Assepoester Bewertungen 419

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

25 april met 3 vriendinnen naar Arnhem gereden om de winkel te bezoeken, we werden warm begroet doorbrengen vriendelijke damen, onder het genot van een bakje koffie mocht ik om beurt met een vriendin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service!! Ruim een uur gereden om bij Assepoester te kijken voor mijn trouwjurk. Van te voren gebeld. Kom ik aan, zeggen ze dat ze vol zitten en word ik gewoon weggestuurd!! Geen aanrader dus... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heeeel erg prettig geholpen door Petra bij het kopen van een prachtige trouwjurk voor mijn dochter bij Assepoester in Arnhem. Wel ff rekening houden dat je op tijd komt om te voorkomen dat je buiten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben vrijdag met mijn moeder en schoonzus naar Arnhem gereden zonder afspraak, daar werden vriendelijk ontvangen. Nadat ik een formuliertje had ingevuld werden we begeleid naar ons plekje. Ik was ee... Mehr ansehen

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

racist store.

Can’t imagine wearing a wedding dress from a stupid racist store on the most important day of your life. Pathetic.

12. Januar 2026

racism shxit

ofc no chinese here, because you are racism shit.
BTW im kinda surprised in halland there are so many people conduct such discriminatory behavior,kinda show what kind of people you are tho.......a low place for civilization.

12. Januar 2026

The one...

Wat een heerlijke ervaring!
Ik werd zeer vriendelijk onthaald door Francine. In de winkel heerst een ongedwongen en ontspannen sfeer. Het was er aangenaam druk maar dit stoorde helemaal niet. Ieder heeft zijn eigen hoekje en je loopt elkaar niet in de weg.
Ik kon zoveel jurken passen als nodig om net "the one" te vinden.
En dat deed ik ook! Ik zei "yes to my dress" ❤️. (met de nodige vreugdetranen)
We kregen een glaasje aangeboden om te toasten terwijl ze de tijd namen om je jurk netjes op te bergen in een kledingtas.
Ongelooflijk bedankt voor de hulp, geduld en eerlijke mening!

10. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slechte ervaring daar!

Het is ondertussen al een jaar of wat geleden maar ik herinner mij deze winkel helaas nog goed. Op advies van vrienden hier gaan kijken. Met mijn ouders. Eerste keer in zo'n zaak, ik wist niet hoe het werkte en wat ik precies kon verwachten.
Na 2 uur reizen kwamen we aan. We hadden een afspraak gemaakt maar daar was niks van te merken; onaardig medewerkers, werd in een hokje gepropt met een "kleed je maar uit en laat je ouders maar 3 jurken uitzoeken, er komt zo iemand bij je."
M'n ouders gingen dus maar op zoek en terwijl ik mee wilde kijken, want ja, toch mijn jurk zou je denken, werd ik terug gesommeerd het hokje in.
Mijn ouders zochten wat uit, ik paste de 1e jurk en de rits was stuk en kwam niet omhoog. Ik zei dit tegen mn ouders, omdat die vrouw nergens te bekennen was, maar ineens trok een andere medewerkster mijn hokje open (!) , zonder waarschuwing, en gaf aan "dat dat nog niet zo was". Ehm ,jawel, want ik had hem nog niet eens dichtgehad.

Toen naar jurk no2, daar misten veel draadjes/slechte afwerking, dus dat ging 'm ook,niet worden.

De 3e jurk was ok, voor een eerste pas sessie , maar ik wist niet of het mijn stijl was. We wachtten tot de medewerkster kwam maar zij was ondertussen met een andere toekomstige bruid aan de gang gegaan; waarbij haar entourage wel werd voorzien van een zitplek en drankjes (mijn,ouders stonden nog steeds en kregen niks aangeboden).

Het toppunt was toch wel dat ze duidelijk liet doorschemeren dat ik toch het geld niet zou hebben voor een jurk van hun.

We hebben gezegd dat we even de stad ingingen om na te denken en zijn nooit meer teruggekomen, wat een flutzaak!

Daarnaast is wat ze verkopen slechte kwaliteit, 1000 in een dozijn en niks waar ik blij van ging worden.

Uiteindelijk in Rotterdam bij Weddings,een geweldige zaak, mijn jurk gevonden ! Privé hokje met familie, wensen noteren, kijken naar je stijl en figuur en actief adviseren.
Ik wilde geen stijve jurk maar een mooie slappe van kant en die heb ik daar gevonden. Geen nare opmerkingen over budget, ze lieten je alles passen, aanpassingen werden mooi,gedaan en al met al was dit een zoveel betere ervaring.

10. Januar 2025

Super fijne ervaring

Heel tevreden over Assepoester. Ik ging hier naar toe om mij te oriënteren voor de eerste keer. Geen verwachtingen!

Ik ben enorm goed geholpen door Ziggy, ze was eerlijk en dacht met mij mee, geen druk of onnodige verkoop praatjes! Ik dacht dat ik alleen even zou kijken en passen om een beter beeld te krijgen van alle soorten trouwjurken maar ben uiteindelijk met een enorme glimlach en mijn trouwjurk naar huis gegaan.

Super blij mee! Daarnaast kan je ook voor kleine maten goed terecht!!

10. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie ervaring met super hulp

Toen ik online ging kijken waar ik heen wilde voor een trouwjurk gaf Assepoester mij al een goed gevoel... Dit gevoel gevolgd en vanuit Zuid-Limburg naar Arnhem gereden.
Wat een warm welkom en nadat we zelf eerst wat rond geneusd hadden zijn we super goed geholpen door Joke... En I said Yess to the dress... Waarna we hebben kunnen proosten met champagne.
Dus heb je ook dat gevoel dan moet je dat zeker volgen!!!

9. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geslaagde afspraak, wel wat boven budget ..

Ik was op 31 december geweest en zoals in de mail aangegeven was dit een hele rustige dag. De medewerker was super lief en ook gaf ze haar eerlijke mening. Ik had uiteindelijk een jurk gekozen die ik in eerste instantie helemaal niet bij mezelf vond passen. Alleen door mijn grotere borsten moest ik een maat groter en viel de jurk niet meer in de sale.. daardoor viel de jurk buiten budget en daar kwam ik helaas pas achter nadat ik ja had gezegd tegen de jurk. Maar toen wilde ik de jurk al hebben.

Dit was tevens ook de enige jurk zonder enorme label eraan waar de prijs op stond.

Ook adverteren ze dat er heel veel jurken zijn onder de 1000€, maar 3/4 van de winkel hangt vol met jurken ver boven de 1000€.

Verder wel een hele leuke afspraak gehad en ben voor echt een prachtige jurk geslaagd.

31. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Binnenlopen zonder afspraak werkte niet

Wat een mooie bijzondere dag had moeten worden werd een kille klant onvriendelijke ervaring. Zoals op de site vermeld kon je langskomen zonder afspraak, nu langskomen kon zeker maar nadat mijn dochter zich had aangemeld kon ze een formulier invullen met haar gegevens en werd geadviseerd om een kop koffie in de stad te drinken want er waren nog 7 " bruidjes" voor haar. Aangezien ik als moeder speciaal uit Friesland was gekomen, ondanks het slechte weer wilde ik zeker weten of we nog kans maakten om die middag geholpen te worden. Men zei toe hun best te doen maar dat het zoooo druk was..in dit geval werkt binnenkomen zonder afspraak duidelijk niet.
We zijn rond 13.00 uur de stad ingegaan in afwachting van een telefoontje.. rond 15.00uur ook maar een lunch besteld want de tijd tikte door.. toen de lunch geserveerd werd kwam er een telefoontje dat we langs konden komen. Benoemd dat we net aan de lunch zaten waarop men reageerde dat we binnen een kwartier verwacht werden...dat ging niet lukken. Hierop werd de afspraak afgedaan met dan bellen we nu de 17 anderen die na u langskwamen en kijken wel of we u nog kunnen terug bellen vanmiddag. Nu dat laatste is niet gebeurd...weg daarmee de blijdschap om een bijzondere dag te beleven..Als moeder van de bruid die verder weg woont tevens een grote teleurstelling want de sneeuwval getrotseerd om naar Arnhem te rijden en met een naar gevoel terug gereden naar Friesland.
Assepoester, binnenlopen zonder afspraak gaat dus niet zondermeer werken..jammer en meer dan dat!!!
Pretenderen Welkom te zijn heeft voor ons een andere lading gekregen.

2. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een aantal maanden geleden mijn…

Ik heb een aantal maanden geleden mijn trouwjurk gevonden! Ik ben heel goed geholpen door een hele lieve vrouw. Ze kon mij erg goed advies geven en hielp mij met het knopen doorhakken, wat ik heel fijn vond! Ik heb een jurk van mooie kwaliteit gevonden voor een leuke prijs, zeker een aanrader om heen te gaan.

25. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We werden onvriendelijk behandeld bij…

We werden onvriendelijk behandeld bij binnenkomst, vooral de ( volgens ons) storemanager. Erg chagrijnig.
We kwamen toevallig met 2 bruidjes tegelijk binnen maar wilden los van elkaar de bruidsjurk gaan passen. Ze zei meteen , 2 tegelijk doen we sowieso al niet. Echt heel kort! Dit moet dan iets leuks zijn om te passen voor je grote dag...ik zou dan zeker maar wat vriendelijker gaan doen !! Wij waren er meteen klaar mee.
Bovendien kwamen we niet met elkaar en zet dan niet op de site dat je gewoon binnen kunt komen lopen als je al overprikkeld raakt als er 2 bruidjes tegelijk binnenkomen.

23. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne ervaring, zeker het proberen waard!

Ik ben naar de winkel gegaan zonder verwachtingen, even om te oriënteren vooral. Ik ben erg goed geholpen door Ziggy en ze nam echt de tijd voor mij. Veel verschillende jurken geprobeerd en uiteindelijk dé jurk gevonden! Het was een hele fijne ervaring en ik kan het iedereen aanraden.

24. Dezember 2025

Geweldig concept!!!

Als eerste winkel voor een jurk naar Assepoester in Arnhem afgereisd. Fijne ontvangst. Alle paskamers waren bezet dus we zouden gebeld worden als er een kamer vrij was. 5 min later toen we net ergens wat wilden gaan drinken werden we gebeld en konden we terug want er was iemand klaar. Eenmaal binnen kregen we onze plek toegewezen en werd ons gevraagd of we wat wilden drinken. We mochten 4 jurken gaan uitzoeken. Dit hield bij ons in dat we allemaal 1 jurk mochten uitzoeken die ik dan ging proberen. Bij deze selectie zat mijn gekozen jurk al bij. Ze hielp me fijn bij elke jurk met het dichtritsen ervan. Super leuke dame die mij/ons goed hielp. Na een 1.5 uur passen werd het dan toch jurk nummer 2. Dit werd gevierd met een glaasje prosecco! Super super tevreden!!! Geweldig concept!

20. Dezember 2025

Geweldige middag gehad

Geweldige middag gehad! We werden gelijk geholpen door Claudia en konden eerst even zelf door de winkel wandelen om zelf wat uit te kiezen. Ze hielp me met alle jurken aan doen en gaf tips over wat goed zat, wat heel fijn was. Ik heb heel veel jurken gepast en mijn eerste jurk was ik verliefd op, maar was het toch net niet helemaal. Na wat overleg hebben ze prachtige aanpassingen voorgesteld wat mijn droomjurk echt afmaakte!
Als ik nog een keer zou trouwen, zou ik hier terugkomen!! (Maar met deze jurk (en man) zal dat niet gebeuren ;) )
Liefs Ryanne

13. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr