I was the first time buyer. I bought 4flex colagen in great and the best price on the market👌I got my parcele next Day about 11am🙂 Highly recommended for anyone looking for good products in competi... Mehr ansehen
Zamówiłam przeciwgorączkowe krople dla niemowlaka. Zamówienie otrzymałam 27/04 a data ważności leku do maja. Unikać szerokim łukiem. Zero odpowiedzi na maile, kontakt niemożliwy. Złodzieje i oszuści.... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zamówilam magnez 120 tabletek
Zamówilam magnez 120 tabletek. Odpowiedz od Apteki online czy produkt jest w magazynie, otrzymalam po dwóch dniach. Dopiero po moim przypominajácym zapytaniu, co z moim zamówieniem. Magnez ptrzymalam, tylko zamiast 120 tabletek a za taka ilosc zaplacialam, to 100. Na kilka wyslanych emaili do nich, nie otrzymalam zadnego wyjasnienia tego faktu. Nie podoba mi sié postépowanie Apteki online i brak odpowiedzi z ich strony. A takze brak nr telefonu. Zamówilam pierwszy i ostatni raz z Apteki online!!!
Nie polecam 😡 zamówienie niby wysłane 3…
Nie polecam 😡 zamówienie niby wysłane 3 lipca do tej pory nic nie otrzymałem straszna komunikacja nie polecam
No response from the company
No response from the company. Order hasn’t arrived. No refund either. Possibly scam. Will report further.
Beata Kus
thank you for fast Shipping
thank you for fast Shipping , you are best shop in UK. Definitely recomended you guys.
Zamówiłem ponad tydzien temu produkt…
Zamówiłem ponad tydzien temu produkt nic nie otrzymalem, pisalem do nich pare emaili zero odzewu, tak samo jak i chat na stronie zero odpowiedzi, zglosilem strone do banku jako spam zeby zwrucili kase
Misleading information about the free…
Misleading information about the free delivery for shopping over £50 - I still had to pay for the delivery. Plus they informed me that my order will be delayed. No response to my e-mail. Two stars are for good stock, the rest is just poor customer care. Avoid if you can.
Order was paid two weeks ago
Order was paid two weeks ago, no products arrived, showing still fulfilling , nobody answers emails or chats . This is scam £53 I prefer to have it back but looks like they are robbing customers
Wszystko ok
Wszystko ok. Dobre ceny, sprawna realizacja zamówienia. Apteka online działa prawidłowo.
Paczuszka dotarła już w drugi dzień
Paczuszka dotarła już w drugi dzień , super opcja tak szybko dostać leki bez wychodzenia z domu, na pewno jeszcze skorzystam z aptekaonline.co.uk
Don't order from them
Don't order from them. They are scumbags. Ordered something more then week ago and nothing. Never responded for my emails, no contact number just stolen my money.
Paczka przyszła szybko I bezproblemowo
Paczka przyszła szybko I bezproblemowo. Firma godna polecenia.A++
On 19 march I was pay for 4flex sport…
On 19 march I was pay for 4flex sport but I didn't receive anything. Try to contact them many times to send me money back. No answer at all. This company is Stealing. Please don't buy anything from them.
Easy ordering
Easy ordering. Large assortment, fast delivery, good prices. I recommend