aspendos-hals.dk Bewertungen 29

TrustScore 2.5 von 5

2.5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubehøvlet og ubehagelig betjening. Fik det mest utiltalende mad, hvor der var både hår og sandrester i. Vi kunne høre personalet stå og grine, mens de talte om de havde tabt kyllingen på gulvet og ba... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ganske udmærket sted. Personalet er rigtig venligt, måske lige til den for unge side men virkelige rare og venlige mennesker. Maden smager godt, der var ikke noget at sætte en finger på.

2.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At tag 750 kr for en gennem tørret…

At tag 750 kr for en gennem tørret mørbrad, med dagens kartoffel, som var frituregryde bådkartofler, en sur vin, føj for S....
Aldrig sætter jeg mine ben der igen, føj.!
Ps. Nabo bordet var heller ikke tilfreds med deres pizza.
Forstår ikke man kan se sig selv i spejlet
Når man laver sådan noget hundeæde !

4. Juni 2024

Har lige hentet 2 burgere

Har lige hentet 2 burgere, den ene skulle være med ost den anden med lille stykke bacon. Flad burger, tørt brød og så manglede det ost i burgeren, som skulle være der😒
Det bliver ikke der næste gang. Ikke det samme, som da Ali var der.

24. Februar 2024

Dårlig service

Dårlig service , de gad ikke tænde lys så vi sad i mørke.
Kedelig pizza og kedelig salat
Var i det hele taget ligeglad.
Kan bestemt ikke anbefale stedet.

3. November 2023

Sikken en gang hundeæde

Sikken en gang hundeæde. Hvis i vil drive en forretning er der minimumskrav til kvaliteten. Den er ikke tilstede her. Min kalkunsnitzel var ren fars i friture. Konens stjerneskud var et stykke tørt brød med to tørre friturefisk med lidt rejer, tomat og to ultratynde citronskiver..Ingen mayo eller andet. En tør og kedelig fætter. Kokken ville ikke bytte menuen uden dobbelt betaling. Må vores tanke gå til rest.Carl Frederik Hals.

12. September 2023

Helt vildt dårlig service

Helt vildt dårlig service. Vi var to personer der bestilte en burger og et stjerneskud og endte med at gå uden mad. Vi ventede i mere end 1 time på maden og der var andre der kom efter os, der dik mad før os. Til sidst gik jeg op og spurgte pænt hvor vores mad blev af og hun kiggede på mig som om at hun havde glemt det. Hun sagde dog at det var på vej, men kokken var ubehøvlet og det ville vi ikke vente længere på. Vi fik ikke engang at vide da vi kom, at der ville være ventetid og ingen sagde noget til os i den time vi ventede. Vi endte med at skulle betale for vores drikkevarer som vi ikke engang blev helt færdige med da vi ville gemme lidt til maden. De beklagede bare og kunne ingenting gøre for os. Vi kommer aldrig igen.

5. September 2023

Ikke værd at spise

Ikke værd at spise. Fik en tør og ikke særlig varm pizza, der var umulig at skære i. Da jeg nævnte det, fik jeg bare beskeden, at det var de kede af at høre. Ingen reaktion udover det.
Der kommer jeg ikke mere.

17. Juni 2023

Pinligt

Vi havde ikke særligt høje forventninger, så vi bestilte en nachos med kylling til 99 kr. Vi bliver serveret nachos i en alubakke, på en stor rund tallerken.
Hertil fik vi en lille klat salsa, tzatziki (??), kold ost, kold kylling og kolde nachos. Det så ikke kun rodet og uappetitligt ud, det smagte også sådan. Hvordan man kan gå så galt med så simpel en ret, beviser bare hvor fuldstændig ligeglad man er med kunder, maden og ens ry. Jeg sætter aldrig min fod her igen og vil fraråde alle at komme her.

26. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 2 oksefilet-burger som var…

Bestilte 2 oksefilet-burger som var beskrevet som: Grillet oksefilet, med salat, rucola, rødløg, tomat, agurk, hvidløgsmayo og kartoffelbåde. Bestilte endvidere 2 store Coca Cola. Vi fik serveret 2 burgere uden rucola, uden tomat og 1 halv ring rødløg. Det hele klasket i et brød. Fik serveret Pepsi, hvilket hun ikke sagde, da vi bestilte Coca cola. Da jeg påtalte manglerne, blev det modtaget med et NÅ, Nå og Æh … Det ved jeg ikke ? Sån gør vi, når vi ikke har mere og et ligegyldigt NÅ mere, da hun gik væk fra bordet. Ingen beklagelse.
508 kr. for et ligegyldigt og tarveligt måltid samt et par hovedrystende nå’er. Da vi betalte, spurgte en anden ansat om alt havde været okay, hvortil jeg svarede nej …. Igen ingen beklagelse 🫣🥹😳

4. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Usmagelig mad med hår

Vi var 4 på besøg, 1 skulle have en rulle, 1 pizza der var nogenlunde. 1 pizza hvor der var et sort hår i, og 1 med kødsovs, oksefars, bacon og pølse. Personen der fik rullen, fandt flere små sorte hår i den, pizzaen lignede noget der var smurt over med kødsovsen, oksekødet kunne jeg knap se, baconen lignede ikke bacon, pølsen var ca 1 mm i tykkelse. Smagen manglede, så det besøg var en skuffelse og slet ikke de priser værd :(

22. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr