Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus Bewertungen 863

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Showet i Hornslet havde magisk stemning fra start til slut! Derudover købte jeg en lys stav til min søn i pausen, som desværre gik i stykker lige efter anden del af forestillingen var gået i gang. Je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fuldstændig fantastisk forestilling. Havde tre børnebørn med som var helt opslugte. De plejer ellers at være svære at få til at sidde stille. Men bomstille var de! Og de har talt meget om alle de o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en skøn dag i Randers- jeg havde 4 børnebørn med og jeg har været afsted med børnebørn i 22 år og det er en fantastisk tradition som de har nydt både dem der nu er blevet voksne og dem som e... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin forestilling i Odense. Dygtige og professionelle artister. Værdsat af store og små. Forslag til forbedringer: Det var MEGET (ubehageligt) varmt på bageste rækker. Vi blev flere gange blæn... Mehr ansehen

1. Zirkus

Vom Unternehmen geschrieben

Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Meget meget fantastisk forestilling

Meget meget fantastisk forestilling med professionelle kunstnere og charmerende værter. Vores to små på 3 og 6 år var begejstrede og sad med åben mund og kiggede måbende på de vilde ting der skete i manegen.

21. April 2026

Sprudlende forestilling

Sprudlende forestilling
Vi var afsted med børn og børnebørn, 3 i alderen 7, 9 og 11 år, og de var alle tre helt "på" i de to timer, forestillingen varede og de var begejstrede.
Meget flotte numre med dygtige artister - alle var godt underholdt.

21. April 2026

Rigtig flot forestilling

Rigtig flot forestilling. Min søn var ikke sikker på at han gad da det er for små børn sagde han.
Han sad under forestillingen og var meget imponeret og begejstret.
Vi ankom og stod i kø til popcorn mm og da vi endelig kom igennem køen var der ca 2 minutter til at forestillingen begyndte.
Popcorn og sodavand og 2 børn ind i et helt mørkt telt med trapper og meget svært at se hvor man skal gå hen. Der kom en sød medarbejder og hjalp os på plads. Vi kunne ikke se noget. Jeg måtte stille alle tingene fra mig for at tænde noget lys på mobilen.
Måske de ansatte kunne gå med en lommelygte og hjælpe de sidste på plads. Det ville hjælpe meget.

15. April 2026

Antwort von Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Tanja. Det glæder os meget, at I nød forestilling, og at din søn blev overbevist om, at cirkus også var for ham :-) Vores forestillinger begynder til tiden, så det glæder os også at læse, at I fik hjælp da I kom ind i teltet, og forestillingen var begyndt, så I kom godt på plads. Idéen med lommelygte er givet videre. På gensyn :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Cirkus Arena skal måske genopfinde sig…

Cirkus Arena skal måske genopfinde sig selv til sin 50 års fødselsdag? Tiden har taget de store dyr fra cirkusset. Økonomien har taget orkesteret fra cirkusset (og det er et tab) og oplevelsen er en anden end dengang man var et barn... og måske derfor Cirkus Arena skal tænke nyt?
Mad: Tre fine madvogne der sælger virkelig kedelig mad (Fransk Hotdog og fritter, tynd sodavand, slik mm). Hvorfor ikke bruge det farverige cirkusområde/salgsvogne og lave to eller tre streetfood madsteder(pizza mm.) Det højner madkvaliteten og man har jo etnisk personale, der hjælper ved salget nu dvs det falder naturligt med internationale hurtigretter og giver en god farverig cirkusstemning. Man kunne endda betjene og synge lidt. Som kunde betaler jeg gerne lidt mere for et bedre produkt.
Et simpelt hjørne med billeder fra de 50 års Cirkus Arena historie ville skabe en historie som de voksne vil gå og kigge på og mange villle mindes de gamle dage. Her kunne der være mersalg i form af fotos/ legetøjsbiler mm.. Minder sælger. Der er intet af den fantastiske historie nu!?
Forestillingen var til det kedelige. Klovne skal være i børnehøjde og ikke voksen platte (buksevand, hvad vil du nu igen osv). Det kan man måske arbejde med. Det sjoveste var da store ballnoner blev kastet ud mod publikum. Alle grinte og var med. Jeg tænker mere inddragelse af publikum vil hjælpe. Klovne må godt lave lidt pjat med de voksne eller børnene.... fremfor med Bubber, som ikke var særlig stærk i dialogen og interaktionen med dem.
Cirkus skal underholde og trylleri fanger. Her var der en dygtig magiker men showet var alt for forhastet. Lige netop her bør man måske genskabe et spændingsmoment med pauser og trommehvirvel mm.. Det savnede jeg. Man bør måske spørge sig selv hvorfor Cirkus Summarum er en succes? Eksponering i TV eller man skaber en historie? Hvorfor er der ikke en Cirkus Arena klovn eller figur man holder fast ved i mange år? Skaber bånd og relationer til de alle aldre og de næste generationer og skaber merchandise (klistermærker, figur etc.) dvs merindtægt.
Der var meget sang og det er godt. Men hvorfor ikke synge børnesange eller ældre generationssange, hvor mine børn og forældre kan synge med? Inddrag publikum! Det skaber stemning. Den var der jo netop ikke igår.
Endeligt hvorfor ikke lave områder med et sofa mm (hjemmehygge og luksus lig merpris) hvor man sidder tæt på og oplever showet under særlige forhold.
Mange tanker her om at Cirkus Arena må følge med tiden ellers tror jeg konceptet er udfordret og kun overlever i Cirkus Summarum TV-rammer. Tillykke med fødselsdagen, men selv os voksne på de 50 år må tænke nyt de her dage.

17. April 2026

Antwort von Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Lars. Tak for din anmeldelse og for de mange tanker og idéer, du deler med os.
Først og fremmest tak for lykønskningen med vores 50-års jubilæum – og også tak for rosen, hvor du giver den. Vi arbejder hele tiden på at udvikle os og skabe den bedst mulige oplevelse for hele familien, så input som dit tager vi altid med os.
Vi vil dog gerne nævne, at vi faktisk allerede har et større område i forteltet med fotos fra Cirkus Arenas historie – faktisk en omfattende fotoudstilling, som netop er lavet for at skabe nostalgi og give vores gæster mulighed for at gå på opdagelse i de mange minder gennem årene. I vores souvenirkiosk findes også flere nostalgiske Arena-produkter såsom jubilæumsbog med hele historien, jubilæumsplakater, metalskilte med historiske motiver samt mange andre jubilæumsgenstande. Så denne del kan man opleve allerede nu.
Vores kendte logoklovn er også en fast og elsket figur, som mange danskere forbinder med Arena, og som naturligvis også går igen på mange af vores souvenirs.
Vi er naturligvis kede af, at selve forestillingen ikke fangede dig, som vi havde håbet, og som den heldigvis fanger mange andre. Når vi sammensætter programmet, forsøger vi at ramme hele familien – både børn, unge, voksne og bedsteforældre – og derfor spænder både musik, humor og indhold bredt. Netop derfor indeholder forestillingen også fællessang med kendte danske evergreens, så flere generationer kan synge med sammen, hvilket mange heldigvis har stor glæde af.
Det er altid en balance at forny sig og samtidig bevare det klassiske cirkus, som så mange holder af, og det er en opgave, vi tager meget seriøst.
Tak igen for dine tanker og forslag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slidt og kedeligt

Synes det var dårligt i det der ikke rigtig var noget for de mindste numrene var kedelige og ikke særlig godt udført det hade været bedre med nogle små dyr eller noget for børn og det hele er slidt og faktisk kun en pengemaskine fransk hotdog 45 en bakke pomfritter 50 og begge del var kold og ikke ordentligt tilberedt det kunne man for det mindste have gjort med de priser jeg hade bestemt ja hatten på men min datter på 7 hun syntes også det var for kedeligt i længden der mangler så meget ikke noget som man har lyst til at se igen en blind høne kan lave en fransk hotdog så og tror du virkelig at man vil stå i en så lang kø igen for at få lavet en ny portion man kunne jo lave det rigtige første gang og de fleste der kommer i jeres cirkus er nu børn unge eller man kommer som en familie men man gør det da for børnene ellers var man jo aldrig kommet

16. April 2026

Antwort von Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Henrik. Cirkus Arena er en forestilling for hele familien – ikke kun et børnecirkus målrettet de allermindste. Vores program består af internationale artister i verdensklasse, der imponerer store og små, og det er netop denne type cirkus, vores publikum kommer for at opleve.

Hvis man søger en forestilling udelukkende med små dyr og korte numre til små børn, findes der andre tilbud, som er mere målrettet det behov.

Hvad angår forplejningen, er det selvfølgelig ærgerligt, hvis maden ikke har levet op til forventningerne. Havde du henvendt dig i boden med det samme, havde vores personale naturligvis lavet en ny portion til dig. Det er svært for os at rette op på noget, når vi først hører om det efterfølgende.

Vi håber, I finder en oplevelse, der passer bedre til jeres ønsker en anden gang.

Intet mindre end fantastisk

Intet mindre end fantastisk. Mine børnebørn grinede højt og syntes selv at de var med i forestillingen. De havde mødt den ene klovn sidste år i Slagelse, i cirkusland, hvor de var med deres forældre. Fantastiske optrædener. Vi elskede det. ❤️❤️❤️❤️❤️

12. April 2026

God alsidig oplevelse

God alsidig oplevelse.
Vi sad på 1 række (loge B) plads 21-23. Dvs vi sad lige ved artisternes indgang. Mange af artisterne sørgede ikke for, at vi på fløjen kunne se oplevelsen. Vi sad fx og kiggede lige ind i siden på en kasse, hvor en kvinde kom ned i, og der blev stukket noget ind i den (som de gamle svær-kasser). Den kasse var på hjul, og kunne nemt være drejet rundt.

12. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Це відвідування мені дуже…

Це відвідування мені дуже сподобалось.Виступи були цікавими і не екстремальними,клоуни смішними,атмосфера привітна.Діти були у захваті і з радістю пішли б ще раз.Рекомендую.

16. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr