Vi er meget tilfredse med vores nye badeværelse. All Round Byg & Entreprenør har været grundige og professionelle i hele processen. Der er altid hurtigt svar på telefonen, mail og sms og møder altid... Mehr ansehen
Total renovering af 12 kvm stort badeværelse. En virkelig kedelig oplevelse med generel sjusket udført arbejde og ringe kommunikation med entreprenør. Valgte at sige farvel, da vi som kunde ikke var t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi tilbyder følgende på hele Sjælland: # Murer # Tømrer # Aut. Elektriker # Aut. VVS # Maler # Microcement # Epoxy # Brolægger # Nedriver # Anlæg & støbning # Nybyggeri # Tilbygning
Dänemark
- allroundbyggeri.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Høj faglighed og slutprodukt
Jeg kan varmt anbefale All Round Byggeri. Jeg skulle have udskiftet et rør under badeværelset, og hvor andre tilbud gik på at bryde gulvet op oppefra, foreslog All Round Byggeri i stedet en løsning nedefra. Det sparede mig for en væsentlig ekstraudgift, hvilket vidner om både ærlighed og faglighed.
Arbejdet blev udført til perfektion, og jeg vil især takke Ismail for en professionel indsats. Der er virkelig ikke en finger at sætte på resultatet.
Jeg vil uden tvivl benytte All Round Byggeri igen og giver dem mine bedste anbefalinger
En oplevelse vi gerne vil advare andre om
Vores oplevelse med All Round Byggeri
Vi ønsker at dele vores erfaring med All Round Byggeri i forbindelse med totalrenoveringen af vores hus på 134 m². Det har for os været et meget belastende forløb, og vi håber, at vores oplevelse kan være til hjælp for andre, der overvejer at indgå en aftale med virksomheden.
Planlægning og håndtering af projektet:
I vores tilfælde oplevede vi udfordringer med planlægningen fra begyndelsen. Vi oplevede blandt andet hyppige udskiftninger af håndværkere og perioder, hvor arbejdet efter vores vurdering ikke blev udført tilfredsstillende. Projektet blev forsinket flere gange og er stadig ikke afsluttet, selvom det ifølge kontrakten havde en forventet slutdato i august 2025.
Vi oplevede også, at huset i perioder blev efterladt meget rodet, både indenfor og udenfor, og at vores fortov blev beskadiget i forbindelse med materialeleveringer.
Kvalitet af det udførte arbejde:
Undervejs stødte vi på en række fejl og mangler, som vi ikke oplevede levede op til det aftalte.
Blandt andet:
Sildebensmontering på trappen, som fremgik af kontrakten, blev ikke udført.
Malerarbejdet havde efter vores opfattelse flere fejl, herunder løbere, synlige spartelpletter, løse tapeter og ujævne afslutninger.
Afdækningen var efter vores vurdering utilstrækkelig, hvilket medførte mærker på vinduer, karme, paneler og radiatorer.
Dampspærren blev monteret på en måde, som vi ikke oplevede levede op til gældende krav.
Terrassedøren fremstod efter vores vurdering ikke korrekt monteret.
Kommunikation og ekstraregninger:
Kommunikationen i projektet oplevede vi som udfordrende. Der opstod blandt andet uenighed om loft til kip, som vi mente var inkluderet i kontrakten.
Derudover modtog vi ekstraregninger, som vi ikke mente blev præsenteret i overensstemmelse med kontraktens krav om skriftlig aftale om ekstraarbejde. Eksempelvis blev vi bedt om at tage stilling til en ekstraregning på 60.000 kr. med meget kort varsel, og senere modtog vi yderligere fakturaer på 465.000 kr., som vi ikke havde godkendt skriftligt.
Sagen blev indbragt for Ankenævnet, men blev henvist til domstolene, da den blev vurderet som for kompleks.
Vores samlede vurdering:
Forløbet har for os været både økonomisk og psykisk meget belastende, og det har påvirket vores hverdag i langt højere grad end forventet.
Baseret på vores oplevelse kan vi desværre ikke anbefale et samarbejde med All Round Byggeri.
Nadia og Mikkel Franksen

Antwort von Allroundbyggeri
Vi har med meget stor tilfredshed brugt…
Vi har med meget stor tilfredshed brugt All Round til etablering af nyt badeværelse. Sjældent har vi mødt så engageret et firma med øje for alle detaljer - herunder input til design forslag. Vi er så tilfredse ar All Round nu har vundet entreprisen på renovering af vores andet badeværelse. Mvh Christian
Total renovering af badeværelse
Jeg fik total renoveret mit badeværelse og resultatet var rigtig flot. Derudover kom de mange gode forslag og detaljer som jeg ikke selv havde fundet på som gjorde resultatet endnu flottere. Kan varmt anbefales .
Jeg fik renoveret mit badeværelse af…
Jeg fik renoveret mit badeværelse af Allround Byggeri, og resultatet blev simpelthen perfekt. Hele processen var professionel fra start til slut, og de kom med nogle virkelig fede løsninger, som løftede badeværelset til et topmoderne niveau. De har været perfekte i hver eneste detalje. Der var god kommunikation hele vejen, og alle aftaler blev overholdt.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds og kan varmt anbefale Allround Byggeri til andre, der ønsker et solidt og flot håndværksresultat
Totalrenovering af badeværelse og etablering af helt nyt
Vi har fået totalrenoveret et ældre badeværelse i stueetagen og etableret et helt nyt badeværelse. Selvom vi undervejs stødte på skjulte udfordringer med gamle rør og skæve vægge, blev projektet gennemført til både den aftalte tid og inden for budgettet. Ismail var en stor hjælp gennem hele processen, da han ikke kun kom med kreative løsninger, men også guidede os til, hvad der ville fungere bedst for os.
Vi valgte store, tunge terrazzo-fliser til begge badeværelser. Hos flere andre firmaer, vi indhentede tilbud fra, ville dette have medført en ekstra omkostning, men her kunne det uden problemer inkluderes i det oprindelige tilbud. Dialogen har været rigtig god fra start til slut, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vores nye badeværelser er blevet præcis, som vi ønskede det!
Dygtige håndværkere - gode resultater
Vi har fået etableret et gæstetoilet og renoveret vores bryggersgulv. Efterfølgende fik vi også gennemrenoveret vores eksisterende badeværelse af All Round Byg & Entreprenør ApS, og vi er så glade for resultatet i alle tre rum!
Dygtige håndværkere, der går op i høj grad af finish. Alt virker som det skal, og ser samtidig enormt pænt ud.
Renovering af Bad/Toilet/Køkken og entre
Vi kom i kontakt med Allroundbyggeri ifb. med anden renovation i vores boligblok. Vores ønske var en total renovering af et mindre badeværelse/toilet, køkken og gang/entre. Ismail kom ved byggemødet med input til vores ønsker mht. fliser og indretning. Vi må sige det blev et fantastik flot resultat - vi er meget tilfredse. Vi må virkelig rose Ismail og hans team for stor engagement i projektet. Han var/er nem at kontakte - tog altid mobilen vedr. diverse spørgsmål. Han sætter virkelig en ære i et flot resultat. Firmaet kan varmt anbefales.
Totalrenovering af bad og entre
Ismail og hans team har totalrenoveret bad og entre til stor perfektion.
Flisearbejdet er flot udført, og Ismail kom med forslag til bedre løsninger, end jeg selv lige havde tænkt på - er meget glad for det endelige resultat.
Han er åbenbart meget populær og tager måske for mange opgaver ind….så det eneste der kan trække meget lidt ned er at deadlines nogen kan kan skride lidt.
Ismail er nem at komme i kontakt med - svarer hurtigt på sms og opkald….næsten ligegyldigt hvad tid på døgnet du skriver.
Allround Byggeri anbefales…
Ismail & co udførte en malerenterprise hos os. Opgaven blev løst som ønsket, hurtigt og til aftalt pris. Fint arbejde, som kan anbefales.
VVS arbejde i forbindelse med nyt badeværelse
Vi kom i kontakt med All Round Byg & Entreprenør gennem vores totalentreprenør i forbindelse med totalrenovering af vores badeværelse, hvilket har været en rigtig god oplevelse. Ismail og hans team har været grundige og professionelle gennem hele processen. Vi har især sat stor pris på den høje faglighed, samt sparring og anbefalinger ift. installationer og montering, hvilket har gjort os komfortable under hele processen. Vil klart benytte Ismail i fremtiden til fremtidige projekter og anbefale ham og hans team til venner og bekendte.
Fantastisk flot resultat
Fantastisk flot resultat på et meget lille badeværelse. Da badeværelset kun er 180 x 180 cm anbefalede Ismail at vi købte 90 x 90 fliser. Jeg var skeptisk omkring store fliser i det lille rum - men jeg er SÅ glad for at vi gjorde det. De er lagt på gulv og sat op af væggen til perfektion.
Der er samtidig lavet nyt loft, lavet el arbejde og blevet spartlet/malet, så hele rummet står som nyt.
Jeg er fint tilfreds med Ismails arbejde. Han er en rigtig flink fyr som går meget op i et pænt resultat/finish.
Super flot resultat!
Ismail og hans team har lavet et godt stykke arbejde på vores badeværelse. Vi kan kraftigt anbefale at hyre dette hold, til din næste opgave.
Ismail er en meget rar og sympatisk mand, det har været en fornøjelse at have brugt hans firma til opgaven. Især flisearbejdet står snorelige, det kunne ikke have været lagt bedre.
Jeg har lige brugt all-roundbyggeri til…
Jeg har lige brugt all-roundbyggeri til at renovere mit badeværelse, og jeg er super tilfreds! Deres team var professionelle, effektive og arbejdede med stor omhu. Resultatet er fantastisk, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for murerarbejde!" 🏗️👷♂️👍
Godt håndværk
Allroundbyggeri.dk leverer godt håndværk og arbejder hurtigt.
Nyt betongulv med gulvvarme i kælderrum
All Round Byg & Entreprenør har været super lette at arbejde med. Meget fleksible og yderst behagelige. Og arbejdet ser ud til at være rigtigt godt udført. Der er kræset om detaljerne.
Totalrenovering af badeværelse
Meget professionelt. God kommunikation gennem hele processen. Opgaven blev fuldt helt til dørs.
Renovation of bathroom
I renovated my bathroom with Allroundbyggeri company, and I'm pleased. Ismail has an excellent test of the design; he helped me to choose the suitable and beautiful tiles, toilet, sink, ... all of them I got at a reasonable price ;)
I recommend you as well to work with Allroundbyggeri. I'm sure you will be surprised and happy with how perfectly the work is done.
Vi fik skiftet vores toilet
Vi fik skiftet vores toilet! Vi er så glade for det! Kom til aftalt tid og fandt en effektiv løsning på ingen tid! Imødekommende, har udført et rigtig godt stykke arbejde! Rigtig god service😁
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.