Oplichter, ik wacht al 1 jaar op een bestelling, hele tijd naar een update vragen en als antwoord krijgen we houden je op de hoogte.
Verschrikkelijke dropshipping firma. Ik zou het hemd nog niet aan een dakloze geven, zo'n slechte kwaliteit. Maattabel klopt ook langs geen kanten. Na ellenlang zoeken een mailadres teruggevonden... Mehr ansehen
Meerdere weken verder, alles ontvangen. Hetgeen ik heb ontvangen komt niet overeen met de getoonde filmpjes. Voorbeeld in de kraag zit niets wat de kraag mooi recht omhoog houdt het is hele dunne sl... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jas besteld van 69,99 bij Assura via…
Jas besteld van 69,99 bij Assura via een facebook advertentie. Jas kwam pas na 3 weken. Ik vertrouwde het na 2 weken niet, dus even gekeken. Jas was te vinden voor 29,99 op internet. Matige kwaliteit jas voor 70 euro. Ik zou iedereen afraden hier te bestellen
Ik ben zeer tevreden over de artikelen…
Ik ben zeer tevreden over de artikelen die ik bij Assurastore heb gekocht. Ik begrijp dat niet iedereen tevreden kan zijn, maar uit mijn eigen persoonlijke ervaring ben ik oprecht blij met mijn aankopen. Ik heb Assurastore zelfs aanbevolen aan een aantal van mijn vrienden.
Ik heb onlangs nog een aankoop gedaan voor mijn kerstlijstje, en ik ben heel blij dat ik dat nog net op tijd voor de feestdagen heb kunnen doen. Bedankt, Assura! Ik kan niet wachten =)
Tevreden klant hier.
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, duur en retourneren kost je €20,- naar China. Niet aan beginnen.
Jeans werkelijk van bedroevende kwaliteit.
Eigenlijk lijkt het op oplichting!
Niet bestellen bij Assura Store
Niet bestellen bij Assura Store! Dit is een duidelijk geval van drop shipping: iemand ergens in NL die een mooie site bouwt, inkoopt doen met een goedkoop leverancier in China of Hongkong, wat je krijgt, is niet wat je op de website ziet. Wil je het terug sturen, dat kan maar voor minimaal 20 euro want het moet naar China geshipt worden. Dit is illegaal want het gaat hier niet om een 'spijt aankoop' die je binnen 14 dagen mag terug sturen, maar om een ondeugdelijk product! Hier vervalt het retour beleid in zijn geheel. Laat je niet misleiden, meldt dit bij de consumentenbond en ACM (autoriteit, consument en markt)!
Fake reviews on their website
Nooit iets bestellen bij Assurastore!!
Nooit iets bestellen bij Assurastore!!!
Je ontvangt troep van Aliexpress en betaald wel de volle mep. Het e-mail adres klopt niet en er is niemand die je kan bereiken. Er is geen telefoonnummer, en de reviews op de website zijn nep. Zeg maar dag tegen je geld. Wat een oplichters.
Claim on their website to have five…
Claim on their website to have five stars on Trustpilot