Andersens Total Service

Jeg kan på det kraftigste fraråde alle…

Jeg kan på det kraftigste fraråde alle at benytte Andersens såkaldte total service.

Ud af det blå meddelte Peter Houkjær Andersen torsdag den 25. maj 2023, at han ikke længere gad komme og passe min have, selv om vi havde indgået en - i øvrigt meget dyr - aftale frem til oktober.

Han gad ikke komme længere, fordi jeg tillod mig at rykke for at få slået græsset, som var blevet langt, og aftalen lød jo på, at 'haven ville stå snorlige og som en drøm' hele sommeren.

Det holdt så ikke, og i den korte tid, Andersens-total-service var min havemand, lykkedes det ham at skære mine skønne, høje rosenbuske ved det hvide stakit i forhaven helt ned til jorden uden at spørge, med få dages varsel at sende to rykkerskrivelser á 100 kroner for regningen på de næsten 5000 kroner for første halvdele af sæsonen, mens jeg lå syg - og da han sprang fra aftalen, sendte han også et regnestykke, hvor det pludselig fremgik, at han kun skulle slå græsset hver anden uge, hvorfor jeg stort set ikke fik nogen af mine forudbetalte penge tilbage.

Det regnestykke indebar, at han tog 600 kroner per græsslåning af en lille have.

Og som prikken over i'et valgte han så også at holde mine resterende penge, som han mente jeg kunne få tilbage, en uge over hele pinsen, selv om jeg bad om om at refundere dem med det samme, da han meddelte, at han sprang fra vores klare aftale.

Så nej - jeg kan ikke anbefale Andersens total service på nogen måde.

Og slet ikke at betale forud, da jeg føler mig både snydt og ladt i stikken.

Og hvordan han svarer på denne kritik må du - som læser dette - jo så tage ad notem.

25. Mai 2023