Assepoester Bewertungen 419

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

25 april met 3 vriendinnen naar Arnhem gereden om de winkel te bezoeken, we werden warm begroet doorbrengen vriendelijke damen, onder het genot van een bakje koffie mocht ik om beurt met een vriendin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service!! Ruim een uur gereden om bij Assepoester te kijken voor mijn trouwjurk. Van te voren gebeld. Kom ik aan, zeggen ze dat ze vol zitten en word ik gewoon weggestuurd!! Geen aanrader dus... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heeeel erg prettig geholpen door Petra bij het kopen van een prachtige trouwjurk voor mijn dochter bij Assepoester in Arnhem. Wel ff rekening houden dat je op tijd komt om te voorkomen dat je buiten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben vrijdag met mijn moeder en schoonzus naar Arnhem gereden zonder afspraak, daar werden vriendelijk ontvangen. Nadat ik een formuliertje had ingevuld werden we begeleid naar ons plekje. Ik was ee... Mehr ansehen

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische ervaring bij Assepoester…

Fantastische ervaring bij Assepoester in Arnhem! Heel fijn geholpen door Esmée die ons goed begeleidde, zowel mij als mijn zusjes en moeder. Ik voelde me heel speciaal en welkom, zonder stress of druk. Wanneer ik twijfelde hielp ze met knopen doorhakken met haar vragen, zodat ik zelf de keuze kon maken. Hier heb ik DE jurk gevonden die geheel bij mij paste, dat werd feilloos aangevoeld door Esmée, want zij kwam uiteindelijk met mijn jurk aanzetten.
Zou zeker dit aanbevelen als je op zoek bent naar een trouwjurk die bij jóu past.

7. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag mijn jurk gevonden bij…

Vandaag mijn jurk gevonden bij Assepoester. Aan het begin van de passessie was het even zoeken wat werkte aangezien ik inmiddels over de helft van mijn zwangerschap ben maar daarin werd super goed meegedacht. Na een paar goede opties gepast te hebben geprobeerd, hebben mijn moeder en ik de mooiste uitgekozen. Hele goede service en een ruim aanbod!

11. Oktober 2025

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen! Waar een trouwjurk uitzoeken toch wat uit je comfortzone kan zijn, liet Esmee me gelijk op mijn gemak voelen. Er werd goed geluisterd naar onze mening, en Esmee wist feilloos aan te voelen wat bij me past. Het was heel persoonlijk, en gezellig. Na slechts 5 jurken passen ben ik direct geslaagd om de perfecte jurk te vinden; al waren ze allemaal prachtig. Ontzettend blij mee!
Simone van Riemsdijk

10. Oktober 2025

Zeker aan te raden!

Zeer fijne dag gehad bij Assepoester! Ik had deze winkel via Instagram ontdekt en ik wilde de winkel heel graag een kans geven. We reden 2:30 naar Arnhem en we hadden een heel fijne dag! De werking is helemaal anders dan bij andere bruidswinkels. Je mag zelf in de rekken neuzen en enkele jurken uitkiezen. Op basis van deze keuzes kon Betsie (mijn persoonlijke én kei enthousiaste verkoopster) inschatten wat ik mooi vond en wat ik wou in een jurk. Na 3 uur jurken passen, had Betsie mijn droomjurk gevonden! Nooit gedacht dat ik deze jurk geweldig zou vinden. Ik kan niet wachten om hem te dragen! Groetjes van een heel tevreden klant!!

27. September 2025

Droomjurk gevonden!

Gisteren wilde ik mij oriënteren naar wat mijn stijl was voor bruidsjurken. Ik heb aangegeven wat ik mooi vond en de verkoopster heeft voor mij precies uitgezocht wat ik omschreef. Na 3 jurken passen had ik mijn droom jurk!!! Terwijl ik dit totaal niet had verwacht.
En echt wat een service en leuke klantenervaring.

27. September 2025

Ga zeker naar Assepoester

Gister bij Assepoester geweest voor mijn jurk. Wat een leuke winkel. Hele relaxte sfeer, op je gemak met de mensen die je meeneemt door de rekken struinen om zelf jurken te zoeken. Daarna passen en advies van de medewerkers. En toen……mijn droomjurk gevonden! Voor een hele schappelijke prijs. In een mooie zak meegekregen liep ik als een kind zo blij terug naar de auto. Het was een super gave ervaring!

26. September 2025

I said YES to the dress

I said YES to the dress! Stop met twijfelen en ga naar Assepoester voor je droomtrouwjurk! Er is veel keuze en er hangt een relaxed sfeer. Ik ben super goed geholpen door de lieve en behulpzame Petra. Ze dacht heel erg mee en was pas tevreden als ze zag dat ik dat ook was. Ze heeft er echt een heel speciaal moment van gemaakt, Dankjewel!

19. September 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

MIJN trouwjurk gevonden!

MIJN trouwjurk gevonden!

Verwacht niet in een standaard bruidszaak terecht te komen, maar in een relaxte setting waarin je zelf het initiatief mag nemen om rond te kijken.
Joke heeft me zeer goed en vriendelijk geholpen, dus voor mij was het een hele fijne ervaring en ik ging uiteindelijk na het passen van 1 jurk met MIJN jurk naar huis.

Kleine kanttekening mbt de heer achter de toonbank, zijn houding was niet gepast en nogal onbeschoft tegenover de klanten. Geen enkele communicatie, het eten van een broodje achter de toonbank en een chagrijnige houding. Dit terwijl alle verkoopsters enthousiast zijn en hun uiterste best doen. Onthoud dit vooral, zij zijn er om jou te helpen.

12. September 2025

Assepoester een geweldige bruidswinkel

Assepoester een geweldige bruidswinkel! Ik ben er geweest om een trouwjurk uit te zoeken en heb die gevonden en kon meteen meenemen. Oprechte en eerlijk advies. Goed geholpen, een hele fijne ervaring en het is what you see is what you get! Top prijzen, ik ben superblij met mijn jurk en kan niet wachten om te trouwen!

Top vrouw Joke die geholpen heeft!

12. September 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijke winkel

Heerlijke winkel. Er hangt een fijne en relaxed sfeer. Leuk om eerst zelf rond te neuzen om vervolgens te passen. Ik heb mijn droomjurk in december ‘24 gevonden, en ben in juli ‘25 getrouwd. Ik ben heel goed geholpen door Petra, ze voelde direct goed aan wat mijn stijl was en mede daardoor uitgekomen op mijn droomjurk!

6. Dezember 2024

Fantastisch geholpen door Joke

Ik werd fantastisch geholpen door Joke, ze liet me in alle rust jurken uit kiezen, en uiteindelijk ging ik met mijn jurk die helemaal " Astrid " was naar huis.

5. September 2025

Trouwjurk !!

Wat een geweldige ervaring bij Assepoester! Ik heb hier mijn droomjurk gevonden: een prachtige jurk met glitters en kant. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me welkom. De sfeer was fijn en gezellig, en ik werd hartelijk ontvangen.

Een speciaal compliment voor Esmee: zij heeft me super geholpen. Ze dacht goed mee, stelde me op mijn gemak en gaf eerlijk advies. Daardoor voelde ik me helemaal op mijn gemak tijdens het passen.

Dankzij haar heb ik niet alleen mijn perfecte trouwjurk gevonden, maar ook echt genoten van het hele moment. Ik kan Assepoester en Esmee dan ook van harte aanbevelen aan iedere aanstaande bruid!

29. August 2025

Meer dan waard

Bij binnenkomst werden we begroet door Marleen. Zij heeft ons zeer hartelijk ontvangen met een warm drankje en een mooie glimlach.
Alles gebeurden op mijn tempo, zalig! Geen opdringerig gedoe.
Ik moest namelijk redelijk snel een jurk vinden want ik trouw binnen een maand.., lekker last minute gedoe. 🥲
Eenmaal aan het passen geslagen zorgt Marleen voor de final touch. Samen zochten we naar de perfecte jurk, maar die was eigenlijk best snel gekozen. Het eerste stuk dat ik aan deed was direct een schot in de roos, mijn mama, Marleen en ik hadden een echt WAUW gevoel.
I said yes to the dress en kregen een glaasje champagne om het te vieren. 🍾
Op een uur waren we al buiten met een prachtig trouwpakje. 👰🏽‍♀️

Lieve Marleen, dank u voor jou eerlijke mening en goede hulp. Het was de rit vanuit Antwerpen zeker waard!

22. August 2025

Prachtige winkel

Mijn moeder heeft hier haar droomjurk gevonden. Eerste winkel, eerste jurk en meteen raak. Nog een paar andere jurken gepast, maar de eerste jurk paste precies bij wat ze voor ogen had. Daarnaast zat de jurk als gegoten. Heel vriendelijk personeel, die met goede ideeën komt.

22. August 2025

Wat een service ♥️

Wat een service! Zeer aangename ervaring, niets was teveel!
Petra kan zich heel goed inleven in de stijl die je voor ogen hebt én welke pasvorm je perfect past.

Een aanrader voor het vinden van je trouwjurk in een ongedwongen sfeer ♥️

20. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr