!AMOK Studenterkørsel Bewertungen 335

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som mor til en af de studenter der kørte med Sarah Krogh d. 2-3 Juli vil jeg sige kæmpe respekt for hende. Hun sørgede for at der ikke var et stille øjeblik, fik studenterne i feststemning og sørged... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kørte studenterkørsel med chauffør Thomas Laursen (volvo man) i Nordjylland, han var SÅ sød og hjælpsom og den bedste chauffør nogensinde. Han hjalp os op og ned at vognen, badet med os og kælede... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tankevækkende at læse de gode oplevelser med chauffør Sara Krogh, når man fra studenterne hører, at hun har lånt deres telefoner og selv skrevet anmeldelserne. Samme Sara Krogh, som uden at blinke opk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej. Vi er inno2 og vi kørte med Sara. Det var den bedste studenterkørsel i hele mit liv. . Hun var mega sød og imødekommende og hun matchede vores Vibe. Hun var god til at kører og holde os igang... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Medien & Verlag

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

AMOK er et af Danmarks førende studenterkørselfirmaer, og vi er stolte af at kunne sige, at vi kan vores kram.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bedste vogntur!!!

Vi havde den fedeste vogntur med Jonathan som vognmand i går! Virkelig den bedste dag, med den bedste chauffør🥳🥳🥳🥳🥳

28. Juni 2025

Vi kørte med Mads

Vi kørte med Mads. Han er så super sød og har tålmodighed til så meget. Der blev spildt vand på ham og han var helt ligeglad. Kan klart anbefale ham❤️👍

29. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste oplevelse og fantastisk vognmand (Nicklas)

Vi fik den sødeste vognmand (Niclas) der sørgede for den bedste stemning under hele turen. Derudover lærte han os hvordan vi ku få delt masse kærlighed ud. Der var godt styr på alt det praktiske og god dialog omkring tidsplan osv. Vores klasse var alle sååå vilde med Niclas og hans energi og vi vil klart ønske alle klasser at de kan få en ligeså god vognmand som os. Undervejs i planlægningen snakkede vi også med AMOK i telefonen som var meget servicemindede og hjalp os med div. spørgsmål. Knus 3. U

28. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig fantastisk oplevelser

Virkelig fantastisk oplevelser, Sarah er så rar og sætter en virkelig god stemning og er klar på en fest, det er også vild fedt man får lov til at side foran. Vognen er stabil og god, hun sætter regler men det er for vores sikkerhed og det går de op i så vi får en god tur 100% anbefales

29. Juni 2025

Bedste weekend

Bedste weekend, med god vogn og Aller bedste og sødeste vognkvinde Sarah!! Vi kunne ikke have ønsket os en bedre tur, kan anbefaledes❤️

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Vognen går i stykker tre gange, så turen bliver mange timer forsinket. Alligevel kræver vognmanden, Mikkel, ekstra betaling for at køre videre. Sidste gang vognen går i stykker, så kommer der ingen og fikser den. Derfor når vi ikke de sidste par stop. Desuden virkede højttalerne ikke en del af tiden. Mikkel skælder desuden ud på hvert stop, taler meget nedladende til studenterne, går med ind på stoppene og spiser og drikker af det, som forældrene serverer (uden at være inviteret ind) og nægter at køre videre, medmindre en bestemt sang bliver spillet. Vælg et andet firma.

virkelig dårligt selskab

virkelig dårligt selskab, hold jer langt væk!!!! en ting er de ikke påtager sig noget økonomisk ansvar, når det er deres egen vogn der går i stå, og vi som kunder, skal skub vognen i gang. En anden er ting er attitude når noget ikke lige går efter vognmandens planer. En tredje ting, vi var 29 elever og det var en lille vogn, vi havde betalt næsten 65.000 kr, det kan ikke være normalt. Aller sidste ting, sidste stop blev aflyst fra chaufførens side af. Så usmageligt et selskab!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubehagelig og endt i frustration

Vognen var ekstremt smal og ubehagelig at opholde sig i, med meget lidt plads til os passagerer. Under kørslen stoppede vognmanden, Patrick, flere gange på grund af fyrværkeri og gjorde det klart, at det var forbudt for familie og venner at følge efter i bil. Selvom vi godt forstår, at visse biler kørte uhensigtsmæssigt og det kunne virke farligt, blev situationen håndteret på en ufleksibel og negativ måde.

Derudover var hans kørsel til tider voldsom og uforsigtig, hvilket har efterladt både fysiske mærker og forstuvninger hos flere af os. Det var tydeligt, at sikkerheden og komforten for passagererne ikke var i fokus.

Det mest skuffende var dog afslutningen på turen. Patrick nægtede at køre til det planlagte og aftalte sidste stop ved Islands Brygge, hvor vores familie og venner stod klar til at tage imod os. Han ringede til politiet, som bekræftede, at han havde ret til at stoppe turen, hvis han ønskede det. Resultatet var, at vi blev sat af et godt stykke derfra – midt om natten – og selv måtte finde transport videre.

Det, der skulle have været en glædelig og mindeværdig dag, endte i frustration og skuffelse. Vi følte os dårligt behandlet og kan desværre ikke anbefale AMOK til andre

Vognen og Patrick

Vognen var meget smal og ubehagelig at være i, der var næsten ingen plads. Under turen stoppede vognmanden Patrick flere gange på grund af fyrværkeri og sagde, at det var forbudt, at familie og venner fulgte efter i bil. Ja, nogle kørte lidt voldsomt, og det forstår vi godt kunne være farligt, men det hele blev håndteret på en meget ufleksibel og negativ måde.

Det værste var, at han nægtede at køre til vores sidste stop ved Islands Brygge, hvor vores familie og venner stod klar. Han ringede til politiet, som sagde, at han havde ret til at stoppe, hvis han ikke havde lyst til at køre videre. Det efterlod os et godt stykke fra Bryggen, midt om natten, og vi måtte selv finde transport.

Vi følte os virkelig dårligt behandlet på en dag, der burde have været festlig. Jeg ville ikke anbefale AMOK til andre.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Top kundeservice - dårlig chauffør

Det startede ellers rigtig godt - fantastisk og sød kundeservice, hjælpsom og ekstra obs på, at datoen var tidligere end ellers (internationale studenter). Kun ros til dem 👍🏻
Men men men - chaufføren bør få opdateret sin GPS som det mindste! Det kan godt være, han ikke var ‘lokalkendt’ - men han kørte forkert adskillige gange og kørte endda flere omveje, som betød forsinkelser på knapt en time, da dagen næsten var omme (og overtid koster), så de følte sig presset af chaufføren til at springe et stop over, så forsinkelsen blev mindre 🥸 Og skal han fikse noget ved vognen/presenningen bør det ske, mens studenterne holder pause/er på besøg - ikke, når de burde køre!
Så hans mangler trækker betydeligt ned på noget, der burde have været en fantastisk oplevelse for de unge 🤷🏻

22. Mai 2025

Lutter topkarakterer? 🤔

Kan det virkelig være rigtigt, at så mange tilfredse studenter giver topkarakterer her?…Det er atypisk at unge mennesker bruger tid på det, hvis alt var i orden. Oplevelsen var så ikke lige sådan alle steder denne sommer, så derfor dette indlæg…

16. August 2024

Kim kan vinde Formel 1

VI fra Learnmark HHX kørte med Kim og han var sgu en nice chauffør. Vi måtte rykke så meget i vognen som vi kunne uden nogen klager fra Kim. Vi var lidt i tvivl om det var Max Verstappen der sad bag rettet når han bakkede ind i de allermindste gader nogensinde. Han gjorde turen skide sjov

2. Juli 2024

Skide hyggeligt!

Skide hyggelig vognmand - Jón.
Altid god stemning og meget punktlig.
Han er sød til, at imødekomme ens ønsker, hvis man har lyst til noget andet end planen.
Ps. Han giver redbull til at starte dagen! 10/10.

3. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr