Anker Bjerre A/S Bewertungen 113

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig lev/skarp pris😊👍 Men desværre ingen besked overhovedet fra fragt firma🙈om at Robot plæneklipper var aflev eller hvornår den ville blive aflev😔 Nabo/hundelufter ringede kl0630 0m jeg va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selv om varen midlertidig udsolgt fik jeg hele tiden opdatering hvornår varen kom

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Husqvarna 214 blevet levere i trækassen som man skrue af og 10 minuter var man klar til køre med havetraktor , jeg måtte lige ring ANKER BJERRE for jeg skulle trykke pedal ned når jeg start havetrakto... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I en tid, hvor det sjældent ses, at en håndværker ikke tager 500-700 kr. for en "servicevogn" og minimum 1 times arbejdsløn, var det fantastisk at se, at jeg fra Anker Bjerre, Holstebro kun blev faktu... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Baumaschinenhandel
  2. Großhandel für Agrarprodukte
  3. Agrargenossenschaft
  4. Baumaschinen- und Zubehörfachhandel
  5. Landmaschinenhändler
  6. Gartenbaufachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Anker Bjerre A/S er en allround maskinforretning med forhandling af New Holland og en perlerække af andre stærke brands indenfor maskiner samt udstyr til landbrug, skov og landskab, entreprenører samt have, park og vej. Maskinforretningen er lagerførende på handelsvarer og reservedele af høj kvalitet til både erhvervs- og privatkunder. Fordelt på to lokationer - i Holstebro og Lemvig - beskæftiger Anker Bjerre A/S sammenlagt ca. 65 dygtige medarbejdere, som løbende bliver uddannet til at håndtere service og vedligeholdelse på de nyeste maskiner i branchen. Det gør det muligt for os at levere en professionel service på et bredt program af landbrugs-, entreprenør-, skov- og have/park-maskiner. Vores kundekreds består i dag af: professionelle landmænd, maskinstationer, entreprenører, kommuner, skoventreprenører, kirkegårde, boligselskaber, hestefolk, anlægsgartnere, fritidslandmænd og private fordelt over hele landet. Derudover har vi handel med kunder fra hele Europa.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selv om varen midlertidig udsolgt fik…

7. April 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

Vi vil gerne yde den bedste service, og vi håber at de små opdateringer kunne hjælpe lidt på ventetiden :) Tusind tak for din anmeldelse og alle de meget flotte stjerner. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

hurtig levering

Hurtig levering

9. April 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

Lige som det skal være :) Tusind tak for anmeldelsen og alle de fine stjerner. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

God service

Jeg synes at servicen var helt i top, og jeg fik den hjælp jeg havde brug for 🤩

1. April 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

Fantastisk, lige som vi gerne vil at det skal være :) Tunsind tak for anmeldelsen og de flotte stjerner. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig hjemme side perfekte varer og…

Dejlig hjemme side perfekte varer og hjælpsomt personale klar anbefaling her fra handler der helt sikkert igen

25. März 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

Helt perfekt, og lige som det skal være, det varmer i maskinforretningen :) Tusind tak for anmeldelsen og alle stjernerne. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

Hurtig levering.

Hurtig levering.

23. März 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

Lige som det skal være. Tusind tak for anmeldelsen og de fine stjerner. God Påske, Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

Hjælpsomt personale

Hjælpsomt personale. Gode net-priser ved åbent-hus arrangement.

16. März 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

De fine ord er hermed givet videre, det gav smil på læben. Tusind tak for anmeldelsen og alle stjernerne. God Påske, Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varen var dårligt emballeret og…

Varen var dårligt emballeret og skrammet ved fremkomst

16. März 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

Det er helt sikkert noget vi skal have nærmere på. Tusind tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på alle anmeldelser. God påske, Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

Super

Super klipper og hurtig proces

17. November 2025

Antwort von Anker Bjerre A/S

Perfekt :) Tusind tak for anmeldelsen og alle de flotte stjerner. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg blev glad da jeg åbnede pakken fordi det var de rigtige dele og der lå en lille pose slik og en venlig hilsen fra Jette. Dejligt.

5. März 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

Dejligt at du fik et smil på læben, da du modtog din ordre - det er jo helt perfekt. Tusind tak for alle stjernerne og den flotte anmeldelse :) Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

Varen afsendt hurtigt

Varen afsendt hurtigt , kom næste dag

23. Februar 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

Det er vi glade for at høre :) Tak for anmeldelsen og alle de flotte stjerner. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

God og hurtig levering

God og hurtig levering.

27. Januar 2026

Antwort von Anker Bjerre A/S

Præcis som det skal være :) Tusind tak for anmeldelsen og de flotte stjerner. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

God service

God service. Hurtig levering .

4. Dezember 2025

Antwort von Anker Bjerre A/S

Dejligt :) Tusind tak for alle de flotte stjerner. Hilsen Marianne - Anker Bjerre A/S

Super produkt & levering

Bedste pris online (På købstidspunktet) . Super produkt , samt hurtig levering + lidt ekstra i pakken 😁

3. Dezember 2025

Perfekt :) Tak for anmeldelsen og stjernerne. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En mindre fejl gjorde varen udeblev

En mindre fejl gjorde varen udeblev, det blev der straks rettet op på og med bedste kundeservice, jeg har oplevet i 65 år. Tak for det.

21. Oktober 2025

Antwort von Anker Bjerre A/S

Tusind tusind tak for de meget flotte ord, og alle de flotte stjerner :) Hilsen Marianne - Anker Bjerre A/S

Super kvalitet

Super kvalitet

8. Oktober 2025

Antwort von Anker Bjerre A/S

Dejligt at høre :) Tak for anmeldelsen og stjernerne. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

Hurtig tilbagemelding

Hurtig tilbagemelding, ordret og afsendt hurtigt.

14. Oktober 2025

Antwort von Anker Bjerre A/S

Dejligt at hører, det varmer i maskinforretningen :) Tak for anmeldelsen og alle stjernerne. Hilsen Marianne, Anker Bjerre A/S

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr