Vom Unternehmen geschrieben
Virksomheden udfører rydning af bolig, loftrum, kælderum og udendørsarealer samt flytning opbevaring og rengøring.
Dänemark
- arnfeldt-borydning.dk
Intet besvær og gode priser
Intet besvær og gode priser
Reelt og behageligt indtryk ledte til…
Reelt og behageligt indtryk ledte til en indgået aftale, der blev efterlevet til fulde. God opfølgende kommunkation, og projekt leveret til aftalt tid trods lidt forsinkelse grundet force majeure.
Stor anbefaling herfra.
God kommunikation og ærlig
Arnfeldt borydning gjorde et fint stykke arbejde. God og tydelig kommunikation og ærligt samarbejde med Morten om hvad der var noget værd. Morten og team gjorde perfekt rent og efter liste som lejeforeningen ønskede. Kan anbefale dem igen.
Helt fantastisk flot arbejde til en…
Helt fantastisk flot arbejde til en rimelig pris - overholdt de aftaler vi havde - og mere til, idet de gjorde sig umage for at finde en godt gemt - faktisk forsvundet - gammel vielsesring - og fandt den 😊
Orienterede også undervejs i de tre dages arbejde om status - og var i det hele taget meget venlige og imødekommende at arbejde sammen med ☺️
Imponerende indsats af Arnfeldt
Imponerende indsats af Arnfeldt. Alt forløb til vores fulde tilfredshed, boligen er nu ryddet og rengjort, og klar til salg - det havde vi ikke kunnet klare selv. Vi havde en fremragende dialog og kommunikation i aftalefasen og undervejs. Vi kan varmt anbefale Arnfeldt Borydning.
En kæmpe hjælp!
Mandag d. 1 september 2025 overtog min kæreste og jeg er fuldstændig møbleret hus. Overtagelsen var mildeste talt forfærdelig for os som nye husejere.
Lettere panisk, og fortvivlede fik vi efter et par opkald fat på Morten, fra Arnfeldt borydning, og allerede tirsdag morgen stod Morten og hans hold klar med en flyttebil.
De har fyldt deres varevogn jeg ved ikke hvor mange gange og ryddet alt fra gammelt have affald, til kemikalier. De har taget rub og stub, og der var er ikke efterladt en eneste dims eller dut.
Jeg er ovenudlykkelig, for hele deres håndtering af sagen.
Det lyder måske som en aftalt anmeldelse, men hverken min kæreste eller jeg kender firmaet på forhånd - og de var heller ikke de første vi kontaktede. Nu er vi dog så glade at vi overvejer om de ikke skal med til housewarming.
Verdens største anbefaling herfra!
Tak skal i have drenge!
Cecilie
Vi er målløse.
Vi modtog nøglerne til vores nye hus i går mandag. Huset vi overtog var et dødsbo, og blev efterladt til os med alt indbo. Altså, alt.
Madvare i skufferne, tøj skabene, bøger i reolerne, medicin i badeværelse, haveamøbler og et værksted probbet fra top til tå. alt.
Efter et mindre mentalt nedbrud fik jeg fat på Morten fra Arnfeldt. Efter en kortere snak, lidt praktisk planlægning stod Morten og hans gutter klar allerede morgenen efter - altså tirsdag morgen.
Tak tak tak tak til alle 4 gutter, I har gjort et langt større arbejde end vi nogensinde havde turde forvente. Selv da vi tog afsted her nu tirsdag eftermiddag 18:30 var der stadig 3 mand i gang.
Unge friske gutter der simpelthen forstår at drive en virksomhed, og som faktisk yder udover den forventede service.
Vi er jer dybt taknemlige, og en simpel trustpilot anmeldelse kan på ingen måde opgøre for hvor stor en hjælp I har været for os.
Vi ses når vi skal flytte ind!
Frederik & Cecilie.
Arnfeldt Borydning gør det super godt
Arnfeldt Borydning gør det super godt, tager sig god tid til at tale om opgaven, og er meget hurtige og effektive. Tilbyder også rengøring efter flytningen.
Super god service
Super god service. Afleverede min fars hjem fuldstændig ryddet, og til aftalte tid.
Super fin service
Super fin service, ryddede min farmors lejlighed som aftalt incl rengøring. Rigtig nem at kommunikere med og fair priser, giver min bedste anbefaling 😊
Meget hurtig og effektivt service
Meget hurtig og effektivt service
høflige, rolige og imødekommen fyre
kan varmt anbefales
kontakter dem gerne igen
Kan varmt anbefales.
Vi har været meget tilfredse med tømning af min mors lejlighed. Hurtig, god og effektiv. Meget professionel, overholdt aftale 100%
Kan varmt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.