Alterium

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf. Dit is een Dropshipping bedrijf. Ze doen NL aan, maar laten leveren vanuit China. Niet de kwaliteit zoals aangegeven. Dropshipping is niet verboden, maar deze bedrijfjes moete... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niets daar bestellen! Product besteld, gel nagel stickers die met een lamp hard zouden worden. Ivm tevredenheid garantie dacht ik, proberen waard. Ook goede reviews op hun website. Maar het pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tot mijn verbazing vandaag toch een levering ontvangen. Het gaat om easy-nails, nagelstickers welke uitharden (door acrylaat of gel) onder uv-lamp. Hiervoor 34,95€ betaald. Het product komt totaal... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk wil ik geen ster geven aan dit bedrijf... Na 2 weken nog steeds geen levering. Eerst wel reactie van klantendienst, dat ze leveren na 7 à 10 dagen. Daarna geen reactie meer. Trackingco... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrijf levert de bestelling niet

Bedrijf levert de bestelling niet.
Antwoord continue dezelfde reactie dat het over 7 dagen wordt geleverd. Wrs. Computer antwoord.
Geen contact mogelijk!
Hoax.

28. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks alles, mijn terugbetaling gekregen

Ook ik ben helaas ingetrapt in de fake reviews van Alterium.nl. Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst ben ik verder gaan opzoeken hoe de site in elkaar zit en ben hier terecht gekomen. Jammer dacht ik... 35 euro kwijt. Ik heb heel de website van Alterium gelezen en heb gemerkt dat je uw bestelling nog voor een bepaald uur kan annuleren. Dit heb ik nog kunnen doen. We hebben enkele mails naar elkaar gestuurd zonder enige moeilijkheden en ik kreeg altijd tijdig antwoord. Ondanks ik wist dat ik recht had op een volledige refund had ik toch nog wat twijfels. Vandaag zag ik het volledig bedrag op mijn rekening staan. Ondanks alles hebben ze mijn geld volledig terug gestort en hebben ze me altijd antwoord gegeven op mijn emails. Ik ben wel een dat non stop mails gaat sturen om iets terug te krijgen xp.

26. Februar 2024

Oplichters

Heb 8 februari een bestelling gedaan maar tot op heden nog steeds niets ontvangen. Heb al diverse mail gestuurd over waar het blijft en steeds hetzelfde antwoordt, het komt binnen 7 dagen naar u toe. Wordt aan het lijntje gehouden en ik wil gewoon mijn geld terug. Track en trace is ook niet te traceren.

8. Februar 2024

Koop hier niet. Oplichters

Koop hier niet.
Het is Chinese rommel.
Ze lichten je op en weigeren geld terug te geven!
Ik ga aangifte doen.
Deze website moet uit de lucht gehaald worden!

1. Februar 2024

Oplichters

Valselijk voorgelicht door hun marketing filmpjes. Als je uiteindelijk je product krijgt, blijkt het goedkope, niet werkende troep. Na wel 20 mails over en weer van een of andere chatbot of callcenter in China heb ik 1x 20% en 1x 30% retour gekregen, maar dat kostte mega veel inspanning. Ze bieden welliswaar op hun site aan om alles terug te sturen, maar dat is naar en adres in China en de kosten moet je zelf betalen. Dus ben je nog meer geld kwijt. Het adres krijg je pas na 15 keer mailen. Dit zijn oplichters. Op temu, Ali of shein vind je exact dezelfde producten voor veeeeeeel minder geld

22. Februar 2024

Oplichters!!!

Helaas ben ik er weer ingetrapt...

Verzending komt uit china, echt waardeloze troep!! Heb een vergelijkbaar product bij Shein besteld, deze was sneller in huis en van betere kwaliteit dan de rotzooi die alterium verkoopt!

Jammer dat ik de trustpilot niet eerder heb bekeken. Een leer voor de volgende keer... Trap er niet in!!!!

Oplichters zijn het !!!!!

10. Februar 2024

Wat een rotzooi

Wat een rotzooi. Ze beweren dat de stickers hard worden met uv licht. Dat doen ze niet je kan ze er zo weer af halen. Als je dan om de geld terug garantie vraagd. Dan kan het niet ivm hygiëne. Bij mij gaven ze 15 % terug van de aankoopprijs

18. Januar 2024

Do not BUY here- its a SCAM

Deze website is een SCAM. Koop hier niet.
ik kocht de easy nail stickers en die werken niet.
klacht ingediend, kan ik 15% terug krijgen, want het is een hygiene product. Het zijn nagelstickers. Ik heb 1 setje uitgeprobeerd.
Onder het consumentenrecht zijn ze verplicht om bij niet werkend product, mij mijn geld terug te geven.
Ik ga juridische stappen ondernemen en raadt iedereen aan dit te doen.
Laten we ervoor zorgen dat dit bedrijf zo snel mogelijk failliet is.

25. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

'Onverwoestbare' panty is na 1 uur al…

'Onverwoestbare' panty is na 1 uur al kapot... Slechte kwaliteit en pasvorm. Panty is ook veel te kort voor mijn benen. Veel te veel betaald voor pantys van bagger kwaliteit. 30€ betaald voor 5 te kleine pantys die ik na 1 uur dragen alweer weg kan gooien....

27. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

22december nagel stickers besteld.

22december nagel stickers besteld.
Vandaag 25 januari nog steeds niks binnen.
Ook geen track and trace beschikbaar, en een klantenservice die niet meer reageert.
Dag 35 euro..... En dat keer hoeveel bestellingen ..... Ja zo wordt je wel rijk ja....
En inderdaad je denkt AMSTERDAM maar je besteld gewoon rechtstreeks in China, de eerste track and trace die tot 12 Jan beschikbaar was maar steeds zei vertraagd te zijn komt vanuit YUNEXPRES hahaha hetzelfde wat AliExpress gebruikt alleen daar betaal je nog geen euro per stickervel.

Ik hoop dat er alsnog een. Oplossing komt. Zo ja zal ik natuurlijk mijn review dan herschrijven naar mijn dan ervaring

24. Januar 2024

Ben 35 euro kwijt

Ben 35 euro kwijt . Heb de nagelstickers besteld. Zag er veelbelovend uit. Het zijn gewoon stickers. Shipping uit het verre China…Onder de UV (zeker 20 min )worden ze niet eens hard . Het bijgeleverde lampje kan je als leeslampje gebruiken .. erg teleurgesteld ☹️

20. Januar 2024

Geen enkele ster waard

Geen enkele ster waard!

Deze oplichters moeten gestopt worden!

Goedkope nagelstickers ontvangen die uit China komen terwijl het bedrijf in Amsterdam ligt.
Stickers harden niet uit en je trekt ze zo van je nagel af!
Ook past er geen enkele sticker op mijn nagel. Ze zijn allemaal te groot of te klein.

SCHANDALIG!

14. Januar 2024

Oplichters!

Nagelstickers besteld, komen via AliExpress, duurt lang en werken voor geen meter! Je krijgt totaal geen reactie om producten retour te sturen, laat staan dat je je geld terugkrijgt! Nooit iets bestellen daar! Facebook stroomt ook over van de klachten.

23. Dezember 2023

Eens met alle kritiek

Eens met alle kritiek. Je krijgt gewoon stickertjes. Niets uitharden met de lamp. Al stop je de nagel in de lamp gebeurt er nog niets. Echt oplichters.

10. Januar 2024

Slecht producten

Slecht producten
Het word niet hard onder de lamp en je trekt het er zo vanaf.

Ze weigeren geld terug te geven.
Het product doet niet aan de verwachtingen!!! Niet kopen!!!

10. Januar 2024

Oplichting

Niets daar bestellen!

Maar het product werkt niet, dit aangegeven bij klantenservice maar ondanks de tevredenheidgarantie geven ze het geld niet terug. Oplichting dus!!!
Volgende keer check ik eerst reviews buiten de website om. Op hun website staat een trustpilot review die niet klopt.

3. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr