We bestelden een borderpakket en bloemenzaden en dahlia’s in twee verschillende bestellingen. Steeds vlotte en correcte levering na bestelling. Bij het borderpakket zit een handig schema voor plaatsin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooi gewortelde plantjes met fris en gezond opkomend groen. Zeer zorgvuldig verpakt. Zaterdag ontvangen, maandag geplant en nu hopen dat ze zich goed ontwikkelen. Momenteel ben ik alleszins fan van An... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helemaal naar mijn zin geholpen, 2de keer dat ik wat bestel hier en denk dat het zeker niet de laatste keer is. De uitleg (zonder verborgen info) is zo transparant en ontzettend goed dat je bijna niet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel verzorgde website, service, en levering. Prachtig product! Enige werkpuntje: misschien is er net iets te veel aandacht gegaan naar esthetiek bij het cottage core border pakket en niet genoeg naar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Plukplezier start hier! Van stadstuintje tot pluktuin, kas of moestuin: Angelo Dorny maakt ook jouw tuindromen waar. Kom mee de tuin in!
Raveschootsveldstraat 6 B6 , 8750, Wingene, Belgien
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bestelling goed aangekomen, Bedankt!

Antwort von Angelo
De bestelling was heel goed verzorgd. Er was maar 1 groot minpunt: de verzending via PostNl. is benedenmaats. Geen enkele levering wordt thuis afgeleverd. Altijd kan ik mijn pakje gaan ophalen in een afhaalcentrum. De enige pakjesdienst die goed werkt is die van BE.Post.

Antwort von Angelo
Mooie site, duidelijke informatie van de producten.
Oog voor kwaliteit, mooi en degelijk verpakt.

Antwort von Angelo
Hele mooie overzichtelijke site en uitstekende klantendienst! Hier koop ik zeker nog!

Antwort von Angelo
Een ruim aanbod van mooi, kwalitatief groen op de website. Allereerst staat er heel wat duidelijke info bij de producten in de webshop. Na de bestelling word je ook altijd duidelijk op de hoogte gebracht van de uiteindelijke levering (bijvoorbeeld bij rozen en dahlia's, die een aantal weken na de bestelling opgestuurd worden). Zowel de zaden als de blote wortels, bloembollen of producten worden met zorg verpakt en vergezeld van een mooi kaartje (en vaak ook met een heldere handleiding erbij). Vragen worden altijd snel en vriendelijk beantwoord via de helpdesk of via Instagram.
Ook de masterclass over de pluktuin - in combinatie met de podcast en de vele Youtube-filmpjes - is echt de moeite waard voor iemand die voor het eerst aan de slag gaat :)
Kortom: een echte aanrader, men zegge het voort!

Antwort von Angelo
Heel goede communicatie, duidelijke instructies meegeleverd, top kwaliteit!

Antwort von Angelo
Bij mijn bestelling zat ook een rozenstruik netjes verpakt met een mooie vochtige wortel en uitleg hoe te planten...je merkt dat er liefde en aandacht aan je pakket wordt besteed. Ik twijfel er niet aan om in de toekomst ook vaste planten te bestellen.

Antwort von Angelo
Bestelling ging zeer makkelijk. Ruime keuze aan bloemen, kleuren en pakketten.
Bloembollen zijn aangekomen, het traject was makkelijk te volgen.
Pakket is erg verzorgt!
Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

Antwort von Angelo
Potten waren zorgvuldig ingepakt en snelle levering.

Antwort von Angelo
Goede producten, snelle en vriendelijke reactie via klantenservice. Mooie website.
Vaker besteld en zal ik ook blijven doen!

Antwort von Angelo
Correcte verzending, komen gemaakte afspraken na, en leveren kwaliteit.

Antwort von Angelo
Altijd een goede kwaliteit. En stipte leveringen

Antwort von Angelo
Angelo en het team levert altijd keurig met goede track en trace. De customer service mailt altijd snel en adequaat bij vragen of issues. Dikke aanrader 😀👍🏻

Snelle levering.
Niet te grote doos.

Antwort von Angelo
Alles supermooi en netjes verpakt toegekregen, ook met een extra plantgids voor dahlia's erbij en ook altijd met een mooi bloemenkaartje dat wel van satijn lijkt.

Antwort von Angelo
Alles is perfect! Veel keuze op de website, heel bereikbaar wanneer er vragen zijn of als je iets extra wil toevoegen aan je bestelling. Vlotte service en heel vriendelijk en behulpzaam. Alles werd ook heel goed ingepakt en met telkens een leuk kaartje erbij. TOP!!!

Antwort von Angelo
Correcte opvolging bestelling en heel behulpzaam toen ik bestelling van stekschaar als deel van een bestelling wou annuleren gezien juist één cadeau gekregen. Ik vind ook de uitleg op de kaartjes bij de bestelde bloemen en de extra info flyer altijd heel handig en superduidelijk. Bedankt!

Antwort von Angelo
Angelo is echt een aanrader om nieuwe planten te leren kennen en om van je tuin een groene oase te maken!

Antwort von Angelo
Al verschillende keren besteld en altijd tevreden van de service, de zorgvuldige verpakking, de levering en de producten.
Zeker een aanrader.

Antwort von Angelo
Zo zalig, ook al is het winter, de zomer al in handen te hebben! Ik kijk zo uit naar de dahlia's die ik zal kunnen plukken. Nu geniet ik van jouw boek.
Diedelinde

Antwort von Angelo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.