AS3 Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos AS3 i forbindelse med psykologsamtaler. Fra starten oplevede jeg en professionel, imødekommende og tryg tilgang. Psykologen var god til at lytte, stille d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min første rådgiver var ikke et personligt match så jeg fik en ny og vi havde en rigtig god kommunikation og jeg føler jeg har fået en ven for livet. Hun har støttet mig i mine drømme, motivere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have været ude af jobsøgnings markedet i rigtig mange år, var jeg helt på bar bund i jobsøgningsprocessen. Det fik AS3 hurtigt lavet om på. Deres lærings-materiale og webinarer er praktiske... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et fantastisk forløb hos AS3. Det var motiverende fra start til slut, og jeg gik hver gang derfra med nye indsigter og meget brugbare værktøjer. Min coach var utrolig passioneret og udvis... Mehr ansehen

1. Personalberatung
  2. Karrierecoach
  3. Unterricht
  4. Arbeitsberater

Vom Unternehmen geschrieben

AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

126 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God terapiformen

Først var jeg lidt skeptisk over for terapiformen, men senere indså jeg, at det hjalp mig meget at få hjemme opgaver, for at forbedre min situation.

8. September 2022

Vigtigt, at det hjælper. Tak for at dele din erfaring. /Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været til behandling hos Thea…

Jeg har været til behandling hos Thea Helby, som har været helt igennem fantastisk.
Jeg har fået mange gode værktøjet til at kunne klare dagen i forhold til min stress og depression.

Tak Thea for de mange GODE snakke !

2. September 2022

Antwort von AS3

Hvor er det skønt at høre. Selv tak fra Thea og AS3 :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste jeg har oplevet !!!

Det værste jeg har oplevet !!!! de lyttede ikke til mig, de fandt en behandler der var lige modsat af mine ønsker / behov, da jeg ønskede en anden behandler, fandt de en der var absolut lige så ringe, og lyttede igen ikke til mine ønsker og behov.
Jeg fandt selv en behandler men denne var ikke omfattet af deres netværk så denne kunne ikke anvendes,
Jeg har givet mine oplevelser videre til min arbejdsplads, og håber virkeligt samarbejdet med vil blive overvejet, da denne behandling hatr været ganske ubrugelig.

19. Juli 2022

Antwort von AS3

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Vi forsøger altid at matche med mest relevante rådgiver - det er vigtigt for os - og din beskrivelse lyder ikke som vores kandidaters normale erfaringer.

Ud fra din anmeldelse kan jeg ikke se, hvilket forløb du har fået tilbudt. Men jeg håber, du vil kontakte os på info@as3.dk for at uddybe.

Mette Mikkelsen, AS3

Stress

Med jeres hjælp havde jeg aldrig kommet så godt på vej efter jeg blev sygemeldt med stress

16. Juli 2022

Antwort von AS3

Tak for at dele, Maria :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et godt og lærerigt forløb…

Jeg har haft et godt og lærerigt forløb med AS3 og den bedste rådgiver man kan få inden for det felt jeg havde brug for

1. Juli 2022

Antwort von AS3

Vi er glade for at høre, du er glad for din rådgiver. Tak for at dele. :) /Mette

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været meget glad for forløbet

Har været meget glad for forløbet, gode samtaler og værktøjer til at komme videre. Kan kun anbefale.

29. Juni 2022

Rigtig godt at høre, Pia. :) Tak for at dele. /Mette Mikkelsen, AS3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

couple's therapy, caused more harm than good

we had couple's therapy sessions, the least i can say it was waste of time. During the few sessions we had he had forgotten what we discussed the previous session. after seeing that talking about our problems yielded no help i thought why i dont try and ask him based on his professional experience what small/big things we can we do to heal and fix our relationship, for which he replied that our relationship has conflict and he cant help us, i told him so u can only help healthy relationships? its like he doesnt have the qualifications or simply doesnt want to help. both ways is unethical to waste resources and peoples time. based on his advice if your relationship needs help he cant help you, only healthy relationship couples he can take

23. Juni 2022

Hi Shogher

I am sorry to hear about your experience with your program at AS3. We give high priority to quality and matching expectations, so your description is certainly not in line with our values.

You are welcome to contact me at cmp@as3.dk to elaborate.

Best Regards,
Christian Møller Pedersen, Professional Manager - AS3 Work & Care

Meget professionelle og kompetente

Meget professionelle og kompetente, planlægning, udføring af møder, og fagligt indhold højt. Meget tilfreds.

14. Juni 2022

Antwort von AS3

Tak for din feedback. Det allervigtigste er jo tilfredse kandidater. :)

Stress

Jeg fik en meget god og hurtig behandling, både pr. Telefon og hos behandleren.

26. Mai 2022

Antwort von AS3

Tak, Lars. :) Godt at høre.
Bedste hilsner fra AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg første gang tog kontakt

Da jeg første gang tog kontakt, blev mit forløb hurtigt sat i gang. Jeg blev hurtigt sat i kontakt med de fagpersoner jeg havde brug for - og da behovet blev ændret, var der hurtigt hjælp og hente, og forløbet gik bare helt som det skulle

12. Mai 2022

Tak for at dele din oplevelse, Mai. :) Dejligt at høre. /Mette, AS3

Fremragende AS3

Fremragende oplevelse! Hurtig kontakt. Hurtig formidling af behandling. Udvidet service og fine behandlere 👌. Min bedste anbefaling!

5. April 2022

Fantastisk at høre, Isabella. :) Tak for anbefalingen! /Mette, AS3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mange TAK til AS3 Work & Care!

Mange TAK til AS3 Work & Care for et vel planlagt og effektivt forløb. Tina W.'s store indsigt var ligeledes et stort plus.

16. März 2022

Fantastisk at høre, Peter. :) Selv mange tak fra Tina og resten af AS3

Super professionel behandling

Super professionel behandling med fokus på at arbejde sammen.
Har været meget glad for mit forløb og mit resultat på konsultationer

8. März 2022

Skønt med et godt resultat. Tak for at dele, Pernille. :) /Mette, AS3

great overall experience

The registration/assignment process was dynamic, the specialist (Thea) who was working with me was professional, friendly, helpful and flexible with solutions about the sessions.

2. März 2022

Thank you, Chris. :) Means a lot to us all... /Mette, AS3

5 store stjerner herfra

5 store stjerner herfra. Har haft en rigtig god og positiv oplevelse, og vil klart anbefale AS3 til alle ! Jeg vil klart tage fat i AS3 igen, hvis jeg får 'udfordringer som skal løses professionelt'

1. März 2022

Antwort von AS3

Tak, Charlotte! Vi gør vores bedste - og det betyder meget at høre sådan en anbefaling. :)

Hurtigt behandling

Hurtigt behandling, dygtig psykolog og god kommunikation. Jeg fik altid en sms og mail med info om mine aftaler, de sørgerede for at ringe første gang, skrive at de ville ringe først, og generelt tage den del af arbejdet man ikke orker når man har brug for en psykolog

1. März 2022

Antwort von AS3

Virkelig dejligt at høre. :) 1.000 tak for at dele din oplevelse - det er vi glade for. /Mette, AS3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kompetent og behageligt forløb

Kompetent og behageligt forløb. let kommunikation og geografisk ideelt.

24. Februar 2022

Antwort von AS3

Dejligt at høre, at du var glad for forløbet, Marie. :) Tak for den konkrete feedback. /Mette, AS3

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr