Vorige week een hoverboard besteld. Geen ontvangstbevestiging gehad. Niet te bereiken of appt pas veel later terug!! Uiteindelijk appte hij terug of de bestelling is ontvangen, belachelijk! Na vele... Mehr ansehen
Het bedrijf is pas overgenomen en gewisseld van eigenaar. Na van 2003 ieder jaar weer opnieuw contact op proberen te nemen ivm een defect hoverboard en geen reacties, nu een geweldige ervaring... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ampes is dé grootste aanbieder van E-Mobility producten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige hoverboards en elektrische steppen en andere Ampes E-Mobility producten.Bij Ampes staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, wat ons de eerste keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar veilige en innovatieve elektrische mobiliteitsoplossingen. Of je nu een betrouwbare hoverboard zoekt of een krachtige elektrische step, bij Ampes vind je producten die aansluiten op jouw behoeften en de nieuwste trends op het gebied van e-mobility. Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service.
Niederlande
- ampes.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Onprofessioneel negeren bij defect
1e keer hooverboard besteld was binnen een jaar kapot. 2de besteld oplader werkte niet na weken contact eindelijk een nieuwe gekregen. Blijkt het Hooverboard het zelf ook niet te doen. Nu negeren ze me al weken op Whatsapp. Lijkt wel een bedrijf dat wordt gerund door een stel kleine kinderen. Erg onprofessioneel.
Eigenlijk nog geen 1 ster waard...
Een vreselijk slecht bedrijf wat heel slecht in communicatie is. Erg onvriendelijk en het duurt lang voordat je antwoord krijgt (vaak pas nadat ze waarschijnlijk van bol een seintje hebben gekregen, omdat ik mijn bestelling via bol.com gedaan heb). Bestel niet bij dit vervelende bedrijf!!
Onze hoverboard is slechts 2 dagen gebruikt en laad niet meer op. Vervolgens willen ze repareren en moet ik dit zelf betalen om het op te sturen etc. Kortom erg slechte service en om veel narigheid te voorkomen, bestel hier niet!!
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Bedrijf is ONbereikbaar!! Schandalig!!
De verkeerde kleur werd geleverd
De verkeerde kleur werd geleverd, na moeizaam contact bleek dat ze de juiste kleur niet eens meer hadden. Alles netjes retour gestuurd, daarna hoop gezeur gehad om ons geld terug te krijgen
Super service!
Het bedrijf is pas overgenomen en gewisseld van eigenaar.
Na van 2003 ieder jaar weer opnieuw contact op proberen te nemen ivm een defect hoverboard en geen reacties, nu een geweldige ervaring met de nieuwe eigenaren!:)
Er werd zelfs in de avonduren reactie gegeven en meegedacht voor de beste oplossing.
Daarna werd het onderdeel meteen dezelfde dag ingepakt en verzonden!!
Zo hoort een service te zijn!
Ga vooral zo verder:)💪
Ampes is bij deze weer aan te bevelen 👍
Antwoorden snel via wats app
Waren wat problemen met bezorging maar zeer snel opgelost
Een vlot en prettig bedrijf om mee te…
Een vlot en prettig bedrijf om mee te werken. Ze zijn goed bereikbaar via WhatsApp en reageren snel op vragen. Sinds kort zijn er nieuwe eigenaren en dat merk je aan de service en communicatie: professioneel en klantgericht.
Belangrijk om te weten is dat oudere, minder goede recensies nog betrekking hebben op de vorige eigenaren. De huidige eigenaren doen duidelijk hun best om het bedrijf op een goede manier voort te zetten. Mijn ervaring was in ieder geval erg positief.
NIKS BESTELLEN!!
Na vele appjes hebben we ons geld terug. We hebben de hoverboard gehaald via hoverboardxl. Aardige jongeman, Gideon, die je netjes te woord staat, zoals het hoort. Daar naar toe gereden, om de hoverboard op te halen. De hoverboard wordt getest waar je bij bent. Aangezien we nogal huiverig waren.
Vreselijk bedrijf!
Afgelopen vrijdag via bol.com hoverboard besteld van Ampes, nadat ik via whatsapp van Ampes begreep dat de problemen vooral waren toen er een andere eigenaar was. Trap hier niet in! De service is nog net zo slecht! Voor 280 een hoverboard met kart besteld. Hoverboard is prima, maar de kart is geleverd met bevestigingsmateriaal wat niet past! Ik probeer al 4 dagen een oplossing hiervoor te vinden met Ampes, maar er komt nauwelijks reactie, laat staan een oplossing! Service kennen ze niet bij Ampes, aftersales ook niet en ik zit met een product wat we niet kunnen gebruiken tot enorme teleurstelling van mijn zoontje die jarig was. Nu via Bol een poging tot contact. Hopelijl gebeurt er dan meer dan nu. Koop hier niks.
Hoverboard met kart
Na via Bol een hoverboard met kart besteld te hebben bij Ampes, kwam de bestelling zonder kart binnen. Kan gebeuren natuurlijk. Direct via Ampes gemeld en binnen een paar dagen de kart ook in huis. Top service!
Slechter dan slecht!
Slechter dan slecht!
Mega kansloos bedrijf. Als er een defect is met een artikel geven ze geen gehoor! Al maanden bezig met het laten repareren van een hoverboard.
Omdat het een partner van bol.com is en wij via bol.com het aangekocht hebben reageren ze af en toe op hun verzoek per mail, maar je wordt afgescheept met nietszeggende mailtjes.
Wat een triest bedrijf!!! Koop er nooit iets! En let op, ze hebben tenminste 1 zusterbedrijf op hetzelfde adres waarvan de reviews ook dieptriest zijn.
Snel geleverd en tevreden over de…
Snel geleverd en tevreden over de kwaliteit van het Hoverboard.De kart werd nageleverd maar dat is ook prima verlopen.wij kregen een 06 nummer voor de communicatie en die verliep prima.
Blijkbaar een nieuwe eigenaar en die doet duidelijk wat ze zeggen.
Uiteindelijk heel mooi hoverboard ontvangen 👍🏻
De levertijd was wat langer dan verwacht en het duurde even om contact te krijgen, maar uiteindelijk goed geïnformeerd over levertijd (whatsapp) en mooi hoverboard geleverd gekregen, die mooi is en goed functioneert 👍🏻
Dramatische klantenservice
Dramatische klantenservice. Hoverboard was binnen garantieperiode defect gegaan en teruggestuurd ter reparatie. Sinds 3 maanden aan het lijntje gehouden met geen reactie of late reactie op vele mails. De reacties blijven algemeen en er wordt geen duidelijkheid gegeven of, en wanneer het product terug gestuurd wordt. Via chats-app nummer van hun klantenservice wordt niet gereageerd. Update 18-02: ook veel contact gehad met bol.com want via deze site gekocht. Ook via Bol.com wordt er geen actie ondernomen die resultaat heeft. Het is diep triest allemaal.
Update: inmiddels 4 maanden verder en heb mijn retour gestuurde hoverboard in dezelfde verpakking en nog steeds defect retour ontvangen na 8 e-mails en wel 15 x bellen met Bol.com. Nog steeds is het niet opgelost en krijg ik vervolgens een mail met de melding van Ampes dat deze review niet klopt. Alhoewel ze mijn contactgegevens hebben weigeren ze zelf actie te ondernemen. Ze moeten zich diep schamen en mijn dochter van 10 heeft nog steeds haar verjaardagscadeau niet terug.
Ik heb Hoverboard+kart besteld (209…
Ik heb Hoverboard+kart besteld (209 euro! Voor mijn kleinzoon die maandag jarig geweest
Ik moest hem teleurgesteld zo zielig
Ik wacht al twee weken
Ik vindt nu wel tijd wordt dat mijn pakketje krijg .
Anders ga ik andere stappen ondernemen
Nog steeds niet binnen.
Contact slecht of ze drukken je weg.
Geen Contact mogelijk
Ik hoop nog binnen te krijgen .
En wel snel
Ik heb nu melding gedaan bij niet bezorgd.nl
Geen levering dus nietbezorgd ingeschakeld
Besteld bij ampes maar nog niks geleverd
Krijg geen contackt of reactie
Ik heb daarom maar direct nietbezorgd.nl ingeschakeld
Ik wil mijn bestelde hoverboard ontvangen of mijn geld terug
Total scam, bad service, do not buy
Total scam!!! Do not order here. No replies at all. I did not receive the hooverboard I ordered, but ignored that fact. No reaction to my service request at all.
Defect, maar geen garantie
Hoverboard na 10 maanden defect. Geen klantenservice en bedrijf reageert erg slecht. Hebben de zaak steeds vertraagd totdat garantietermijn van een jaar verstreken is. Nu zeggen ze dat er geen garantie meer is.
Niet bestellen !!!!!
Niet bestellen !!!!!
Heb ook heel slechte ervaring gehad. Probeer elke dag contact opnemen maar heel lukt mij ook niet.
Geen contact te krijgen :(
Geen contact te krijgen :(
Mijn zoontje heeft van zijn verjaardagsgeld een Hoverboard+kart besteld (209 euro!) Netjes bezorgd en geleverd. Maar het hoverboard was op de eerst dag al kapot, bleken ook nog de pinnetjes van het oplaadsysteem verbogen en afgebroken te zijn). Na diverse pogingen, emails, whatsappjes, nog steeds 0 communicatie. Een hele verdrietige zoon hier. Echt niet blij mee :(
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.