Unternehmen hat geantwortet
Vi fik Aqua VVS ud en fredag aften vedrørende et tilstoppet toilet. De brugte under 20 min., hvor de ikke kunne udrede problemet. Fik en regning på over 6.600,- Beklagede os over regningen, men de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Montøren var flink og professionel – der er intet at udsætte på selve håndværket. Problemet er prisen. Min faktura var 34% højere, end det jeg kunne læse på deres hjemmeside. På deres side "... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
"Uanset om opgaven er stor eller lille, enkel eller kompleks, så sikrer Aqua VVS ApS en professionel tilgang til arbejdet. Vi har bred erfaring indenfor alle vvs tjenester, og vores omfattende viden gør os i stand til at løse selv de mest udfordrende opgaver effektivt og med præcision."
Dänemark
- aquavvs.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Dygtig og pålidelig - varm anbefaling
Vi har 2 gange haft en rigtig god oplevelse med Emre . Han er utrolig sød, hjælpsom og meget høflig gennem hele forløbet. Han er punktlig, arbejder effektivt og forklarede tydeligt, hvad der skal laves. Alt arbejdet er udført godt og grundigt, og vi er meget tilfredse med resultatet. Det var en fornøjelse at opleve så venlig og professionel service. Vi kan varmt anbefale ham til andre, der har brug for en dygtig og pålidelig VVS’er.
Faktura med ekstra gebyrer trods aftalt pris
Man trykker "få tilbud" på hjemmesiden, får tilbuddet og aftaler en pris - men når man får fakturaen så sætter de alligevel alle mulige skjulte gebyrer på, samt prøver at sige de skal ud og hente materiale for at gå over tid så der betales for en ekstra time - selvom de materialer ikke var nødvendigt.

Hurtig og professionel hjælp
Pludselig opstået vandskade, et sprunget vandrør. Der kom to venlige unge mænd, som tog affaire roligt og professionelt, løste opgaven imens de forklarede nøjagtigt hvad der var sket og hvad de gjorde. Meget god oplevelse.

Pas på! Urimelige priser
Beklagede os over regningen, men de er fuldstændig ligeglade.
Fik dagen efter en kloakperson ud, som fixede problemet på 20 min., hvor regningen var over 2000,- kr. lavere.

Antwort von Aquavvs
Jeg brugte Aqua VVS døgnvagt og de var…
Jeg brugte Aqua VVS døgnvagt og de var lynghurtigt fremme, og gav rådgivning på vejen.
Tryghed og gennemsigtige priser - 5/5 stjerner

10/10 service!!!!
Hej jeg er positivt overrasket over den gode service, der er hos AquaVVS, de kom til tiden og udførte deres arbejde til præcision.

Antwort von Aquavvs
Pas på de vildledende priser
På deres side "Akut VVS København" står der én pris for vagtudkald inkl. 2 timer og kørsel. Da jeg påpegede uoverensstemmelsen, henviste de til en anden prisside på deres hjemmeside.
De kaldte det en "misforståelse", jeg kaldte det "vildledning". Uanset hvad er det ikke i orden med forskellige priser på sin hjemmeside, og så at fakturere den høje.
Tjek prisen grundigt, før I booker.

Professionelt og gennemført arbejde
Jeg havde et akut problem vandet løb og kunne ikke få det til at stoppe. De var meget professionelle og var her inde for 30 min. jeg er glad for resultatet. jeg vil 100% anbefale Aquavvs.

Antwort von Aquavvs
Virkelig dårlig håndværker arbejde fra AquaVVS som de udført.
AquaVVS skulle monterer bordplade og fuge, der blev fuget med glimmer grå fuge op mod hvid bordplade og hvide fliser. Det var absolut ikke pænt, skulle have været hvid fuge selvfølgelig. (betalte selv for at få det lavet om) Han skulle installere nyt indkøbt toilet, han knækkede indløb til vand i toilet og indløb til væg og prøvede at bilde mig ind at det var fabrikationsfejl på mit nyindkøbte toilet ! Derefter borede han ned i gulvet for at monterer toilet, men borede ned i el installationer, så alt el gik på mit bad og toilet. Jeg fik udbedret skader af installatør og betalte dyrt for dette. AquaVVS meddelte mig at deres forsikring ville dække disse beløb. Jeg har fremsendt AquaVVS regninger fra installatør til dækning i deres forsikringsselvskab. Jeg har fået en regning på 10.718,25 fra AquaVVS. AquaVVS har efterfølgende sendt mig til incassofirma DEBTIA.
DEBTIA har fremsendt regning på 6971,25 som jeg nu har betalt. Dvs. at det beløb der er fratrukket AquaVVS regning er den ene regning fra installatøren som er fratrukket min regning, og det er jo penge som Aqua får refunderet af forsikringen !!!
SÅ MEGET SVINDEL OG DÅRLIGT HÅNDVÆRKERARBEJDE MAN SKAL FINDE SIG I !

Det proffesionelle VVS firma
Leder du efter et proffesionelt VVS firma? Så er Aqua VVs gruppen det rigtige valg! Her for du både rådgivning og proffesionelt udført arbejde for en fair pris. De passer på kunderne og ønsker alt godt. De rykker ud med det samme, hvis der er akut brug for det. Kan anbefales til andre der har brug for VVS hjælp.

Antwort von Aquavvs
Jeg har fået etableret et blødgørings…
Jeg har fået etableret et blødgørings anlæg i mit fyrrum. Jeg kontaktede Aqua VVS og fik en god snak og rådgivning. De kom til tiden fuldførte opgaven. Jeg er meget tilfreds med dette firma og vil helt klart anbefale det til en anden.

Virkelig servicemindede og fleksible
Virkelig servicemindede og fleksible

Kom til tiden
Kom til tiden
Lavede et godt stykke arbejde
Toilet håndvask og afløb til bruseren
Ryddet pænt op

Antwort von Aquavvs
Super effektiv og knald god service
Super effektiv og knald god service! VVS’eren kom præcis som aftalt, fik ordnet problemet uden alt det udenomssnak, og resultatet sidder lige i skabet. Kan stærkt anbefales, hvis man vil have håndværk der holder og bliver lavet ordentligt.

Fremragende service, professionel arbejde
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg stod i en akut situation midt om natten med et stort vandproblem, og kontaktede AquaVVS. De rykkede ud med det samme og var hos mig på kort tid. Servicen var helt i top – både professionel, effektiv og meget venlig. Alt blev forklaret tydeligt, og arbejdet blev udført hurtigt og grundigt, så jeg kunne føle mig tryg igen.
Jeg er virkelig imponeret over deres hjælpsomhed og dedikation, selv på et så sent tidspunkt. Stor ros og en kæmpe anbefaling herfra – AquaVVS er absolut dem, jeg vil ringe til fremover!

Jeg kontaktede Aqua VVS tirsdag den 19
Jeg kontaktede Aqua VVS tirsdag den 19. august i forbindelse med et sprunget vandrør på loftet, som medførte vandskade i køkkenet. Allerede efter 22 minutter ankom en montør til min adresse, og arbejdet blev fuldført inden for blot halvanden time. Det er en imponerende hurtig og effektiv indsats, og jeg er meget tilfreds med den service, jeg har modtaget. Aqua VVS kan varmt anbefales.

Virkelig et dejligt firma
Virkelig et dejligt firma, ham der var ude var så sød og respektfuld

Antwort von Aquavvs
Dårligste service jeg nogensinde har oplevet!!
Dårligste service jeg nogensinde har oplevet. Ringende for at få hjælp. Får besked på at jeg vil få tilsendt tilbud. Hører intet i en uge. Forsøger så at kontakte og får så besked på at de er gået på ferie. Kontaktet igen efter ferien. Får samme besked om tilbud. Venter igen og hører intet. Kontakter igen og da jeg så pludselig ikke kan få den hjælp jeg blev stillet i udsigt ved første samtale sagde jeg pænt nej tak til at høre fra dem igen. Aldrig har jeg oplevet SÅ ringe kommunikation - de må tjene nok penge siden de kan være så ligeglade med nye kunder!! Hold jer væk!!

Antwort von Aquavvs
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.