AS3 Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos AS3 i forbindelse med psykologsamtaler. Fra starten oplevede jeg en professionel, imødekommende og tryg tilgang. Psykologen var god til at lytte, stille d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min første rådgiver var ikke et personligt match så jeg fik en ny og vi havde en rigtig god kommunikation og jeg føler jeg har fået en ven for livet. Hun har støttet mig i mine drømme, motivere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have været ude af jobsøgnings markedet i rigtig mange år, var jeg helt på bar bund i jobsøgningsprocessen. Det fik AS3 hurtigt lavet om på. Deres lærings-materiale og webinarer er praktiske... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et fantastisk forløb hos AS3. Det var motiverende fra start til slut, og jeg gik hver gang derfra med nye indsigter og meget brugbare værktøjer. Min coach var utrolig passioneret og udvis... Mehr ansehen

1. Personalberatung
  2. Karrierecoach
  3. Unterricht
  4. Arbeitsberater

Vom Unternehmen geschrieben

AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

126 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt vejledning til næste job

Nogle ting vidste man ikke at man behøvede.
Sådan har jeg det med AS3.
Jeg har fra start til slut været i gode hænder, og har i alle trin af min jobsøgning fået perfekt sparring.
- CV (Mit CV var godt, men AS3 hjalp med at få det 100% skarpt)
- LinkedIn profil (Profilen blev skarpere og aktiveret til headhuntere)
- Afklaring af plan for jobsøgningen (Vi drøftede hvor og hvad jeg skulle søge, og hvordan jeg skulle prioritere min jobsøgning)
- Ansøgning (God sparring, så mine ansøgninger viste præcist hvorfor jeg var relevant til en stilling)
- Sparring inden jobsamtabler (Super god sparring til alle jobsamtaler. En god forberedelse har gjort at jeg har kunne give den gas til samtalerne)

Hermed de største anbefalinger til AS3.

6. Februar 2025

Antwort von AS3

1.000 tak for en helt konkret og meget fin feedback, Thomas. Det betyder meget for os. :) /Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev med det samme grebet lige der

Jeg blev med det samme grebet lige der, hvor jeg var gennem trygge samtaler. Hver gang gik jeg derfra mere lettet med ny viden om mig selv.

3. Februar 2025

Antwort von AS3

Tak for at dele, Josefine. :) Det er en rigtig fin beskrivelse af forløbet, du har. /Mette, AS3

Lettelse og ro

Jeg blev hørt, men frem for alt, var det værktøjer og den måde det blev forklaret, så jeg selv kunne relatere og bruge det!

28. November 2024

Stærkt, Hans Christian. Godt at høre. :) Venlig hilsen Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var behagelig trygt og top…

Det var behagelig trygt og top professionelt oplevelse. Jeg har lært rigtig meget af psykolog hvordan jeg kan funger i en svært oplevelse i fremtiden.

4. Dezember 2024

Det er vi virkelig glade for. Tak for at dele. :) /Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik svar på alle mine spørsmål som…

Fik svar på alle mine spørsmål som opstod i mit forløb + kæmpe forståelse og opbakning under hele perioden. Tak 🙏🏻

Hilsen Gert

26. November 2024

Rigtig godt at høre. 1.000 tak for at dele, Gert. :) Hilsen Mette, AS3

Annemette Schmidt Østergaard.

Dygtig og kompetent medarbejder Annemette.
Hun vandt min tillid, allerede ved første møde.
Jeg kan kun varmt anbefale AS3 Work&Care.

19. September 2024

Antwort von AS3

Det er vi - og allermest Anne-Mette -meget glade for at høre. :) Tak for det, Søren. /Mette, AS3

Relevant hjælp

Relevant hjælp. Sympatisk. Praktisk. Nyttigt.

9. April 2024

tak for de pæne ord, Emma. :) Mvh Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imødekommende og professionel…

Meget imødekommende og professionel behandling. Meget behagelig og følte mig set - hørt og forstået.

Og der var en god balance mellem snak mellem mig og psykologen. Til også st give mig noget konstruktiv med hjem.

Tak for hjælpen og til at komme videre.

7. Mai 2024

Skønt at høre. Det er vi bare rigtig glade for. :) /Mette, AS3

Positiv oplevelse

Efter udfyldelse af skema online, blev jeg hurtigt kontaktet og havde en meget behagelig samtale med en medarbejder. Der blev hurtigt fundet hjælp og det viste sig, at være det helt rigtig match.

5. April 2024

Antwort von AS3

Vigtigt og godt med rette match. Tak for at dele din erfaring, Terese. /Mette, AS3

Brugbart og konstruktivt forløb

Jeg er kommet ud på den anden side og kan agere/handle trods at angst oftest er handlingslammede

5. April 2024

Antwort von AS3

Mange tak for din feedback - det er så godt at høre. Vi er glade for at kunne hjælpe. /Mette, AS3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst og ubrugeligt firma

Useriøst, upersonligt og skadeligt foretagende. Jeg havde fået tilbudt psykolog igennem min sundhedsforsikring - grundet nogle udfordringer, der virkeligt fratager mig min livkvalitet og går ud over mit arbejde.

De udfordringer ville psykologen ikke tale om, for han var mere optaget af, hvad PFA pension mente at samtalerne skulle dreje sig om, selv om det hele unægtelig hang sammen.

Hvis ikke i er interesseret i at hjælpe, hvorfor så spilde min tid og tage penge fra lægehenvisningen?

Det er decideret skadeligt for personer der mangler hjælp.

8. März 2024

Hej Michael

Vi er kede af, at du har haft en oplevelse, som ikke står mål med dine forventninger.

Vi er interesserede i at høre mere om din oplevelse, og du må ikke tøve med at række ud til fagchef Christian møller Pedersen, cmp@as3.dk, eller Driftschef, Kim Mikkelsen, kmi@as3.dk.

Venlig hilsen Kim Mikkelsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I went to some sessions with a… psicologist

I went to some sessions with a psychologist there and felt very well after each conversation and very engaged with the person. I could felt that she cared and wanted me to gain tools and to understand more in deep my situation to gain more focus and responsibility.

12. Februar 2024

So glad to hear, Rosselin. Thank you for sharing. :) /Mette, AS3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Direkte ubehagelig oplevelse

En kort men direkte ubehagelig oplevelse. At blive bedømt /dømt i en retning på under 1 time og så behandlet som psykisk syg, Usamgeligt og direkte ubehageligt, når man opsøger hjælp til udredning for langvarig stress påvirkninger. På en dårlig dag, er man sårbar og har ikke brug for nedladende tiltale og press

29. Februar 2024

Antwort von AS3

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit forløb hos os. Det har bestemt ikke været vores intention.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil uddybe din oplevelse ved at kontakte Kim Mikkelsen, driftschef, på kmi@as3.dk eller Christian Møller Pedersen, fagchef, på cmp@as3.dk. På forhånd tak.

Kim Mikkelsen, Driftschef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev grebet i en for mig…

Jeg blev grebet i en for mig uoverskuelig tid, jeg har været så priviligeret at blive hjulpet igennem sammen med mennesker der tog mig alvorligt.
I så mig og handlede ud fra det
Tak for jer!

28. Februar 2024

Antwort von AS3

Du beskriver din oplevelse på en så fin måde... 1.000 tak for at dele, Anne. /Mette, AS3

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr