Vi skulle have foretaget en ændring i eltavlen i forbindelse med udskiftning af elmåler. De kom til aftalt tid. Der blev kort forklaret hvad der skulle ændres. Efter endt arbejde fik jeg vist hvad... Mehr ansehen
Aflyst første besøg, ladestander pga sygdom. Men ellers super info ift besøg mm. Drillede meget med ulovlig installation, manglende jord på eksisterende anlæg. Derefter"følespænding" på ny relæ, p... Mehr ansehen
Jeg begriber præcis nul komma nul om el, og er derfor nødt til at bede om hjælp. Jeg har tidligere haft glæde af ekspertisen fra Anderup Ntech, og bad derfor om den igen. Det er nemt at beskrive sin o... Mehr ansehen
Jeg skulle have tilsluttet en ovn med en ny stikkontakt. Jeg ringe en formiddag, og blev lovet, at det ville blive ordnet næste dag. Rigtig fint. Så over middag ringer en af jeres elektriker, at han k... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi udfører alle former for el-installationer, uanset om det er en lampe, der skal hænges op eller om det er et større arbejde. Vi stiller altid med det fornødne mandskab af højt kvalificerede elektriker.
Hedelundvej 10, 5270, Odense, Dänemark
- 70220804
- info@an-el.dk
- an-el.dk
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
God service hurtig og effektiv fra da…
God service hurtig og effektiv fra da jeg ringede gik det to dage før de kunne komme. fornuftig pris.
De kom som aftalt og leverede en…
De kom som aftalt og leverede en service som man kunne ønske vi havde fået af vores forrige leverandør. Intet at klage over.
Super godt arbejde 👍
Må siges at den medarbejder der var her for at montere en en lader lavede et super godt arbejde, over forventning , det var ikke det nemmeste sted han skulle arbejde, men det er lavet så godt, 👍👍 alt som aftalt
Super god service ved Ntech
Super god service ved Ntech, imødekommende og god løsning de fik lavet.
Tak.
Hurtig, professionel og med god dialog
De kom til aftalt tid.
Der blev kort forklaret hvad der skulle ændres.
Efter endt arbejde fik jeg vist hvad de havde lavet.
Intet at sætte en finger på 🙂👍
Opsætning af ladestander
Godt og hurtig opsætning af ladestander og grundig instruktion i at bruge den!
Godt service og fint priser
det helle gik godt og opladeren virker…
det helle gik godt og opladeren virker fint
task
Fint arbejde og god kommunikation med…
Fint arbejde og god kommunikation med medarbejderen.
Vores bedømmelse af Anderup Ntech er, underlig og utilfredstillende kommunikation
Vores bedømmelse af Anderup Ntech.
Vi har fået udført elarbejde og opsat ladeboks samt installation af wifi. Det var altsamen til ug. Når først vi endelig fik fat i håndværkerne, så kørte alt perfekt, men vejen dertil var besværlig, vi var tæt på at opgive og finde et andet firma. Nu mangler vi tyverisikring. Vi kender ikke så meget til området, derfor ønsker vi at, tale med en fagmand for at, finde ud af hvad der findes der dækker vores behov. Det kunne åbenbart ikke lade sig gøre, så vi opgiver, og finder et andet firma som er mere samarbejdsvillig.
Kompetente elektriker
Dygtige, kompetente og venlige elektrikere der lavede et meget godt stykke arbejde
Jeg har en gang givet en god forklaring…
Jeg har en gang givet en god forklaring det behøver jeg vel ikke igen
Dygtigt arbejde, men dyrt
Vi fik installerer ladeboks af AnderupNtech gennem Energi Fyn. Det er et pålideligt firma, som er nemt at kommunikere med via deres kundeportal. Og som overholder aftaler. Deres montør var super dygtig og virkelig flink.
Eneste minus ved AnderupNtech er priserne. De tager høje priser for deres arbejde og materialer. Plus de fakturerer for “besværlig føringsvej” af installationskablet, selvom jeg som kunde har klargjort føringsvejen. For mig at se var det helt almindeligt og standard elektrikerarbejde, at fører det installationskabel.
Derfor bliver det kun til 4 stjerner fra min side.
Der har været god service hele vejen…
Der har været god service hele vejen igennem og en virkelig behagelig og dygtig elektriker som udførte arbejdet.
Rigtig flink ung mand der gjorde sit…
Rigtig flink ung mand der gjorde sit arbejde fint. Glemte dog at justere ladeboksen rigtigt ind.
Vi er meget glade for det arbejde vi…
Vi er meget glade for det arbejde vi har fået lavet af Anderup Ntech. De har været gode til at vejlede os fra start til slut, komme med gode forslag og koordinere med de andre håndværkere under processen.
Vi er fuldt ud tilfredse og kan kun anbefale dem.
God service, kundevenlig og serviceminded medarbejder.
mvhh John Oris Larsen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.