Bestilling, ordrebekreftelse og leveranse stemmer overens. Monteringen var også med presise mål og pent utført. Kan ikke se spor etter at montør har pakket sammen og reist. Totalt ville jeg gj... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Topp info, holder avtaler, hurtig tilbakemelding. Flott utstilling i butikk som er verd et besøk. Skyvedørene ble levert på min adresse i et speilglatt vinterføre. Ang pris som også er viktig er at Am... Mehr ansehen
Fantastisk service, profesjonelle, raske og ryddige. Det at jeg kom hjem fra jobb til en ferdig garderobe, og det så nesten ut som installatøren hadde vasket rommet før han gikk viser at de virkel... Mehr ansehen
Veldig hyggelig og flott service. Det er flotte fleksible løsninger og leverandør finner alltid god løsninger. Jeg har bestilt og kjøpt denne garderoben til 3 leiligheter og enebolig samt innredning a... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Selskapet ble etablert i 2004 og har spesialisert seg på garderobe med skyvedører, og innredninger til private hjem, profesjonelle utbyggere, og entreprenører Amiga System produserer garderobe og skyvedørs løsninger med elementer fra tyske RAUMPLUS som er verdens største produsent av skyvedørs systemer. Vi er også forhandler av kurv-systemer fra markedslederen NORSCAN. Vi produserer også egen tre innredninger Amiga-Ecoluxe.
Kontaktinformationen
Vesterveien 193, 4817, Arendal, Norwegen
- post@amigagarderoben.no
- amigagarderoben.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ypperlig løsning og service
Jeg opplevde en veldig god service og fikk mange gode råd ved besøket hos Amiga og likedan ved befaring hjemme. Det samme da vi diskuterte endringer etter at tilbudet var mottatt. Til slutt effektiv montering og en løsning og et resultat jeg er veldig godt fornøyd med. I det hele tatt veldig godt fornøyd hele veien og jeg tror ikke jeg kunne valgt en bedre leverandør.
Med hilsen
Tore Rosland
Rask levering til avtalt pris.
Veldig fornøyd!
Flotte garderober, hyggelige ansatte, effektive og pålitelige!
Hilsen Astri Pedersen 90 år.
Veldig fornøyd med kvaliteten på…
Veldig fornøyd med kvaliteten på skyvedørene, jobben ble gjort fort og presist og resultatet ble fint. Kan fint anbefale AMIGA garderobe løsninger videre.
Meget fornøyd med Amiga og resultatet:)
Veldig bra produkter
Veldig bra produkter, god service og hyggelige mennesker som jobber der 😀😀
Veldig fornøyd
Gode forslag til layout, høy fleksibilitet (farge/materialvalg/fronter), god kvalitet og rask levering/montering. Veldig fornøyd. Det eneste jeg følte manglet var forslag til for eksempel soft-close mekanismer til skyvedører og belysning inne i skyvedørsgarderoben.
Raske og gode kunderådgivere
Raske og gode kunderådgivere, og god kvalitet
Amiga: rett produkt, rett tid, skreddersøm, til god pris
Amiga leverer kjempefine produkter, for ukrurante høyder/bredder hvis man trenger det, i rett farge, til rett tid med høflige og flinke montører som kommer når de sier de skal komme. De gir også tips om beste løsning, hvis man skulel trenge det.
Kjøpte én garderobe i 2012, og en til i 2020. Trenger ikke å sjekke om det er andre leverandører, når jeg vet at Amiga er så gode.
Topp levert
Topp levert! Gode løsninger selv med vanskelige mål å forholde seg til.
Min mening
Passet perfekt levert som avtalt og hyggelig representant.
Anbefales
Veldig bra og positiv opplevelse i alle ledd. Kan anbefales på det sterkeste.
Gode løsninger og veldig bra kvalitet
Gode løsninger og veldig bra kvalitet. Rask levering og hyggelige og flinke håndverkere.
Anbefales!
Veldig pålitelige, effektive og har flinke installatører. I tillegg har de norskproduserte skap og kort ventetid. Kan anbefals!
Vi er veldig godt fornøyd med handelen…
Vi er veldig godt fornøyd med handelen på Amiga. Vi fikk god hjelp, hyggelig og hjelpsom ansatt. Det var utelukkende en fin opplevelse.
God kvalitet
God kvalitet, punktlig og meget god service og utført jobb. Helt topp på alt 👍😀
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Fikk skyvedører til avtalt tid. Kjapt og enkel montering. Servicen både før, under og etter er til å skryte av😀
Anbefales!
God service, gode priser, rask levering og god oppfølging. Veldig fornøyd med garderoben jeg fikk montert. Anbefales :-)
Topp fornøyd
Fornøyd - flott og behagelig kundebehandling - gjennomført oppdrag etter avtale - rettet opp feil perfekt ! Anbefales på det varmeste !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.