Am Academy Bewertungen 25

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ali en Marcel zijn een van de weinige die echt zijn en transparant alles delen. Je leert veel in de premium en als je gewoon hun trades volgt kan je al funded worden en payouts behalen.

1. Coaching-Zentrum

Vom Unternehmen geschrieben

AM Academy is een educatief platform dat zich richt op het begeleiden van traders in de futures- en indexmarkten. Wij helpen zowel beginnende als gevorderde traders bij het ontwikkelen van een duidelijke, gestructureerde en realistische trading-aanpak. De oprichters van AM Academy zijn zelf actief als trader en hebben dezelfde fouten gemaakt waar veel traders tegenaan lopen: gebrek aan structuur, onbetrouwbare signalgroepen en verlies door een gebrek aan begeleiding. Juist vanuit die ervaring is AM Academy ontstaan, met als doel trading terug te brengen naar de basis: discipline, risicomanagement en een bewezen strategie. Binnen AM Academy staat persoonlijke begeleiding centraal. Traders leren niet alleen wanneer zij een trade kunnen nemen, maar vooral waarom. Er wordt veel aandacht besteed aan risicomanagement, mindset en het consistent uitvoeren van een plan. De focus ligt niet op snelle winst, maar op het opbouwen van duurzame vaardigheden die nodig zijn om op lange termijn winstgevend te worden. De resultaten van onze aanpak zijn transparant. Samen zijn de oprichters en studenten van AM Academy inmiddels meer dan vier miljoen dollar funded, met 10 tallen traders die succesvolle funding en payouts hebben behaald binnen hun eerste jaar. Deze resultaten worden gedeeld via onze community en sociale kanalen, zodat iedereen zelf kan zien wat er wordt bereikt. AM Academy staat voor eerlijkheid, transparantie en begeleiding die écht het verschil maakt. Ons doel is om traders te helpen groeien met een duidelijke structuur en realistische verwachtingen, zodat zij zelfstandig en verantwoord kunnen handelen.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ali en Marcel zijn een van de weinige…

5. Januar 2026

Van verlies naar winstgevend

Super blij dat ik amAcademy ben gejoint.

Ik was geen winstgevende trader en wist geen goed plan. Tot ik bij hun terecht kwam.

Ze hebben een duidelijk plan en risk plan en sinsdien ben ik winstgevend geworden.

Super dankbaar voor AM academy!

1. Juni 2025

10/10 community

Goeie community, een van de weinige waar je echt wat kan leren ipv kopiëren van signals. kortom echt een aanrader!!

31. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je je leven wilt veranderen dan moet je hier zijn!

Waar moet ik beginnen. Het zijn top gozers ze zijn real, reageren snel en willen je echt helpen. Hun laten zien dat wat hun kunnen dat wij dat ook kunnen. 6 maanden geleden ben in in de groep gekomen en ben nu funded en ik weet dat er meer op me pad gaat komen. Deze jongens veranderen mensen hun levens. Als je vragen hebt kan je ze altijd benaderen en ze reageren altijd. Als je echt je leven wilt veranderen en er alles voor wilt geven dan moet je hier zijn.

31. Dezember 2025

Top hulp van Ali en Marcel

Ik heb erg genoten van de hulp die ik krijg van mentor Ali en mentor Marcel. Ze hebben mij geholpen met profitable worden, ook is de server zelf erg gezellig en voel ik me echt deel van de gemeenschap. Ik raad het aan iedereen aan om dit te halen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AM Academy is zonder twijfel een van de…

AM Academy is zonder twijfel een van de beste keuzes die je kunt maken als je serieus bent over trading en persoonlijke groei. De begeleiding is van uitzonderlijk hoog niveau en dat is vooral te danken aan de mentoren Ali en Marcel. Hun kennis van de markt is diepgaand, actueel en vooral praktisch toepasbaar. Ze leggen complexe strategieën helder uit en zorgen ervoor dat je écht begrijpt wat je doet, in plaats van zomaar trades te kopiëren.

Wat Ali en Marcel onderscheidt, is hun betrokkenheid en mentaliteit. Ze nemen de tijd voor hun studenten, geven eerlijke feedback en motiveren je om discipline, geduld en een professionele mindset te ontwikkelen. Het gaat hier niet om snelle winst, maar om duurzaam succes. De community binnen AM Academy HR is daarnaast sterk, ondersteunend en leerzaam, wat het leerproces nog waardevoller maakt.

Kortom: AM Academy levert kwaliteit, structuur en resultaat. Ali en Marcel zijn mentoren die niet alleen leren hoe je moet traden, maar ook hoe je als persoon groeit. Absoluut een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met trading. 💯📈

Uitstekende mentorship

Mentor Ali en Marcel zijn zeker een aanrader! Alle filmpjes zijn duidelijk en een hele fijne community overigens, als je iets niet weet staat er altijd wel iemand voor je klaar. Iedereen helpt/ wilt elkaar helpen. Ik zelf ben sinds de zomer lid, helaas nog niet funded, maar beetje bij beetje maak ik stappen vooruit waar Ali en Marcel mij bij helpen. 2026 wordt het jaar van ons allemaal! Ik heb er zeer zeker vertrouwen in dat ik funded wordt en mooie payouts mag maken dankzij de mentorship van Ali en Marcel (AM acedemy) Niet twijfelen, gewoon doen! Je gaat er geen spijt van krijgen! Uiteraard moet je er zelf ook voor gaan en bereid zijn je er 100% voor in te zetten, het komt niet vanzelf ;) Investeren in jezelf en durven risico’s te nemen, escape the matrix!!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben echt enorm tevreden

Ik ben echt enorm tevreden over mijn ervaring bij AMacademy. Vanaf het begin hebben Ali en Marcel mij van A tot Z begeleid en alles stap voor stap uitgelegd. Wat ik vooral fijn vond, is dat ze niet alleen focussen op strategieën, maar ook op mindset en discipline. Dankzij hun begeleiding ben ik eindelijk consistent en winstgevend geworden met traden. Ze nemen echt de tijd voor je en je merkt dat ze oprecht willen dat je slaagt. Ik zou AMacademy zonder twijfel aanraden aan iedereen die serieus is over trading en echt resultaat wil behalen.

27. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor iedereen die nog zoekende is in de…

Voor iedereen die nog zoekende is in de forex space dan is AMtrades echt een aanrader voor jullie. Ik ben van 0 kennis naar funded gegaan in een hele korte tijd sinds ik ben gejoind.(4 maanden). Deze 2 jongens gaan je recht zetten!!

26. Dezember 2025

Zoek niet verder

Ik ben enorm tevreden over deze trading community. De mentoren zijn eerlijk en transparant en leggen alles op een duidelijke en begrijpelijke manier uit. Je merkt dat ze echt begaan zijn met jouw ontwikkeling als trader.
Daarnaast is de groep zelf erg prettig: een leuke, gemotiveerde community waarin iedereen bereid is elkaar te helpen. Vragen worden snel beantwoord en successen worden samen gedeeld. Je staat er hier nooit alleen voor.
Dankzij de begeleiding, structuur en onderlinge support groei je stap voor stap richting een winstgevende trader. Absoluut een aanrader voor iedereen die serieus met traden bezig is.

26. Dezember 2025

AM Trades is Top

Ali en Marcel zijn een van de weinige die echt real zijn. Je leert hier consistent 1 strategie en met goeie video’s en je kan echt alles vragen hier + het is een plek waar je gegarandeerd funded gaat worden als je goed oefent en discipline hebt met de strategie.

25. Dezember 2025

40k aan payouts in minder dan een jaar

Joinde de groep in januari en eind februari me eerste funded account gepassed en in minder dan een jaar tijd de strategie begrepen en ook begrepen hoe je de charts moet lezen. En zit nu al op 40k aan payouts. Super betrouwbaar en was het allemaal waard

25. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel geleerd dankzij heldere uitleg en expertise

Ik ben enorm tevreden over de begeleiding. Ze hebben duidelijk enorm veel verstand van zaken en leggen alles op een heldere en gestructureerde manier uit. Ik heb hier ontzettend veel uitgehaald en de uitleg die zij hebben gegeven hebben mij echt geholpen. Alles was goed te volgen en duidelijk opgebouwd. Ik zou dit dan ook zeker aanraden aan anderen.

23. Dezember 2025

Trading

Ik kreeg goed uitleg over hoe de charts werken en heb dankzij de AM academy zonder stress ontslag kunnen nemen van m’n baan, nu is mijn enige inkomen nog het traden en ga ik minstens ieder kwartaal op vakantie, top bezig!!💪

23. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AMtrades Academy is duidelijk en…

AMtrades Academy is duidelijk en professioneel. Er wordt geen onzin verteld, maar rustig uitgelegd hoe trading echt werkt. De strategie is helder en er is veel aandacht voor risicomanagement. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, waardoor je de charts beter leert begrijpen. Vragen worden netjes beantwoord en je merkt dat de coaches veel ervaring hebben. Fijne academy met een fijne community die altijd helpen en met over het algemeen zeer positieve trades hebben. Echt gemaakt voor mensen die trading serieus willen leren en er goed geld mee willen verdienen.

22. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr