Måste vara en scam från TIKTOK, Men allt med stövlarna va fel! Sedan kan en fundera, jag där uppenbart fel storlek men även om de är fel storlek så är hela stöveln ALLT ANNAT ÄN LOVAT! De va... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Förstår att ni måste lägga ner butiken
Beställde ett par stövlar som skulle ha extra breda vader, 49 cm enligt beskrivningen. När jag, efter påtryckning äntligen fick min vara, som hade varit en sväng till Finland trots att jag betalat för snabbare leverans, kom ett par plastiga stövlar från Kina utan ortopediska sulor och det fattas ca 4-5 cm i vaden. Då varan definitivt inte stämmer med beskrivningen vill jag returnera den. Nu har jag svarat på flera mail från er och det senaste erbjöd mig 15% återbetalning och att jag behåller stövlarna. Jag betalade 628 kr, varför skulle jag vilja ha tillbaka 95 kr och behålla stövlar som jag inte kan ha för 530 kr?!? Dessutom är det extremt fult av er att ta betalt för returfrakten, som tydligen är dyr, när det är ni som gjort fel. De enda som tjänar på detta är ni och stövlarna hamnar väl någonstans i en sjö eller på ett fält. Jag ska nu ta detta med allmänna reklamationsnämnden och se vad dem säger då jag är riktigt förbannad.
Scam
Scam! Plast stövlar och kläderna stinker!
Kundtjänsten går inte att få tag i längre!
Måste vara en scam från TIKTOK
Måste vara en scam från TIKTOK,
Men allt med stövlarna va fel!
De va INTE ortopediska sulor
De va INTE bred fotrum för tårna
De va INTE för breda vader..
Ansvaret sedan ger mer att önska!
HANDLA ABSOLUT INTE HÄR
HANDLA INTE HÄR. SKAM, AI GENERERAT, DROPSHIPPING. De erbjuder inte 100 dagars pengarna tillbaka. Allt är lögner. Sämsta jag sett. Reklamer på TikTok. Hela eran dumma hemsida är AI genererad av en 12-årig. Fattar väl vilken AI utbildad person som helst. Kul att ni går runt på att blåsa folk och shoppa bedrövliga saker från Kina. ta er och hoppas ni brinner i helvetet. Ska man köra dropshipping, gör de ta mig f*n på ett korrekt sätt. Ni går bara minus på att hålla på såhär när ni ist hade kunnat satsa på kundnöjdhet. Men vem bryr sig. Kommer säkert vara en AI robot som ska skriva något patetiskt helt orelevant svar på mitt omdöme också.
Fick mina sneakers idag och ena…
Fick mina sneakers idag och ena dragkedjan var trasig, ej ortopedisk sula som beskrevs samt felaktigt storlek enligt storleksguiden Har skrivit till Annas kontakt och förväntar mig återbetalning om detta är en seriös verksamhet???

Antwort von Annasbutik
Virkelig dårlig kvalitet og ekstrem små i størrelsen
Jeg bestilte et par hvide jeans med blå kant.
Da jeg så åbnede pakken var det ikke jeans men virkelig dårlig kvalitets tyndt stof.
Jeg havde bestilt i str 40, men de er så små at de måske ville kunne passe en str 32.
Jeg kommer aldrig til at bestille fra den her butik igen, og jeg forventer at få alle mine penge tilbage, nu hvor bukserne er sendt retur

Returnering er umulig..
Jeg fraråder at I handler på Annasbutik.dk. Hvis du gør fejlkøb så er det nærmest umulig at få lov til at refundere.. Du skal sende mail for info ang. returnering. Når de svarer på mail er det som en `robot` der svarer dig. De spørg om de samme ting, jeg har svaret det samme 4-5 gange, og er stadig ikke kommet videre. Det sidste svar lød på at jeg kan få 15% refunderet, hvis jeg beholder varen. Samt hvis jeg vælger at sende retur er det til en MEGET dyr fragt pris. Jeg er meget utilfreds med deres retur politik og jeg tror ikke der sidder en person i den anden ende.

Antwort von Annasbutik
Scam hjemmeside for en dropshipping…
Scam hjemmeside for en dropshipping virksomhed. De sender varer fra Kina i dårlig kvalitet og der er umuligt at sende retur da adressen er i Kina. De vil kompenserer med 15% mod at man beholder sin ubrugelige vare!
Læg mærke til at de gode 5 stjernede anmeldelser kommer fra Holland og personerne har kun lavet 1 anmeldelse. Hjemmesiden har flere steder hvor oversættelsen til dansk ikke er sket og det derfor står på hollandsk. Køb ikke herfra!

Antwort von Annasbutik
Scam hjemmeside… bestilte nogen hvide…
Scam hjemmeside… bestilte nogen hvide jeans som viste sig at være det billigste skrammel ever, og de to hjemmesider Annasbutik.dk og Annas-butik.dk er fuldstændig det samme. Aldrig bestil derfra! Har fået stjålet mine penge😡og retur adressen er i Kina?? Er så sur

Antwort von Annasbutik
Lidt længere leveringstid end lovet, men god support
Lidt længere end forventet undervejs, men da jeg skrev til support, skete der noget, og pakken havde jeg dagen så et par dage efter 😊 Købte to bikinier, og de er bare fantastiske

Antwort von Annasbutik
Jeg har handlet hos Anna’s mange gange
Jeg har handlet hos Anna’s mange gange, og jeg er positivt overrasket hver gang, jeg modtager min bestilling. Positivt overrasket fordi, det bare er virkelig lige så flot og sidder lige så godt, som det vises på hjemmesiden. Kan kun, meget varmt, anbefale at handle hos Anna’s.

Antwort von Annasbutik
God kvalitet og flotte produkter der er
God kvalitet og flotte produkter der er 1 til 1 billedet på siden. Havde lidt problemer med min ordre, men i sidste ende var der rigtig god service.

Antwort von Annasbutik
Kvalitet og design går hånd i hånd
Anna leverer tøj i høj kvalitet med et tidløst og stilrent design. Materialerne føles luksuriøse og holdbare, hvilket gør hvert køb til en investering i både stil og komfort. En klar anbefaling til dem, der værdsætter kvalitet og æstetik!

Antwort von Annasbutik
Gode udvalg og hurtig levering
Gode udvalg og hurtig levering. Det er helt sikkert det værd at købe fra Anna’s hvis man gerne ville have god kvalitetstøj og hurtig levering.

Rigtig flot bluse
Rigtig flot bluse. Sidder helt perfekt. Lidt små i størrelserne, men så længe man ved det, så bestiller man bare en størrelse større.

Godt
Super pænt tøj, sider pænt og behageligt at have på, men vil dog anbefale hvis der står trøjerne er lille i størrelsen, så køb en størrelse større️.

Elsker deres tøj
Elsker deres tøj, det er i mega god kvalitet. Pakken tog ikke så lang tid om at ankomme og pakken var meget fin pakket ind. Meget glad er jeg med hele oplevelsen.

Antwort von Annasbutik
Hurtig levering – tøjet sad som det skulle
Hurtig levering tøjet sad som det skulle og levede op til de høje forventninger.
10/10 oplevelse, kan klart anbefales 🫶🏼.

Antwort von Annasbutik
Jeg har intet dårligt at sige
Jeg har intet dårligt at sige, fantastisk brand, lækker kvalitet og hurtig levering️.

Antwort von Annasbutik
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.