Als- trafikskole er den bedste kørerskole. Dennis er mega god til at motivere os og hjælpe os rigtig godt på vej, jeg er så glad for det forløb jeg har haft med ham og ville ønske jeg kunne gøre det i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg havde en mega god oplevelse med Als Trafikskole, Dennis er en rigtig god kørelærer, som får undervist på en god og sjov måde. Han forklarer tingene så man forstår dem 100%. Kæmpe anbefaling herf... Mehr ansehen
Dennis er en virkelig flink fyr der er god til at formidle en hvordan man kører. Meget venlig og ikke kompliceret. Kan meget klart anbefales:)
Da ulykken skete, og jeg fik at vide, at jeg havde fået en betinget frakendelse af mit kørekort, tog jeg fat i Dennis fra Als Trafikskole. Hele vejen igennem har Dennis været en fantastisk kørelærer,... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Derfor er det vigtigt, at vælge det rette sted! Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren køreskole på Als? Så er du kommet til det rette sted! Hos Als Trafikskole stræber vi efter at tilbyde den bedste køreuddannelse, der ikke kun hjælper dig med at opnå dit kørekort, men også rustet dig til at blive en sikker og ansvarlig bilist på vejene. Vores dedikerede og certificerede kørelærer står klar til at guide dig gennem hele køreuddannelsen med fokus på både teori og praksis. Vi forstår, at det kan være en udfordring at jonglere med en travl hverdag, derfor tilbyder vi fleksible køretimer, der kan tilpasses DIN kalender. Vores mål er at gøre hele processen så smidig og bekvem som muligt for dig. Hos Als Trafikskole går vi også op i at skabe en tryg og behagelig atmosfære under køretimerne. Vores erfarne kørelærer er ikke kun dygtig til at lære fra sig, men formår også at skabe et positivt læringsmiljø, hvor du kan føle dig tryg og komfortabel bag rattet, såvel som til teoriundervisning.
Kontaktinformationen
Løngang 32, 6400, Sønderborg, Dänemark
- Info@alstrafik.dk
- alstrafik.dk
Denis er den bedste kørelærer man kunne…

Als Trafikskole
Det er et virkelig godt sted, god kørelærer og mange diverse ting som der følger med i pakken. Han er god til at lære os de ting vi skal vide, og gør Teori til en fedt sted.

Fantastisk kørelærer
Fantastisk kørelærer! Super service, han har styr på det hele og er super hurtig fra henvendelse til handling! Klar anbefaling her fra!

Antwort von Als Trafikskole
Super forløb. 5 stjerner herfra!
Teori og køreprøve bestået første gang og det skyldes i høj grad den kyndige vejledning fra Dennis som er indehaver af køreskolen. Jeg følte at der var styr på tingene og at forløbet var lige som det skulle være. Jeg er glad for at jeg valgte Als trafikskole som stedet til at få kørekort.

vælg als trafikskole
Denis er den bedste kørelærer man kunne ønske sig han er vildt hyggeligt og har en meget god humor. teori timerne er vildt sjove og hyggelige og man keder sig ikke når man er til teori. derfor synes jeg hvis man skal til at tage kørekort i sønderborg så skal man vælge als trafikskole.

5/5 Anbefaler!!
Anbefaler højt, Pi*se sjove og underholdende teori timer, god humor og ik kedeligt . Dennis er god til at forklare noget til en under køretimen og får en til at føle sig trygt i bilen respekt brormand
Bedste køreskole og kørelærer i SB

Vælg Als Trafikskole
Hold nu Karrykylling! Dennis er manden ham selv. Hos Als Trafikskole lærer man alt, samt man får gode venskaber, sjove teori- og køretimer og en klasse kørelærer, der har sin humor det helt perfekte sted. Dennis mødes altid ind med godt smil, og du kan altid regne med at det bliver nogle gode timer. Vælg Als Trafikskole, så skal det nok gå! Vælg Dennis og Als Trafikskole. 5/5

Stor anbefaling
Jeg anbefalede helt klart at vælge alstrafik skole. Sjove og spændende teoritimer.

Altid god stemning ved Als Trafikskole
Altid god stemning ved Als Trafikskole. Masser af læring og plads til at lave fejl, uden at man føler sig spor dum. Dennis møder altid med et smil, og man kan mærke, at han gerne vil lære fra sig. Og så er der altid kolde drikkevare og slik ;)

Antwort von Als Trafikskole
Jeg kan klart anbefale at tage kørekort…
Jeg kan klart anbefale at tage kørekort ved Dennis. Teoritimerne var både spændene og sjove. Han er utrolig tålmodig og forståelig.
Kæmpe anbefaling herfra

Antwort von Als Trafikskole
Super god beslutning at tage kørekort…
Super god beslutning at tage kørekort ved Als trafik skole. Teoritimerne var mega hyggelige, og der var ikke et sekund, der var kedeligt. Køretimerne var også super spændende, og Dennis var god til at lære fra sig.
Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Als Trafikskole
Bedste køreskole i verden.
Als trafikskole er en fremragende køreskole, hvor ejeren Dennis virkelig skiller sig ud med sin venlige og imødekommende tilgang. Han skaber en hyggelig atmosfære, der gør det lettere at lære at køre. Undervisningen er både grundig og forståelig, hvilket gør det til en fornøjelse at tage kørekort her. Jeg kan varmt anbefale Als trafikskole til alle, der ønsker en positiv og lærerig køreoplevelse!

bedste beslutning
helt klart den bedste køreskole i Sønderborg. jeg kom fra en anden køreskole længere oppe i landet som jeg virkelig ikke var glad for. personligt føler jeg ikke det er okay for køreære at råbe og skrige af deres elever og det er akkurat dette jeg oplevede på min første køreskole. da jeg valgte at komme ned til als trafikskole og mødte Dennis var han meget imødekommende og ekstremt nem at snakke med. hver evig eneste køretur var ikke kun læring men også masser af sjov. han gjorde så jeg følte mig komfortabel bag et ret igen og derfor bestod jeg også min køreprøve. jeg vil 110% anbefale at tage kørekort ved Dennis på als trafikskole.

Antwort von Als Trafikskole
Bedste køreskole på als!!
Jeg er super glad for at have valgt Als Trafikskole, Dennis har været super god til at forklare tingene på en måde så det giver mening. Alle teori og køretimer har været meget sjove og lærerige. Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekort hos Als Trafikskole!

Antwort von Als Trafikskole
Jeg kan helt klart anbefale Als…
Jeg kan helt klart anbefale Als Trafikskole til enhver der vil tage kørekort.
Dennis er en super kørelærer og er super god til at forklare alle de forskellige ting du skal vide. Du får hele pakken ved Als trafikskole, også er teoriundervisning og køretimerne vildt hyggelige. ;)

Antwort von Als Trafikskole
Det har været sygt hyggelig
Det har været sygt hyggeligt og Dennis laver godt og forståelig undervisning.

Antwort von Als Trafikskole
Mega god undervisning med masser af…
Mega god undervisning med masser af gode stunder med gratis sodavand til timerne og gode køre ture med en masse gode snakke

Antwort von Als Trafikskole
Tak for en god oplevelse og mange gode…
Tak for en god oplevelse og mange gode timer med massere af grin og lærerige timer. Tak for denne gang

Det var en fornøjelse
Det var en fornøjelse, kommer igen…
Kan anbefale Als Trafikskole, da undervisningen sker med både humor og seriøsitet. Der har været kage, gratis drikkevarer og en klasse bil at køre i. Ved Als Trafikskole får man en lærer som er god til at lære og til at hjælpe hvis du har nogle mangler, det eneste rigtige sted at få kørekortet. God fornøjelse.

Bedste køreskole i byen!
Jeg skrev med en anden køreskole før jeg fandt Dennis. Jeg ville have den bedste kørelærer og det fik jeg! Han er en mega god lærer og forstående og informerende og tålmodig.
Vil kun anbefale Dennis 😄

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.