- Personal Trainer für Frauen
- Fitness- und Ernährungsberatung
- Fitnesskurs
- Personal Trainer
- Fitnessprogramm
AMV Fitness offers expert mobile personal training services specifically designed for women and mums throughout Essex, with a primary focus on the Epping Forest District. Founded and operated by Anamaria Vidis, a Master Personal Trainer and Women's Fitness Specialist with over 15 years of professional experience. **Core Specializations:** - Pre-Natal Fitness Training - safe, effective workouts during pregnancy - Post-Natal Recovery Programs - rebuilding strength after childbirth - Women's Health & Fitness - tailored to female physiology - Weight Loss & Body Transformation - Strength & Conditioning - Nutrition Coaching & Meal Planning **What Makes Us Different:** Mobile service means training comes to you - at home, in your garden, or preferred location. No gym fees, no travel time, no intimidation. Professional equipment provided for every session. Flexible scheduling with early morning to evening availability to fit busy lifestyles. **Service Areas:** Serving all areas within Epping Forest District including Epping, Loughton, Chigwell, Buckhurst Hill, Waltham Abbey, Theydon Bois, and Debden. Online personal training also available UK-wide via live video sessions. **Credentials & Recognition:** - 5-star rating on Google (200+ happy clients) - Voted #1 Trainer at Motivate PT - Featured in Women's Health Magazine - Advanced Pre/Postnatal Specialist certification - Master Personal Trainer qualification **Training Approach:** Every program is personalized to your goals, fitness level, and lifestyle. Whether you're recovering from pregnancy, struggling to find time as a busy mum, or simply tired of gym intimidation, we provide one-to-one attention with form correction, technique coaching, progress tracking, and ongoing support. **Flexible Pricing:** Single sessions £85, packages with up to 18% discount, or monthly subscriptions. Initial consultation £85 (redeemable). Contact us to start your transformation.
Epping, Vereinigtes Königreich
- 07874469767
- contactme@amvfitness.com
- amvfitness.com
Keine Bewertungen
Dieses Unternehmen hat noch keine Bewertungen erhalten.