Als Trafikskole Bewertungen 161

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als- trafikskole er den bedste kørerskole. Dennis er mega god til at motivere os og hjælpe os rigtig godt på vej, jeg er så glad for det forløb jeg har haft med ham og ville ønske jeg kunne gøre det i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en mega god oplevelse med Als Trafikskole, Dennis er en rigtig god kørelærer, som får undervist på en god og sjov måde. Han forklarer tingene så man forstår dem 100%. Kæmpe anbefaling herf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dennis er en virkelig flink fyr der er god til at formidle en hvordan man kører. Meget venlig og ikke kompliceret. Kan meget klart anbefales:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da ulykken skete, og jeg fik at vide, at jeg havde fået en betinget frakendelse af mit kørekort, tog jeg fat i Dennis fra Als Trafikskole. Hele vejen igennem har Dennis været en fantastisk kørelærer,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule
  2. Führerscheinstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Derfor er det vigtigt, at vælge det rette sted! Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren køreskole på Als? Så er du kommet til det rette sted! Hos Als Trafikskole stræber vi efter at tilbyde den bedste køreuddannelse, der ikke kun hjælper dig med at opnå dit kørekort, men også rustet dig til at blive en sikker og ansvarlig bilist på vejene. Vores dedikerede og certificerede kørelærer står klar til at guide dig gennem hele køreuddannelsen med fokus på både teori og praksis. Vi forstår, at det kan være en udfordring at jonglere med en travl hverdag, derfor tilbyder vi fleksible køretimer, der kan tilpasses DIN kalender. Vores mål er at gøre hele processen så smidig og bekvem som muligt for dig. Hos Als Trafikskole går vi også op i at skabe en tryg og behagelig atmosfære under køretimerne. Vores erfarne kørelærer er ikke kun dygtig til at lære fra sig, men formår også at skabe et positivt læringsmiljø, hvor du kan føle dig tryg og komfortabel bag rattet, såvel som til teoriundervisning.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denis er den bedste kørelærer man kunne…

16. Dezember 2024

Hej Elias,
Tusind tak for de fine ord – vi smiler hele vejen til rundkørslen!
Dennis blev helt glad i spejlene over at blive kaldt både hyggelig og sjov (han siger, det må være hans skjulte superkræfter). Det betyder virkelig meget for os, at du har haft det godt både til teori og i bilen – for sådan skal det være!
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – og for at sprede den gode energi videre. Vi håber, du nyder friheden på vejene!

Als Trafikskole

Det er et virkelig godt sted, god kørelærer og mange diverse ting som der følger med i pakken. Han er god til at lære os de ting vi skal vide, og gør Teori til en fedt sted.

16. Dezember 2024

Hej Emil,
Hvor er det fedt at høre, at du har haft en god oplevelse – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have det!
Dennis er glad for rosen (han siger, han overvejer at få det broderet på en T-shirt: ‘Gør teori til et fedt sted’). Og vi er super glade for, at du har kunnet mærke, at der er tænkt over hele pakken – både læring og stemning!
Tusind tak fordi du valgte Als Trafikskole – og for at dele din oplevelse. Vi håber, du får masser af fede og sikre ture derude!

Fantastisk kørelærer

Fantastisk kørelærer! Super service, han har styr på det hele og er super hurtig fra henvendelse til handling! Klar anbefaling her fra!

12. Dezember 2024

Hej Sufie,
Tusind tak for de flotte ord – vi bliver helt varme i motoren af sådan en anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du lagde mærke til både servicen og tempoet – vi elsker, når det ruller hurtigt og gnidningsfrit (lige som en god gearskiftning). Dennis takker mange gange og sender et smil i bakspejlet!
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – og tak for den klare anbefaling. Vi ønsker dig masser af gode køreture og grønne lyskryds fremover!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super forløb. 5 stjerner herfra!

Teori og køreprøve bestået første gang og det skyldes i høj grad den kyndige vejledning fra Dennis som er indehaver af køreskolen. Jeg følte at der var styr på tingene og at forløbet var lige som det skulle være. Jeg er glad for at jeg valgte Als trafikskole som stedet til at få kørekort.

27. November 2024

Hej Mohammed,
Stort tillykke med at klare både teori og køreprøve i første hug – det er stærkt kørt!
Dennis siger tusind tak for de pæne ord og er glad for, at du kunne mærke, vi har styr på både gear og planlægning. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det – trygt, struktureret og med et godt grin undervejs.
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – vi er glade for, at vi måtte være med på rejsen til dit kørekort. Vi ses i trafikken!

vælg als trafikskole

Denis er den bedste kørelærer man kunne ønske sig han er vildt hyggeligt og har en meget god humor. teori timerne er vildt sjove og hyggelige og man keder sig ikke når man er til teori. derfor synes jeg hvis man skal til at tage kørekort i sønderborg så skal man vælge als trafikskole.

14. November 2024

Hej Andreas,
Hvor er det fedt at læse din anmeldelse – den går lige i bakspejlet (på den gode måde)!
Dennis blev helt rørt… eller så meget som Dennis nu bliver, når nogen kalder ham hyggelig og sjov – han siger selv, det er fordi han er født med det!
Vi er super glade for, at du har haft det sjovt både i teorilokalet og ude på vejene. Tak fordi du valgte os – og tak for de flotte ord!
Vi ønsker dig masser af gode kilometer og grønne bølger fremover!

5/5 Anbefaler!!

Anbefaler højt, Pi*se sjove og underholdende teori timer, god humor og ik kedeligt . Dennis er god til at forklare noget til en under køretimen og får en til at føle sig trygt i bilen respekt brormand
Bedste køreskole og kørelærer i SB

20. November 2024

Hej Tadas,
Respekt tilbage, brormand!
Tusind tak for den stærke anmeldelse – vi er helt oppe at ringe over, at du har haft det fedt både i teorilokalet og bag rattet. Dennis sender et kæmpe thumbs up og siger, at det var en fornøjelse at have dig i bilen (og ikke kun fordi du ikke tjekkede TikTok under kørslen). Vi elsker, når humoren flyder, og du føler dig tryg – for det er præcis sådan det skal være!
Vi ses i spejlene derude – bliv ved med at køre smooth!

Vælg Als Trafikskole

Hold nu Karrykylling! Dennis er manden ham selv. Hos Als Trafikskole lærer man alt, samt man får gode venskaber, sjove teori- og køretimer og en klasse kørelærer, der har sin humor det helt perfekte sted. Dennis mødes altid ind med godt smil, og du kan altid regne med at det bliver nogle gode timer. Vælg Als Trafikskole, så skal det nok gå! Vælg Dennis og Als Trafikskole. 5/5

21. November 2024

Hej William,
Hold nu gearstangen – sikke en anmeldelse! Tusind tak for de vilde ord og den kæmpe ros! Dennis er helt enig i, at karrykylling og kørekort går hånd i hånd, og han blev simpelthen så glad for dine ord (næsten som når man rammer koblingspunktet perfekt første gang). Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse – både med undervisning, grin og venskaber. Tak fordi du valgte os – og vi hepper på dig hver gang du triller ud i trafikken!

Stor anbefaling

Jeg anbefalede helt klart at vælge alstrafik skole. Sjove og spændende teoritimer.

21. November 2024

Hej Emilia,
Tusind tak for din anbefaling! Vi er super glade for at høre, at du har nydt teoritimerne – vi gør nemlig vores bedste for at gøre undervisningen både lærerig og sjov. Held og lykke på vejene – vi ses derude!

Altid god stemning ved Als Trafikskole

Altid god stemning ved Als Trafikskole. Masser af læring og plads til at lave fejl, uden at man føler sig spor dum. Dennis møder altid med et smil, og man kan mærke, at han gerne vil lære fra sig. Og så er der altid kolde drikkevare og slik ;)

Antwort von Als Trafikskole

Tusind tak, Alfred, for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god stemning hos Als Trafikskole, og at du har følt dig tryg ved at lave fejl. Det er vigtigt for os at skabe en lærerig atmosfære, hvor alle kan føle sig komfortable. Det glæder os, at Dennis' imødekommende tilgang og de kolde drikkevarer og slik har været med til at gøre din oplevelse endnu bedre. Tak for din anbefaling, og vi ønsker dig al mulig held på vejene! 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort…

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort ved Dennis. Teoritimerne var både spændene og sjove. Han er utrolig tålmodig og forståelig.

Kæmpe anbefaling herfra

Antwort von Als Trafikskole

Tusind tak, Emma, for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med teoritimernes spændende og sjove indhold. Det er fantastisk, at du har fundet Dennis tålmodig og forståelig – det er netop det, vi stræber efter. Din anbefaling betyder meget for os. Rigtig god fornøjelse på vejene fremover! 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god beslutning at tage kørekort…

Super god beslutning at tage kørekort ved Als trafik skole. Teoritimerne var mega hyggelige, og der var ikke et sekund, der var kedeligt. Køretimerne var også super spændende, og Dennis var god til at lære fra sig.
Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Als Trafikskole

Tusind tak, Zenia, for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med både teori- og køretimerne. Det glæder os, at undervisningen har været hyggelig og spændende, og at Dennis har kunnet hjælpe dig godt på vej. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ønsker dig al held og lykke på vejene fremover! 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste køreskole i verden.

Als trafikskole er en fremragende køreskole, hvor ejeren Dennis virkelig skiller sig ud med sin venlige og imødekommende tilgang. Han skaber en hyggelig atmosfære, der gør det lettere at lære at køre. Undervisningen er både grundig og forståelig, hvilket gør det til en fornøjelse at tage kørekort her. Jeg kan varmt anbefale Als trafikskole til alle, der ønsker en positiv og lærerig køreoplevelse!

Antwort von Als Trafikskole

Tusind tak, Alexander, for den fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse hos Als Trafikskole, og at Dennis’ venlige og imødekommende tilgang har gjort undervisningen både hyggelig og lærerig. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt tilpas og fået en grundig forståelse af teorien og kørslen. Din anbefaling er meget værdsat – tak, fordi du deler den! Rigtig god tur på vejene fremover! 🚗😊

bedste beslutning

helt klart den bedste køreskole i Sønderborg. jeg kom fra en anden køreskole længere oppe i landet som jeg virkelig ikke var glad for. personligt føler jeg ikke det er okay for køreære at råbe og skrige af deres elever og det er akkurat dette jeg oplevede på min første køreskole. da jeg valgte at komme ned til als trafikskole og mødte Dennis var han meget imødekommende og ekstremt nem at snakke med. hver evig eneste køretur var ikke kun læring men også masser af sjov. han gjorde så jeg følte mig komfortabel bag et ret igen og derfor bestod jeg også min køreprøve. jeg vil 110% anbefale at tage kørekort ved Dennis på als trafikskole.

4. September 2024

Antwort von Als Trafikskole

Tusind tak, Lucca, for din flotte og ærlige anmeldelse! Det gør os utroligt glade at høre, at du havde en positiv oplevelse hos os – især efter en svær start et andet sted. Hos Als Trafikskole tror vi på en tryg og støttende tilgang til undervisningen, og vi er glade for, at Dennis kunne hjælpe dig til at føle dig godt tilpas og sikker bag rattet igen. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ønsker dig alt det bedste på vejene fremover. God fornøjelse derude! 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste køreskole på als!!

Jeg er super glad for at have valgt Als Trafikskole, Dennis har været super god til at forklare tingene på en måde så det giver mening. Alle teori og køretimer har været meget sjove og lærerige. Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekort hos Als Trafikskole!

27. September 2024

Antwort von Als Trafikskole

Tusind tak, Emilie, for den skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en sjov og lærerig oplevelse hos Als Trafikskole, og at Dennis’ forklaringer har gjort tingene nemmere at forstå. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at vi kunne være med på din rejse til kørekortet. God fornøjelse på vejene! 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan helt klart anbefale Als…

Jeg kan helt klart anbefale Als Trafikskole til enhver der vil tage kørekort.
Dennis er en super kørelærer og er super god til at forklare alle de forskellige ting du skal vide. Du får hele pakken ved Als trafikskole, også er teoriundervisning og køretimerne vildt hyggelige. ;)

Antwort von Als Trafikskole

Tusind tak, Mikkel, for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og føler, at du har fået "hele pakken" hos os. Dennis sætter en ære i at gøre undervisningen både lærerig og hyggelig, så det betyder meget, at det har været tydeligt for dig. Tak for din anbefaling – og rigtig god tur på vejene! 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været sygt hyggelig

Det har været sygt hyggeligt og Dennis laver godt og forståelig undervisning.

Antwort von Als Trafikskole

Tak, Jesper, for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har haft en hyggelig oplevelse, og at Dennis’ undervisning har været både god og forståelig. Det betyder meget for os, at du føler dig godt rustet til vejen. Tak for anbefalingen, og god tur derude! 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god undervisning med masser af…

Mega god undervisning med masser af gode stunder med gratis sodavand til timerne og gode køre ture med en masse gode snakke

Antwort von Als Trafikskole

Tusind tak, Magnus, for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft gode stunder og har nydt både undervisningen, de hyggelige køreture og de kolde sodavand. Det betyder meget for os, at du har haft en lærerig og behagelig oplevelse hos Als Trafikskole. Tak for de pæne ord, og god fornøjelse på vejene fremover! 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en god oplevelse og mange gode…

Tak for en god oplevelse og mange gode timer med massere af grin og lærerige timer. Tak for denne gang

Kære consumer,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse og haft det sjovt sammen med os. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt tilpas og fået noget ud af timerne hos Als Trafikskole. Vi ønsker dig al mulig held og lykke på vejen fremover – og tak for denne gang! 🚗😊

Det var en fornøjelse

Det var en fornøjelse, kommer igen…
Kan anbefale Als Trafikskole, da undervisningen sker med både humor og seriøsitet. Der har været kage, gratis drikkevarer og en klasse bil at køre i. Ved Als Trafikskole får man en lærer som er god til at lære og til at hjælpe hvis du har nogle mangler, det eneste rigtige sted at få kørekortet. God fornøjelse.

Kære consumer,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos Als Trafikskole – og vi er stolte af at kunne tilbyde en undervisning, der både er seriøs og humoristisk. Vi tror på, at god stemning og små ting som kage og drikkevarer gør forløbet mere behageligt. Det glæder os, at du har haft gavn af vores bil og undervisning, og vi står klar til at hjælpe, hvis du har brug for os igen. Rigtig god fornøjelse på vejen! 🚗😊

Bedste køreskole i byen!

Jeg skrev med en anden køreskole før jeg fandt Dennis. Jeg ville have den bedste kørelærer og det fik jeg! Han er en mega god lærer og forstående og informerende og tålmodig.

Vil kun anbefale Dennis 😄

13. September 2024

Antwort von Als Trafikskole

Tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse hos Als Trafikskole og med Dennis som din kørelærer. Det betyder meget for os, at du føler dig godt guidet og informeret gennem hele forløbet – og at Dennis har kunnet leve op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi ønsker dig masser af gode oplevelser bag rattet. Kør forsigtigt! 🚗💨

Katrine, Als Trafikskole

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr