anatolia4100.dk Bewertungen 5

TrustScore 3 von 5

2.8

1. Restaurant

Vi tilbyder vores kunder, Pizza, Pasta-retter, Kullgrill & Burger osv.

2.8

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Flad oplevelse.

Jeg var sammen med mine 3 børn på besøg hos min mor i Ringsted, og vi besluttede at bestille mad frem for at lave det selv. På hjemmesiden valgte jeg “ asap 45 min” men efter at ha ventet én time ringede jeg derned. Den søde pige i telefonen lød lidt forvirret og undskyldte mens, at de havde virkeligt travlt- selvom Google mener at de normalt ikke har super travlt om søndagen på det pågældende tidspunkt. Jeg spurgte om de havde glemt vores bestilling? Til det svarede hun at “ det havde de ikke og at den var i ovnen. Dette undrede mig, at intet af det vi havde bestilt skulle i ovnen.
Maden kommer da 15-20 min senere. Til min mindste havde jeg bestilt chicken dippers men i stedet gav de os nuggets- uden en forklaring eller undskyldning. ( kun undskyld forsinkelsen) 2 stjerner er kun fordi maden var varm og smagte udmærket 👍🏼 men vi bestiller ikke derfra næste gang.

1. Februar 2026

Maden var kold ved levering

Maden var kold ved levering.
Pomfritter havde ikke fået nok. Var halvmåne inden i og kolde og slatne.
Pizzaen var kold og der var stort set intet ost på. Den var meget stærk, som om der var tabt peber udover. Det var en børnepizza.
Det er som om i har fået nye i køkkenet.
Det plejede at være vores favorit spisested, men ikke mere, desværre.
Håber i kommer tilbage til at lave de bedste pizzaer igen.

2. April 2024

Dårlig service

Bestilte mad til levering kl 17.30.
De skrev til mig det kunne de ikke klare, men kunne levere 18.09. Havde ikke rigtig noget valgt andet end at sige ok, da betaling var gået i gennem.
Kl 18.29 er maden fortsat ikke kommet.
Kontakt til anatolia som bare siger vi kører om 20 min..

Flot siger jeg bare!!!

30. November 2023