Bestel niet! Ik heb bij allesvoorkefir.nl besteld en ontving 1) veel minder korrels dan besteld, 2) ontving deze pas na ongeveer 2 weken waardoor ze niet meer goed waren (alsnog een week geprobeerd... Mehr ansehen
Ik heb 2 keer besteld bij allesvoorkerfir.nl. In beide gevallen ontving ik zeer weinig kefir, die dood aankwam en niet meer tot leven te brengen was. Ik gebruik meer dan 10 jaar kefir en heb dit... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestel NIET!
Bestel niet!
Ik heb bij allesvoorkefir.nl besteld en ontving 1) veel minder korrels dan besteld, 2) ontving deze pas na ongeveer 2 weken waardoor ze niet meer goed waren (alsnog een week geprobeerd de korrels nieuw leven in te blazen, maar rook echt niet goed meer), 3) er is helemaal geen contact te krijgen met de klantenservice en als ik dan de andere negatieve reviews lees dan ruikt ook dit bedrijf niet helemaal fris. Wil je je geld houden of juist goede korrels bestellen? Doe dat NIET hier. Ik heb nog niet eerder zo'n review geschreven, maar heb de klantenservice meerdere keren om contact gevraagd en de laatste keer aangegeven dit te gaan schrijven als er geen oplossing zou komen.
Slechte zaak
Ook ik ontving maximaal 5 gram kefir, die het nooit heeft gedaan. Ik heb 1,5 week geprobeerd, maar uiteindelijk is het plantje gestorven. Ik heb al eerder kefir gekocht bij een andere webshop en ben ervaren in het maken van melkkefir, dus het licht echt niet aan mij. Ik heb alles precies gedaan zoals de instructies. Als ik de andere reviews zo lees, zie ik dat anderen precies dezelfde ervaring hebben met deze shop en er niets mee wordt gedaan. Ik heb ook een e-mail gestuurd (1,5 week geleden) met het verzoek om opnieuw kefir te ontvangen, maar heb geen reactie gehad.
Slechte zaak!!!! Ik heb inmiddels alweer bij mijn vertrouwde Kefirshop besteld.
Geen integere leverancier
Ik gebruik meer dan 10 jaar kefir en heb dit probleem gewoonlijk nooit. Van al mijn bestellingen gedurende die periode heb ik maar 1 keer meegemaakt dat de cultuur niet gezond was en kreeg ik direct een nieuwe levering van de leverancier.
allesvoorkerfir.nl reageert echter in 1e instantie niet, geeft na aandringen pas een reactie zonder begrip te tonen of verantwoordelijkheid te nemen, en zo te zien ben ik niet de enige. Geen integere leverancier dus.
Firma List en Bedrog!
2 weken geleden ontving ik mijn starterspakket 30 gr. melkkefir a € 60. Wat mij meteen opviel is dat er erg weinig kefirkorrels in het zakje zaten. Maar afijn, ik ging meteen aan de slag met de handleiding erbij. De eerste 2 bereidingen leverden alleen maar bedorven melk op. De korrels groeiden wel, maar ook de 3e en 4e bereiding roken en smaakten naar bedorven melk. Toen maar eens even contact gezocht met de klantenservice. Daar werd me gevraagd of ik de instructies wel goed opvolgde, waarbij ik andere instructies kreeg dan op de handleiding stonden. Daarnaast raadde ze me aan de korrels eerst een paar dagen op volle verse melk te zetten en dit dagelijks te verversen. Ze stonken namelijk nogal. Zo gezegd zo gedaan, maar ook na 3x verversen kwam er nog steeds alleen maar bedorven melk vanaf. Toen heb ik de klantenservice gemaild dat ik het pakket terug wenste te sturen (er staat immers op de website dat dat binnen 14 dagen kan) en dat ik mijn geld terug wilde hebben. Het antwoord daarop was dat ik de spullen wel terug kon sturen maar dat ik mijn geld niet terugkreeg. Er was volgens haar niets mis met de korrels en ik had beter de instructies op moeten volgen. Na deze lompe reactie was het mij duidelijk dat deze dame de boel voor de gek houdt en dat ik € 60 heb betaald voor een plastic zeef en een weckpot. Oh ja, inmiddels heb ik de korrels gewogen. Incl. plastic zakje weegt het 12 gram!) Zonde van het geld, trap er niet in!
Slechte kwaliteit, geen reactie, weggegooid geld en geen kefir
Jammer dat
Ik niet eerst hier heb gekeken!
Miskoop!
Je krijgt na je bestelling veel minder Kefir korrels dan je gekocht hebt. Kefir is van zeer slechte kwaliteit!
Nadat ik gemaild heb over mijn ervaringen krijg ik geen enkele reactie.
Mensen pas op hier nooit bestellen dit is weggegooid geld!
Baal er ontzettend van dat ik niet beter heb uitgezocht waar in de kefir kocht.
Onbetrouwbaar! Wat dom dat ik niet eerder hier gekeken…
Wat dom dat ik niet eerder hier gekeken heb.
Op mijn eerste mail met een vraag naar het bedrijf kreeg ik keurig antwoord. Maar nadat ik besteld had zwijgen ze in alle talen.
Ik had 10 gram kefir besteld, maar amper de helft ontvangen. Na 1 week gemaild dat de kefir niet echt wil groeien en dat ik ook geen "gisting" zie. Geen reactie. Na weer een week weer gemaild en weer geen reactie. Ik ben nu dik 3 weken verder, maar het bedrijf zwijgt in alle talen. Ook nergens een telefoonnummer te vinden op de website.
Inmiddels groeit mijn kefir wel al is het langzaam, maar ik zie en ervaar geen koolzuur, niks bruisend en absoluut geen yoghurt of karnemelk smaak. Inmiddels wel behoorlijk last van buikklachten. Die wijt ik nu dus ook aan deze kefir. Bocht dus.
Ik heb absoluut geen vertrouwen meer in dit bedrijf en ga opzoek naar een betrouwbare leverancier.
De eerste en de laatste keer
De eerste en de laatste keer. Waterkefirkorrels 50 gram blijkt nog minder dan de helft aan korrels te bevatten en de rest is vocht. Daar betaalde ik 19 euro voor plus bezorgkosten! NB het duurde een week zondere enige berichtgeving voor de korrels aankwamen.
Goddank dat er nog andere kefirleveranciers zijn want dit slaat alles!!
PAS OP OPLICHTERS!!!
PAS OP OPLICHTERS!!!
Bestelling gedaan. Na betaling kreeg ik direct een mailtje dat ze drie weken dicht waren en als ze weer open waren pas de bestelling zouden opsturen!!! Na een maand nog niks ontvangen van hun. Contact na een maand met ze opgenomen en ze zeiden dat ze het opgestuurd hadden. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen!! Ze doen niet aan track en trace dus logisch dat ze ook NIKS opsturen. PURE OPLICHTING en intussen mijn geld incasseren!!
Zo ga je niet met mensen om!! Pure diefstal!I
Ik wou dat ik eerder de andere reviews gelezen had, waarin stond dat andere mensen ook zo belazerd en bedrogen waren.
Ik koop hier nooit meer!
Ik koop hier nooit meer!
Erg lang op de bestelling moeten wachten. Er zat een A4Tje bij met aanwijzingen. Deze heb ik nauwlettend gevolgd. Binnen een week zou de kefir moeten groeien. Soms duurde het acclimatiseren wat langer. Na kleine drie weken geen enkele groei. Contact opgenomen. Hij zou te koud staan en ik moest een warmtemat aanschaffen. Die zijn niet goedkoop! Maar wel gedaan. Wederom geen enkele groei. Weer contact opgenomen en ze konden niks doen. Toen ik wederom aangaf erg teleurgesteld te zijn en het netjes zou vinden als ze nieuwe kefir zouden sturen hoorde ik helemaal niks meer.
Waardeloos inactief waterkefir gekregen
Stom dat ik niet eerder op trustpilot had gekeken. Ik heb waterkefir roosjes besteld, maar deze zijn na een week wachten eindelijk verstuurd en als inactief gruis aangekomen. Totaal geen roosjes, maar gruis en water, die echt niet levend meer zijn. Ik heb mijn teleurstelling geuit en ik werd vrij snel beschuldigd dat ik conclusies trek en weinig van kefir af zou weten, terwijl ik vier jaar ervaring heb met water en melk kefir. Ook zouden de roosjes met de post beetje kapot zijn gegaan en dat zou wel goed komen. Geloof mij, dood is dood en gaan het echt niet in eens weer leven. De plaatjes op website komen totaal niet over met wat je ontvangt.
Ik zou hier zeker niet meer bestellen.
Slechts 1/3 gekregen van wat ik had besteld
Na het lezen van de website en enthousiaste verhalen Kefir besteld, ik had beter eerst hier kunnen kijken. Kreeg dagen nadat ik het had besteld een verzendbevestiging en nog weer 4 dagen later (met 30+ graden) ontving ik het pas echt. Heb voor 10 gram betaald en kreeg er net 3. Na dagen Tender Love & Care beginnen ze nu toch te groeien. In de beschrijving ontbreekt dat je de eerste 3 x 48 uur je kefirkorrels moet spoelen met water voordat je er verse melk bij giet.
waardeloos product en een waardeloze firma.
Bestelling ontvangen maar de kefir was helemaal opgelost in de vloeistof.
Kefir opgestart volgens gebruiksaanwijzing maar na drie weken nog steeds geen resultaat.
Ik stuurde ze twee e-mails maar heb tot op heden geen reactie van hun mogen ontvangen.
Dus wees gewaarschuwd, waardeloos product en een waardeloze firma.
Pakketje retour gedaan,
opgezocht op hun website, over hoe en wat.
Na 14 dagen nog het geld niet ontvangen. Over gemaild met als antwoord dat ik het retour formulier moet invullen
En dat je een mail moet doen met het retourfomulier zo kunnen het pakketje traceren.
Heb een bewijs dat het pakketje bij hun is aangekomen, maar dit os volgens hun niet voldoende.
Onderstaande kreeg ik op de mail.
De meeste mensen die iets terugsturen zonder formulier nemen alsnog spoedig contact met ons op. Ik kan uw retourzending hier nergens vinden, maar we zijn ondertussen ook al bijna 4 weken verder. Ik betwijfel eerlijk gezegd of het pakket wel bezorgd is door PostNL. Ik zie ook verder geen handtekening of iets dergelijks bij de Track & Trace.
Heel vreemd, op tijd terug gestuurd met een bewijs van my parcel dat het op tijd bij hun is aangekomen.
Heb gezegd dat ze het geld mogen houden.
Daarna geen mail contact meer gehad zelfs geen reactie.
goede kefir drank
ik kreeg de levende kefir binnen en heb de handleiding gevolgd ondanks ik al een gebruiker ben van kefir voor 6 jaar. Inmiddels heb ik al 2 keer goede kefir drank met volle koemelk kunnen maken. Het enige waar ik op moet letten is dat de omgeving niet te koud is (15 graden) want dan wil het fermenteren niet zo goed lopen. Ik denk dat het wel kan als je de meegeleverde handleiding op volgt. Ik heb in ieder geval waar voor mijn geld gekregen
Wat een bedrog
Wat een bedrog! In plaats van 20 gram levende kefir, een zakje bruin vocht. Op mijn bericht werd snel gereageerd maar totaal niet klant of service gericht. Een tenenkrommende mail wisseling, ik zou geen geduld hebben, verkeerde zeef, ect.
Ik heb ervaring met kefir maken, weet hoe goede kefir er uit ziet, zo dus niet. Slecht product!! Geen service!!
Schandalig
Schandalig. Mijn bestelling was onjuist en bedrog.
Een mail gestuurd, geen antwoord.
Ook wij zijn er in getuind
Ook wij zijn er in getuind! Een paar kleine korreltjes in een zak en na 1,5 maand in allerlei soorten biologische melk slechts een zuur drapje!
Een mail gestuurd, geen antwoord, een herhaal mail gestuurd en toen een reactie.
Helaas, ik had het goedje al weg gegooid, nu kon ze niets meer voor mij doen, want anders waren er nog mogelijkheden om het alsnog aan de praat te krijgen.
Geloof je het zelf?
zeer slechte zaak dit ALLESVOORKEFIR
zeer slechte zaak dit ALLESVOORKEFIR.
Krijg na mijn bestelling echt 3 kleine korreltjes melkkefir. Ik moest ze echt zoeken in het zakje. Na 3 weken nog niet eens verdubbeld. Dus slechte kwaliteit want het groeit niet.
Na 2 mails over mijn klacht niet eens antwoord gekregen.
ZONDE VAN JE GELD.....
En inderdaad ze doen alles voor kefir.....
Had ik maar eerst naar ervaringen…
Had ik maar eerst naar ervaringen gezocht dan had ik hier nooit gekocht. Ik heb een week moeten wachten op de bestelling en kreeg ipv 20 gram nog niet eens de helft. Het waren mini korreltjes en na 2 weken is er nog steeds geen groei. Volg precies de stappen van de site en gebruik de producten en ingrediënten die ze adviseren. Ik ga nu op zoek naar betrouwbaar adres voor nieuwe kefir.
mooie praatjes
De website ziet er mooi uit, mooie teksten, goede klant tevredenheid scoren op de website, snelle levering, mooie prijs en hoge kwaliteit producten.
Inmiddels ben ik 9 dagen aan het wachten op mijn waterkefir. Morgen de 10de dag, terwijl ze zeggen het binnen 2 a 3 dagen verzenddagen het binnen moet zijn. Kefir is een levend product, de fermentatie tijd is 2 dagen, daarna komt het zonder voedsel te zitten en gaat dat dus ten kosten van de 'hoge' kefir kwaliteit. Wat er van over blijft als het ooit nog binnen komt weet ik niet. Heb contact gehad met het bedrijf gehad na de leveringstermijn en het lezen van de trustpilot. Mijn vertrouwen is weg. Het zegt ook genoeg van wat er gezegd is en dat 6 uur voor mij ook iemand een review heeft achtergelaten.
Zonde van mijn geld geweest
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.