almaaz.nl Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben al sinds 26-11 bezig met een pakket ter waarde van 86,80 dat niet ontvangen is, heb nu al herhaaldelijk gevraagd om mijn geld terug te ontvangen omdat er niet geleverd is, eerst wilde ze een onder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn allerliefste en mooiste partner vond hem stinken op mijn gezicht, maar hij kent de natuurlijke geuren niet van perfectie, want kokos en alle oliën die erin zitten snuif ik liever dan dat ik ooit... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De pyjama’s zijn in zo’n korte extreem gaan pluizen en niet meer in vorm. Dit had ik echt niet verwacht van de kwaliteit die werd beloofd. Teleurgesteld.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WARNING: THEY ARE SCAMMERS!!! Money has been deducted, and now they’re not responding at all, except for a BOT that is offline 99% of the time. I believe this is due to complaints. DO NOT... Mehr ansehen

1. Kosmetikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

High end vegan en cruelty-free cosmetics

Mangelhaft

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met mijn aankoop!

Super blij met mijn aankoop! Ik kreeg veel complimenten over mijn huid na het gebruik van de almaaz tanning creme.

Kan niet wachten tot de volgende producten!

30. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wees eerlijk over de producten/niet voor gevoelige huid bedoeld

Niet voor gevoelige huid!!!!
Ik ben voor de tweede keer teleurgesteld in Almaaz. Ik wilde de producten uitproberen, waar met alle lof erover gesproken werd. Ik weet niet of het gewoonweg fans zijn, of familieleden die reviews achterlaten. Maar ik wil mijn eerlijke mening delen. Mijn gezicht moet nu herstellen van de laatste product(en) die ik heb aangeschaft, de schuld werd ook door almaaz aan mij geschoven en er werd ook niet meer op mij gereageerd. Vandaar de één ster!

3. Juli 2022
almaaz.nl-Logo

Antwort von almaaz.nl

Beste Sa,

Wat vervelend dat jouw ervaring niet helemaal naar wens was.
Onze producten zijn voor alle huidtypen geschikt, maar dat neemt niet weg dat het ook voor iedere huidtype werkt omdat iedereens huid anders is. Het is dus erg belangrijk om te weten wat voor huid je hebt en daar eventueel advies over te vragen, vooral als deze gevoelig is. Daarnaast staat ook bij de productomschrijving van de producten (waarbij het nodig is), dat mensen met een gevoelige huid eerst op een klein gedeelte van de huid moeten testen (bijvoorbeeld in de hals of op de hand). Uiteraard kan het alsnog zo zijn dat de producten niet geschikt waren voor jouw huid. Zouden wij mogen weten via welke weg je contact heb opgezocht met betrekking tot jouw ervaring? Wij helpen je graag alsnog verder als je hiervoor open staat, je kunt ons altijd mailen via info@almaaz.nl.
Graag ontvangen wij ook de eerdere contact momenten, zodat wij kunnen achterhalen wat er eventueel mis is gegaan.

Team Almaaz

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De tanning cream is echt heel fijn en…

Ik heb meerdere producten van ALMAAZ en ik vind de tanning cream echt een top product het maakt mijn huid heel mooi egaal met net dat extra tintje.
Hoop dat deze snel weer te koop zal zijn.!
Ook heb ik de cleansing foam die ik iedere dag gebruik, me huid word er zacht van en het ruikt heerlijk.

De toner vind ik zelf niet zo fijn maar zo iets is ook erg huid gericht. Heb de toner aan een vriendin gegeven met een iets vettere huid en voor haar werkt de toner dus wel echt goed.
En de creamy highlighter geeft net dat beetje extra glans die ik zelf echt mooi vind.

Kortom ik ben erg tevreden over de producten van ALMAAZ.

Ook de bestelling was erg vlot had me pakketje dag later al in huis.

19. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Te mooi om waard te zijn

Ik ben helaas niet tevreden over de producten. De tanning cream vlekt in mijn gezicht. Na alle reviews te lezen dacht ik dit moet wel goed zijn, maar helaas. Ik heb ook de vitamin drops geprobeerd en merk geen verschil behalve een droge huid wat niet hoort. Ik ben ook twee weken aan het smeren en doen maar helaas geen resultaat. Ik vind een eerlijke review ook erg belangrijk.

12. Oktober 2021
almaaz.nl-Logo

Antwort von almaaz.nl

Beste Yasmin,

Bedankt voor jouw eerlijk review. Dat is ook zeker belangrijk! De crème hoort inderdaad niet te vlekken, maar dit kan meerdere oorzaken hebben. Graag zouden wij je een aantal tips willen geven, zodat je het vlekken kunt voorkomen.
Gebruik de crème altijd op een gereinigde huid, alleen wassen met water is niet voldoende. Breng niet teveel van de crème aan, dit kan ervoor zorgen dat de crème op sommige plekken dikker achterblijft op de huid waardoor het daar langer de tijd heeft om in te trekken. De juiste manier van aanbrengen is ook erg belangrijk, aanbrengen en met ronddraaiende bewegingen uitsmeren tot het droog en ingetrokken is.
Overigens kan de crème ook gaan vlekken als de huid op sommige plekken een andere structuur heeft, dus bijvoorbeeld droger of juist vettiger. Dan trekt de crème daar sneller/minder snel in. Daarom is het zo belangrijk de huid goed te reinigen.
De Vitamin Drops horen de huid niet droger te maken dan het is. Het kan zijn dat het geen geschikt product is voor jouw huid. Je zou ons hierover altijd een email kunnen sturen als je hier nog vragen over hebt. Wij helpen je graag verder.

Team Almaaz

Beste uitvinding ooit

Goedendag..

Wou hierbij melden dat de creme zeer hydraterend is en een mooi kleurtje geeft. Het trekt snel in en werkt prima naar toebehoren. Het past zich ook aan bij de huid, want ik ben best wel droog van mezelf, en het maakt mijn huid wat vettiger.
Ik heb wel 1x vlekken gekregen door een stomme fout, ik had het niet eraf gespoeld en de volgende dag gewoon nog 1x gebruikt. Dat was niet de bedoeling

Verder petje af, want ik heb altijd al van die niet gezond-uitziende donkere kringen gehad die ik maar met concealer weg probeerde te werken.. Ik heb ook echt een super gevoelige huid, maar tot nu toe nooit last gehad van de creme! Het hydrateert enkel en maakt de huid zacht en egaal!!!! Ik kan jullie geruststellen dat sommige zure nietsnuttige dommige vrouwtjes gewoon jaloers zijn op deze team (Almaaz) en daardoor maar proberen te zeggen dat het make-up is. Nee!! Dit is geen make-up! Dit is een hydraterende, natuurlijke, voedende en egaliserende creme!

Ik wou dat ik zoiets had kunnen uitvinden jaren geleden🤣🤣🤣
Ik vertrouw op Almaaz-cosmetics, al helemaal door de natuurlijke producten.

Xx Sarah

26. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super blij met de tanningcreme

super blij met de tanningcreme, ik kan niet wachten tot die weer op voorraad is.
Aangezien mijn tube bijna leeg is.
overige producten zal ik zeker ook proberen!

26. April 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leuk product maar niet voor mij

Een neutrale kleur verpakking, handig en compact om in je tas mee te nemen. Heeft een aangename geur, ik heb het een 3 sterren gegeven omdat het vrij droog is het trekt opzicht snel in maar omdat het best snel droogt op het gezicht heb ik een groot kans op vlekken en of oneffenheden. Daarnaast krijg ik er puisten van, en of ik kan niet tegen 1 van de ingrediënten of het blokkeert mijn poriën.

19. April 2021

heaven

aller eerst, degene die deze creme heeft uitgevonden.. ik ga je voeten kussen!
ik ben altijd voorzichtig geweest met mijn gezicht en wilde nooit zomaar dingen erop smeren... de meeste merken zeggen over hun product dat het natuurlijk en vegan is, maar dat is niet zo!!!
van deze creme weet ik vrijwel zeker dat het natuurlijk is!! want heb geen jeuk, irritaties, of puistjes gekregen!! de bedoeling van deze creme is ook niet om je wallen te behandelen, het is ook niet om OP je wallen aan te brengen, maar OVER je wallen heen, zodat je wallen minder opvallen. (wat sommige mensen niet begrijpen zag ik in deze reviews) ik heb altijd al een bleek gezicht gehad, mensen denken dat ik drugs gebruik (ja zo wit ben ik), heb gewoon weinig pigment, en door deze creme krijg ik zo'n mooie glow op me face, mensen zeiden me gelijk dat ik er veel gezonder uitzag en vroegen me of ik een ijzer infuus heb gehad..
achja, hoe je het draait of keert, ik zal de dagcreme zeker opnieuw bestellen als die op voorraad is.
de design is ook erg goed, niet van die lelijke patroontjes of kinderachtige hartjes, gewoon lekker basic. en je kan NOOIT zeggen dat "basic" imitatie is van een ander.
basic is basic.

aanrader!!!!! groetjes Y

18. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr