen af
never ever buy from ATAG
absolute garbage brand, claiming warranty from them is atrocious!
Ik koop nooit meer ETNA want ATAG is SLECHT
0 sterren lukt helaas niet. Koelkast van Etna van nog geen 1,5 jaar oud lampje kapot, plots erg stil maar koelt wel nog dus moet al van in het begin niet goed geweest zijn, bon, stuk niet voorradig. Na 2 maand plots voorradig maar - na net verlof gehad te hebben - kunnen ze enkel tijdens de kantooruren op 2 a 3 dagen elke week (verandert ook elke keer je kijkt wélke dagen juist). Maw je kan enkel geholpen worden als je moet werken. Plots krijg ik een mail dat ze ZELF gekozen hebben om 20u in de avond om "morgen langs te komen". Ik heb NOOIT bericht gehad hierover of nooit iets aangevraagd want ik ben tijdens de week NOOIT thuis tussen 8 en 17u. Ik bel en krijg na 2 zinnen een EXTREEM ARROGANT mens die niet luistert, niet WIL helpen (ze zegt niet kan helpen maar geloof ik dus niks van) ze beweert opnieuw aan te melden maar doet het niet. De service is echt onder nul en de service en vriendelijkheid ongelooflijk maar waar nog veel erger. Ze mogen hem terug komen halen ik hoef hun brol niet meer. Als je al 3 maand frustratie hebt en niet eens geholpen wordt voor een stom led lampje die langer zou moeten leven dan jij zelf en dat voor 1.100 euro laat maar. Met mijn goedkopere Whirlpool had ik geen enkel probleem en super service.
Vaatwasser is stuk en geeft storing aan…
Vaatwasser is stuk en geeft storing aan en lekt, hele vloer onder water. Monteur komt na ruim 2 weken pas. Eerst stond mijn mailadres verkeerd in het systeem (doorgegeven door winkel waar ik heb gekocht), daarna telefonisch mijn e-mailadres maar gespeld want anders ontvang ik geen mail om een afspraak te maken. Stond mijn mailadres er weer verkeerd in! Monteur reset een paar keer wat en adviseert afvoer te verlagen. Die zat al binnen de norm volgens de handleiding maar oke.. Na verlaging afvoer weer storing na ruim een week en weer hele vloer onder water. Aanmelding voor reparatie op maandag en op donderdag krijg je pas een mail om een monteursbezoek in te plannen.. Voor volgende week dinsdag!
En dan heb ik het nog niet eens gehad over de slechte telefonische bereikbaarheid! Want als je belt dan heb je geluk als je na 10 minuten iemand spreekt. Ze zijn soms dagenlang amper bereikbaar. Op 27-11 zelfs heel de dag niet vanwege onderhoud aan telefonie. Van de zotten! Hoe onprofessioneel kan je zijn! Geen Atag of dochtermerken meer voor mij!
Verkeerde factuur ontvangen ivm…
Verkeerde factuur ontvangen ivm reparatie. Zeker als 2 maanden bezig om dit in orde te krijgen. Nu nog in gesprek aangezien ik verschillende facturen krijg met verschillende nummers maar die wel moet betalen. Ze weten van elkaar niet van ze doen daar, telefonisch contact met de financiële afdeling is blijkbaar niet mogelijk. Op email krijg je geen fatsoenlijke reactie. De klantenservice kunnen je niet helpen. Nu morgen weer een mail afwachten en anders schakelen we rechtshulp in op advies van ons assurantiekantoor die ik overal in heb meegenomen.
Zeer slechte service
Op 20 augustus heb ik een storing aan mijn vaatwasser gemeld. Pas 7 dagen later ontving ik een bevestiging dat mijn melding in behandeling was genomen. Omdat ik dit erg laat vond, heb ik zelf telefonisch contact opgenomen. De wachttijd bedroeg 30 minuten.
In de bevestigingsmail stonden enkele tips om de storing zelf te verhelpen. Deze heb ik allemaal uitgevoerd, wat mij veel tijd heeft gekost, maar zonder resultaat.
Volgens de voorwaarden valt een storing binnen de eerste 2 jaar fabrieksgarantie onder kosteloze service. Ik beschik over 5 Atag/Pelgrim apparaten, die allemaal nog binnen deze garantieperiode vallen.
Op 2 september kwam er eindelijk een monteur. Deze constateerde dat er een klein schroefje in de pomp zat. Aangezien onze pannen geen schroeven bevatten en de filter niet recent verwijderd was, vond ik dit een vreemde conclusie.
Tot mijn verbazing ontving ik enkele weken later een factuur van €99. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice en bij elke herinnering opnieuw gereageerd, maar kreeg geen enkele inhoudelijke reactie op mijn vragen en klachten. Pas bij de derde factuurmail op 7 oktober ontving ik een bericht van de crediteurenafdeling, die mijn vraag zou doorzetten naar de klantenservice.
Op 10 november, bijna drie maanden na mijn eerste melding, kreeg ik eindelijk een reactie. Daarin werd gesteld dat het om een externe oorzaak ging en dat de kosten daarom niet onder de garantie vielen. Nogmaals: alle vijf mijn apparaten zijn minder dan twee jaar oud.
Ik ben zeer teleurgesteld in de service van dit bedrijf. Het is onbegrijpelijk dat een klant met meerdere apparaten binnen de garantieperiode moet betalen voor een reparatie. Dit is voor mij dan ook de laatste keer dat ik iets van deze fabrikant koop. Ik raad iedereen die waarde hecht aan goede service aan om een andere leverancier te overwegen.
kookplaat in 3 maanden 3x defect
kookplaat in 3 maanden 3x defect , steeds hetzelfde probleem.
klantenservice slecht bereikbaar, meestal tenminste 20-30 wachttijd
iedere keer ruim een week zonder kookplaat is vervelend.
afgesproken monteursafspraken worden gewijzigd en vervolgens moet je zelf maar weer bellen om de afspraak te wijzigen, waarna je gewoon opnieuw een week moet wachten. DRAMA
Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt.
Vreselijk! Wat een schijt bedrijf!
Vaatwasser gaf een storing aan, moest 2 weken wachten op een monteur en die hele dag vrij houden want je hoort pas een dag van tevoren in welk tijdvak hij komt. Eerste bezoek ruim 3uur bezig geweest. Meer kapot gemaakt dan al was, na 3 kwartier in de wacht en heel boos worden kwam hij smiddags terug. Weer 2 uur zitten prutsen.
NOG MEER KAPOT! Hele vaatwasser doet ondertussen niets meer..mocht weer een week wachten op een monteur en die is vandaag ziek. Kun je weer een nieuwe afspraak inplannen, weer 5 dagen wachten. En weer de hele dag vrij plannen, want je weet niet hoe laat hij komt. Pffft. Zal mij benieuwen of het dan opgelost wordt. Wij gaan een nieuw huis bouwen, daar zullen precies 0 apparaten van ATAG voor aangeschaft worden want ik ben helemaal klaar met dit bedrijf!
Atag one 1 en al ellende
Atag one voor de cv klapt iedere dag uit de verbinding met internet. Stront irritant. Ik heb een huurcontract maar je wordt nergens mee geholpen! Betaal netjes iedere maand voor een systeem dat voor geen meter werkt. Reactie van ATAG blijft uit en als je ze al spreekt zijn ze alles behalve behulpzaam. Ik laat de cv ketel verwijderen en zeg het huur contract op want ATAG is dikke troep
Serviceafdeling is niet te bereiken
Serviceafdeling is niet te bereiken. Storingsformulier ingevuld maar krijg geen reactie. Service nummer bellen heeft geen zin want je staat eindeloos in de wacht.
Na vorige klacht over drie apparaten…
Na vorige klacht over drie apparaten die binnen twee jaar kapot gingen contact met Atag gehad. Nou alles zou goed komen... Moest maar via de site reparateur inplannen. Zouden op 9september komen. Nu wilde ik de tijd weten. Wat zegt de site. Afspraak niet bekend bij ATAG. En ik nog steeds een kapotte afwasmachine en een kookplaat die stuk is. Advies geen Atag aanschaffen.
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Binnen twee jaar tijd is onze vaatwasser al 2 keer defect. De eerste keer een maand moeten wachten op een monteur. Nu weer 3 weken gewacht. Na de reparatie van vandaag blijkt de vaatwasser niet juist aangesloten, alle stoppen van de keuken zijn gesprongen. Moeten nu weer 10 dagen wachten, en krijgen geen geld terug. Koop hier nooit meer wat.
Krijgen nog steeds bericht dat wij in…
Krijgen nog steeds bericht dat wij in hun adressenbestand zijn en een product zal worden afgeleverd. Terwijl wij verhuisd zijn. Dit is als goed is verwerkt moeten zijn.
Slechte dienstverlening
Ik heb een wasmachine gekocht en binnen 1 jaar al 2 storingen. Vanuit de klantenservice word er niet eens gereageerd op mijn mail maar straks is wel mijn garantie verlopen.
Ik zal nooit geen wasmachine van hun kopen en ook nooit geen wasmachine meer via wouters witgoed uit Alkmaar. Net zulke slechte service.
Very bad aftersales service at least in Belgium
Diswasher was broken after only 2 years. There is zero aftersale service. Independent repairers ordered the parts but ATAG never delivered. We then asked ATAG to send their service, they have weeks waiting time and canceled appointments last minute when I had taken a holiday to be able to be at home. We now wait since almost two months for repair, I would never ever by anything of this brand again.
It's 2024 and you're telling me you…
It's 2024 and you're telling me you cant make an antiquated piece of tech like a CV ketel last more than 2 years?
Atag is oprecht het slechtste merk dat…
Atag is oprecht het slechtste merk dat ik ooit heb aangekocht. De grootste fout in mijn volledige huis. Alle 6 de toestellen zijn binnen de 8 jaar al 1 of meerdere malen vervangen. Alles gaat vlekkeloos stuk binnen soms 1 week of maximum 3 jaar. Op de service moet je niet rekenen want die moet dik worden betaald.
NUL klantenservice
Hele slechte service. Ik heb op 27 september doorgegeven dat mijn koelkast een storing heeft. Inmiddels ben ik bijna een maand verder, de koelkast doet het helemaal niet meer. Meerder keren naar de dames in Suriname gebeld, maar geen actie. Urenlang in de acht gehangen met zogenaamd '1 minuut wachttijd'. Schandalig! Koop hier niets
"not my problem" - en co.
Online een handgreep besteld voor de koelkast (etna).
betaling geeft een fout na ideal betaling. Dus nog maar een keer. Vervolgens blijkbaar toch 2x betaald.
De bestelling komt binnen via de e-mail. "Om uw bestelling af te ronden klik "hier"". De link leidt naar de voorkant van de bestelling, waar ik opnieuw mijn gegevens moet invoeren en opnieuw moet betalen.
Dat ga ik dus niet een derde keer doen.
Dus ik bellen met de klantenservice.
Een half uur tot 3 kwartier later krijg ik een medewerker aan de lijn. Die verzekerd mij dat de bestelling onderweg zal zijn en dat ik mijn geld terugkrijg als ik mijn rekeningafschriften via de mail opstuur.
Uiteindelijk is dat gelukt.
Anderhalve maand later nog niks binnen.
Dus ik weer bellen. 30 minuten later krijg ik eindelijk iemand aan de lijn.
"Het onderdeel was niet op voorraad. De leverancier levert deze week. U kunt het vrijdag verwachten."
Ik vraag waarom ik daar niet van op de hoogte was gebracht:
"ja, dat is te veel werk om al onze klanten van op te hoogte te brengen."
Wablief? Ik heb anderhalve maand zitten wachten.
Toen ik ruim een maand geleden jullie aan de lijn had was mij daar niks over verteld.
"ja, sorry meneer."
Er is beloofd dat ik a.s. vrijdag de handgreep thuis krijg.. eerst maar eens zien.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.