Bij AlpenReizen draait alles om het creëren van
unieke en onvergetelijke vakanties in de adembenemende natuur van de bergen. Onze passie voor de bergen en het buitenleven vormt de kern van alles wat we doen. Of je nu met je gezin, partner, vrienden of tieners reist, wij bieden avontuurlijke vakanties die perfect aansluiten bij jouw wensen.
Wat maakt AlpenReizen uniek?
Individuele vakanties in de natuur
Gevarieerd aanbod actieve vakanties in de bergen, zoals avontuurlijke gezinsvakanties of outdoorvakanties voor volwassenen. Beginnende en gevorderde wandelaars kunnen kiezen uit vele huttentochten, meerdaagse trektochten en wandelvakanties vanuit één standplaats. Voor wie op een comfortabele manier wil reizen en veel wil zien, bieden we ook individuele autorondreizen door prachtige berglandschappen.
Quality time met elkaar
Onze vakanties brengen mensen dichter bij elkaar. Of het nu gaat om gezinnen die samen avonturen beleven of groepen volwassenen die genieten van uitdagende outdooractiviteiten, tijdens onze vakanties staat jullie ‘quality time’ centraal.
Persoonlijk contact
Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale vakantie.
Passie voor de bergen
Onze liefde voor de bergen delen we graag met jou. We kennen de mooiste routes, verborgen parels en beste activiteiten om jouw reis onvergetelijk te maken.
Transparant boekingsproces
Geen verrassingen achteraf. We zorgen voor een helder en betrouwbaar proces, zodat je met een gerust hart kunt boeken.
Voor wie?
- Gezinnen: avontuurlijke vakanties met leuke activiteiten met hoge funfactor
- Volwassenen en tieners: outdoorvakanties vol actie en uitdaging
- Wandelaars en natuurliefhebbers: van meerdaagse trektochten tot wandelingen vanuit één locatie
Met AlpenReizen beleef je niet alleen een vakantie, maar een ervaring die je levenslang bijblijft. Samen actief zijn in de bergen, genieten van de natuur en nieuwe herinneringen maken. Dat is waar wij voor staan.