Alma Gentofte Bewertungen 10

TrustScore 4 von 5

4.2

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Passer perfekt

Fik den strukturerede blazer og den sidder perfekt over skuldrene. Ser dyrere ud end den er. Kom med ekstra polstring for at beskytte faconen. Deres team svarede på mit spørgsmål inden jeg bestilte. Tilfreds med det.

8. Juni 2026

Gode bukser

Bukserne med høj talje er behagelige og ser pæne ud. Stoffet falder godt og linningen strammer ikke. Tog omkring ti dage at komme frem hvilket var lidt langsomt men de kom i god stand. Spurgte deres team om returnering og de var tydelige og hjælpsomme.

5. Juni 2026

Positivt overrasket

Var lidt usikker på at bestille online men satin-blusen var virkelig flot. Materialet har en fin glans og pasformen er flatterende. Kom frem efter otte dage godt pakket ind. Bestiller gerne igen.

12. Juni 2026

Rigtig flot jakke

Bomberjakken ser meget bedre ud end jeg forventede til den pris. Lynlåsen kører glat og foret er blødt. Deres kundeservice løste et leveringsspørgsmål samme dag jeg spurgte. Kom i en solid forsendelse med ekstra polstring. Rigtig godt køb.

6. Juni 2026

Helt fint

Fik den ribbede tanktop i to farver. Begge passer godt og materialet er strækbart men holder formen. Tog omkring syv dage og alt var forseglet ordentligt. Ikke noget fancy men det gør jobbet.

2. Juni 2026

Smuk nederdel

Den plisserede midi-nederdel er endnu flottere i virkeligheden. Linningen sidder fladt og stoffet falder smukt. Havde et spørgsmål inden bestilling og Alma Gentoftes team vendte tilbage inden for et par timer. Kom i en æske med silkepapir. Virkelig imponeret.

23. Mai 2026

Fin kvalitet

Bestilte hørskjorten til sommer. Den ånder godt og sidder fint uden at være for løs. Levering tog omkring ni dage hvilket var helt fint. Support svarede hurtigt da jeg spurgte om vaskeanvisninger.

15. Mai 2026

Elsker den

Den strikkede cardigan er super behagelig og perfekt til layering. Knapperne føles solide og strikken har ikke fnulret efter flere ganges brug. Pakken var pæn og den kom frem på omkring en uge. Kigger allerede på hvad jeg skal bestille næste gang.

25. Mai 2026

Godt køb

Købte de slim fit chinos og de sidder rigtig godt. Godt stretch i stoffet og farven er ikke falmet efter vask. Tog omkring otte dage og kom godt forseglet. Deres team svarede hurtigt på mit spørgsmål om størrelse.

18. Mai 2026

Virkelig glad for mit køb

En veninde anbefalede Alma Gentofte og jeg er glad for at jeg prøvede. Wrap-kjolen i bomuld er smuk og stoffet føles dejligt på huden. Jeg skrev til dem om størrelse og fik svar samme aften med god rådgivning. Kom frem efter seks dage pænt pakket ind i silkepapir.

18. Mai 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen