Amelia Sieraden Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele mooie armband van lederen band met tijgeroog besteld voor mijn zoon. Zowel hij als ik vinden het een prachtig sieraad van mooie, goede kwaliteit. De armband werd snel bezorgd en er werd ec... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De levertijd voor België was vroeger dan verwacht. Ik heb 2 armbanden gekocht, de kwaliteit was top, mijn kinderen waren er zeer blij mee. Ook de persoonlijke aanpak van dit bedrijf vind ik leuk, je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De ringen zijn perfect! Mijn moeder heeft Alzheimer. Het korte termijn geheugen is stuk, dus ze vergeet de diagnose telkens. Lastig! Met de ring 'Embrace' voelt ze zich altijd geborgen in onze liefde... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niks levering binnen enkele dagen. Pakketje arriveerde via dhl een dag na het feestje. Tevens zou het pakje ook wel rechtstreeks uit China gekomen kunnen zijn, waar het gekochte ringetje naderhand voo... Mehr ansehen

1. Modeschmuckgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Creëer memorabele momenten met onze selectie sieradengeschenken. Druk uw liefde en dankbaarheid uit voor uw speciale persoon met een van onze gepersonaliseerde sieradengeschenken. Cadeaus voor dochter, moeder, zon, kleindochter, man, vrouw, kleinzoon.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 86 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

185 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hartstikke mooi cadeau voor mijn vrouw…

Hartstikke mooi cadeau voor mijn vrouw die er erg blij mee is.

18. Oktober 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Wat fijn om te horen! We zijn zo blij dat je vrouw het cadeau zo mooi vond – het betekent echt heel veel voor ons. 💖
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je lieve woorden te delen!

Wauw

Snelle levering,
Sierraad is prachtig, erg blij mee.

20. Oktober 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Wat fijn om te horen! We zijn erg blij dat uw bestelling snel is aangekomen en dat u de sieraden mooi vindt. Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons 💕

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een prachtig sieraad is de knuffel…

Wat een prachtig sieraad is de knuffel ketting. Super snelle levering ook in een doosje met mooie tekst. Het is een kerstcadeau maar ik weet niet of ik zo lang kan wachten met geven. Ga zeker nog een keer iets bestellen!

9. Oktober 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve woorden! 💖 We zijn zo blij om te horen dat je de Hug Necklace zo mooi vindt en dat hij snel en mooi verpakt is aangekomen. Het betekent echt veel voor ons dat je hem zo graag cadeau wilt doen. We weten zeker dat de ontvanger hem net zo geweldig zal vinden! 🎁✨

We waarderen je steun enorm en kunnen niet wachten om je snel weer van dienst te zijn.

Moeder- dochter armband

Leuke armband, mijn dochter is er blij mee!🤩

2. Oktober 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Bedankt dat je het ons laat weten! We zijn zo blij dat je dochter de armband zo mooi vindt 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering mooie ring net zoals de…

Snelle levering mooie ring net zoals de afbeelding

19. September 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve woorden! 💖 We zijn blij te horen dat je ring snel is aangekomen en dat hij er net zo mooi uitziet als op de foto. Veel draagplezier en we hopen je snel weer te zien! ✨

In 1 woord top.

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! 🌟 We zijn blij te horen dat je ervaring met ons "top" was. Je steun betekent veel voor ons en we kijken ernaar uit je weer van dienst te zijn. 💖

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar

Voor 17:00 besteld? Dan heb je meestal je bestelling de volgende dag in huis. Staat duidelijk vermeld.

Klopt dus helemaal niks van . Bestelling maandag 8 september om 18.00 ur gedaan, pas op vrijdag 12 september mailtje dat klaar staat om verzonden te worden, zou dan maandag 15 september geleverd worden??? Ik wacht af maar heb weinig vertrouwen meer .Ondertussen mailtjes gekregen dat het langer kon duren omdat PostNL vertraging zou hebben?
Ik bestel op meerdere sites, ook afgelopen weken , voor .. uur besteld volgende dag in huis,levering door Pist NL, van 6 pakketjes was er 1 een dag te laat.

Bizar een zeer onbetrouwbare website.

Antwort von Amelia Sieraden

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt ons oprecht te horen over uw teleurstellende ervaring en de vertraging van uw bestelling. Dit is zeker niet de soepele service die wij nastreven. We hebben u al een e-mail gestuurd om dit probleem direct op te lossen en we zullen er alles aan doen om het voor u op te lossen.

Uw vertrouwen betekent veel voor ons en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Netjes verpakt

Netjes verpakt, mooi toegekomen,
En mooie sieraden

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve woorden! We zijn blij te horen dat je bestelling netjes verpakt is aangekomen en dat je de sieraden mooi vindt. Het betekent veel voor ons dat je tevreden bent met je aankoop.

We waarderen je steun enorm en hopen dat je nieuwe sieraad je veel plezier zal bezorgen. ✨

Snelle en goede service!

Armbanden zijn zeer snel geleverd in een keurige verpakking! Zeer goede service!
Hartelijk dank daarvoor en er zullen zeker nog meer bestellingen volgen.

9. September 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat de armbanden snel en mooi verpakt zijn aangekomen. Het betekent veel voor je dat je tevreden bent met onze service en we kunnen niet wachten om je snel weer van dienst te zijn. 💛

Mooie ketting

We hebben de ketting keurig verpakt binnen gekregen en het zag er perfect uit
Mijn vrouw was er dan ook super blij mee en vond hem heel erg mooi
Echt een aanrader om daar een sieraad te kopen
Goede service en keurig op tijd binnen

9. September 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve woorden! We zijn blij te horen dat je vrouw de ketting mooi vond en dat je tevreden bent met onze service. 💛

Eerlijke bedrijf

Goede service gehad hier kreeg verkeerde bestelling en snel antwoord gehad hierop en netjes de goede erachter aan gestuurd.
Zeker aanrader om hier wat moois te kopen.

7. September 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Bedankt voor je geweldige feedback! 🌟 We zijn zo blij dat we dit snel voor je konden oplossen en we waarderen je aanbeveling enorm. 💖

Super mooie sieraden

Super mooie sieraden
En goeie service

7. September 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve woorden! 💖 We zijn blij te horen dat je de sieraden mooi vindt en dat je een geweldige ervaring hebt gehad met onze service. Je steun betekent enorm veel voor ons en we kijken ernaar uit je in de toekomst te helpen met het vinden van meer bijzondere stukken. ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige moeder dochter armband…

Prachtige moeder dochter armband gekocht voor mijn dochter!
Mijn dochter moest een traantje laten!😊
Mooi verpakt, snel geleverd, dus top!

1. September 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Wauw, je berichtje heeft onze dag echt goed gemaakt! We zijn zo blij om te horen dat de moeder-dochterarmband zo'n speciaal en emotioneel moment voor je dochter heeft gecreëerd. 💕 Momenten zoals deze zijn precies waar we het voor doen.

Ook bedankt voor je lieve woorden over de verpakking en levering — we zijn blij dat alles perfect voor je was.

Topservice

Topservice! Supersnel geholpen en nu straalt m’n nieuwe ketting.

26. August 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! ✨ We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en dat uw nieuwe ketting prachtig schittert. Veel plezier ermee, en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen! 💖

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam
En om verandering gevraagd van mijn kaartje
Dat is hoe ik het gevraagd heb zeer goed
Het is zeer mooi het kaartje de doos en de ketting
Ben blij dat ik bij jullie heb besteld
Dank u wel
Ik zal zeker nog bestellen bij jullie

23. August 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! 🌸 We zijn erg blij om te horen dat u de kaart, de doos en de ketting mooi vond en dat alles precies zo is geworden als u had gehoopt. Het was ons een genoegen om u te helpen met uw verzoek.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel antwoord op m'n vragen

Snel antwoord op m'n vragen. Tekst op het kaartje aanpassen geen probleem. Armband heel snel in huis

16. August 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden was over de snelle reacties, de gepersonaliseerde kaart en de snelle levering van uw armband.

Het betekent echt veel voor ons om te weten dat alles soepel is verlopen voor u. We hopen dat uw armband u veel vreugde en betekenis zal brengen. 💕

Deze website is fantastisch

Deze website is fantastisch. Behalve dat ze prachtige sieraden leveren, denken ze ook heel goed met je mee. Ik ben dik tevreden.

13. August 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je mooie woorden! 💛
Het maakt ons ontzettend blij om te horen dat je onze sieraden mooi vindt en dat je het gevoel had dat we met je meedachten. Je tevredenheid betekent heel veel voor ons en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen.

Geweldige ervaring!

Amelia Sieraden;
Een geweldige ervaring.
Zo kan het dus ook.
Snel antwoord op mijn vragen.
Goede uitleg, vriendelijk en het belangrijkste; zeer goede kwaliteit.
makkelijk op de website kunnen vinden wat ik zocht.
Binnen 3 dagen had ik het cadeau thuis.
Het heeft mijn verwachting overtroffen.
Een echte aanrader, jammer dat ik geen 6 sterren kan geven.

D.Bruins

9. August 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad en dat je cadeau de verwachtingen heeft overtroffen. Je lieve woorden betekenen veel voor ons! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering & de bestelling is…

Snelle levering & de bestelling is zoals op de foto!
Heel tevreden met mijn bestelling!

1. August 2025

Antwort von Amelia Sieraden

We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor je vriendelijke woorden en je aankoop bij ons. 💕

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke moeder dochters armbandjes…

Leuke moeder dochters armbandjes gekocht, snelle levering leuk verpakt. Een van de armbandjes vertoonde wat gebreken na korte tijd. Na contact via mail( snelle reactie op mijn mails!) nieuw armbandje ontvangen. Goede service en prettig contact! Erg tevreden over product en klantenservice!

8. August 2025

Antwort von Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve woorden! We zijn zo blij om te horen dat je de armbanden mooi vond en dat ons team je snel heeft kunnen helpen.

Je tevredenheid betekent alles voor ons, en de wetenschap dat je tevreden bent met zowel het product als onze service maakt onze dag echt goed. We hopen dat jij en je dierbaren nog lang plezier zullen hebben van je armbanden. 💕

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr