Aros Cruises Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bookede båden til vores egen sejlads, og det var en rigtig god oplevelse. Særligt imødekommenheden om at få planlægningen til at gå op i en høj enhed, og på dagen et meget venligt værtskab fra per... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aarhus er en kulturby, men i særdeleshed også en havneby, og det får man for alvor øjnene op for, når man får mulighed for at betragte byen fra vandsiden. Tag en tur med Aros Cruises, og straks... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget flinkt personale som ikke er bange for at spørge om man mangler noget, og en fantastisk guided tur med gode fortællinger. Jeg vil personligt helt klart komme igen og sejle hos dem

1. Stadtrundfahrtenveranstalter

Vom Unternehmen geschrieben

Aros Cruises ApS tilbyder en unik mulighed for at opleve Aarhus fra havet. Med vores havnerundfarter, charterture og eventsejladser kan du nyde den maritime atmosfære og lære om Aarhus' rige handelshistorie, kultur og berømte seværdigheder. Vores ture er designet til at give dig en afslappende og informativ oplevelse, hvor du kan nyde udsigten over byen fra vandet. Vi tilbyder både offentlige og private arrangementer, der kan tilpasses dine behov, hvad enten det er en firmafest, en polterabend eller en hyggelig dag med familien. Vores båd, M/S Helene, er udstyret med en fuldt udstyret bar, der tilbyder øl, spiritus, sodavand, kaffe og kakao, så du kan slappe af med en drink i hånden, mens du nyder turen. Vi er stolte af at være Tripadvisors #1 Havnerundfart i Aarhus, og vores gæster roser os for vores service og den fantastiske oplevelse, vi tilbyder. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord og give dig en uforglemmelig oplevelse på vandet.

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top tjekket hold som støtter og skaber unikke oplevelser i Aarhus.

Jeg har holdt et filmpremiere arrangement på Aros Cruises "Helene" skibet, som har været en kæmpe succes. Deres crew har været super tjekket og hjælpsomme i at realisere og afvikle eventet. Fedt at de er åbne for at skabe unikke oplevelser og støtte den lokale kulturscene. Jeg har også været ombord på flere af deres cruises, super spændene og hyggeligt, både som lokal, eller turist. Stor anbefaling herfra.

19. September 2026

Privat sejlads

Vi bookede båden til vores egen sejlads, og det var en rigtig god oplevelse.
Særligt imødekommenheden om at få planlægningen til at gå op i en høj enhed, og på dagen et meget venligt værtskab fra personalet for alle store og små gæster og os som værter.

12. September 2026

Inspirerende sejltur

Tag en tur med Aros Cruises, og straks ser man Toldboden, Aarhus Domkirke, Katedralskolen og ikke mindst Aarhus Ø fra helt andre vinkler.

Aros Cruises er meget mere end blot en havnerundfart. Her kan man afvikle alt lige fra netværksmøder til receptioner, fødselsdage, cocktail parties og bryllupper og få en anderledes og inspirerende event. Personalet er usædvanligt imødekommende, og det er i sig selv lidt af en oplevelse.

15. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inviterede mine gode venner og familie…

Inviterede mine gode venner og familie til min 60 års fødselsdag sidst i december 2025. Det var en fantastisk fest, med lækker mad, super service og gode vine. Helene var iklædt sit julekostume med lys og gran, det var en smuk oplevelse at opleve byen fra et nyt perspektiv. Efter 3-4 timer på båden, lagde vi til kaj, og festede med musik og dans. Tak for en god oplevelse til mig og min gæster.

22. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været på cocktail cruise i dag…

Jeg har været på cocktail cruise i dag med 3 veninder (i Århus Festuge) Det levede desværre slet ikke op til vores forventninger.
1) Vi fik drinks der var 2/3 fyldt op, med sugerør der knap kunne nå op over kanten. Der var isterninger i men ellers intet andet som fx lime/mynte. Skuffende oplevelse når det hedder cocktail cruise. Min veninde som skulle have uden alkohol måtte 2 gange gøre opmærksom på, at hun endnu ik havde fået sin.
2) Der blev fortalt anekdoter, som lovet - en til hver cocktail på ca 15-30 sekunder. Det var ikke super imponerende. Det havde været mere interessant at høre lidt om, hvad vi sejlede forbi i Århus havn.
3) Dog venligt personale og dejligt med servering af snacks. Der er efter vores mening plads til forbedring. Øv

5. September 2026

Supergod oplevelse

Vi havde en rigtig god havnerundfart med Aros Cruises. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, og guiden fortalte meget spændende undervejs. En supergod oplevelse, som vi klart kan anbefale.

26. Juli 2026

Skøn rundfart

Havde en skøn rundfart i godt selskab. Pil selv rejerne var meget lækre og i rigelig mængder. Personalet var meget venlige og opmærksomme. Kan varmt anbefales

18. Juli 2026

Skønne rundfarter

Vi var nogle veninder, der i juli havde bestilt 2 gange rundfarter, da vi fik dejlige pil selv rejer med rose på den ene rundfart og deltog i selve rundfarten på den anden tur. Det var simpelthen så hyggeligt og personalet var fantastiske 🥰 Det kan varmt anbefales❤️

18. Juli 2026

Menneskerne gør forskellen!

Fantastiske mennesker, lige fra koordinatoren vi talte med ift. dato osv. til skipperne på sejlturen.
De er Super empatiske og indstillet på at gøre turen til en god oplevelse.
Stor anbefaling!

6. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hyggelig banko tur

Hyggelig banko tur
Lidt for lidt gevinster

19. Dezember 2024

Hej Niels
Ej - hvor ærgerligt, at du har haft den oplevelse.
Det tager vi til efterretning.
Håber du har lyst til at tage med os en anden gang.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hyggeligt arrangement

Hyggeligt arrangement, men de første 3 slags drikkevarer vi forsøgte at bestille var udsolgte. Ærgerligt på et ellers overskueligt menukort.

19. Dezember 2024

Hej Mette
Tak for din anmeldelse. Det var da ærgerligt med drikkevarerne.
Vi var ved at skifte sortimentet op til det nye år.
Vores personale var instrueret i at tilbyde et alternativ med en god rabat indtil det nye menukort blev opdateret. Det håber jeg også du fik.

Så hyggeligt!

Så hyggeligt!
Altid venligt personale, og en fantastisk og sjov fortæller undervejs!

13. Dezember 2024

Hej Susanne
Vi hygger os også, når vi sejler, og det smitter 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service om bord og at vi kunne blive på…

Service om bord og at vi kunne blive på båden og opleve bådene med lys så tæt ved. Tak for det .

13. Dezember 2024

Hej Inga
Tak for din pæne anmeldelse. Det er en betagende oplevelse og næste år har vi mulighed for en bedre koordination, så det bliver endnu bedre.
Kathy

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr