Alienoor Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Alienoor, een online winkel in Meetjesland die unieke cadeaus aanbiedt, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar het ideale cadeau voor een man of een speciale vrouw in je leven, of dat je jezelf gewoon eens wilt verwennen, wij hebben iets voor iedereen. Ontdek onze uitgebreide collectie geschenksets voor mannen en vrouwen, zorgvuldig samengesteld met oog voor detail. Van heerlijke lekkernijen tot luxueuze verzorgingsproducten, onze geschenksets bieden een onvergetelijke verrassing. Zin in iets sprankelends? Ontdek onze prachtige collectie sieraden, zorgvuldig geselecteerd voor zowel mannen als vrouwen. Van elegante kettingen tot stoere armbanden, we hebben stukken die elke outfit compleet maken en een blijvende indruk achterlaten. Creëer een warme en uitnodigende sfeer in je huis met onze geurkaarsen en geurige stokjes. Met een scala aan verleidelijke geuren, van kalmerende lavendel tot verfrissende citroengras, breng je een vleugje luxe in elke kamer. Voor degenen die van een goed glas houden, ontdek onze selectie geschenksets met hoogwaardige gin en limoncello. Perfect voor feestjes, speciale gelegenheden of gewoon om van te genieten na een lange dag.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte bestelling, correcte levering.

Vlotte bestelling, betaling en levering.

29. Oktober 2024

Antwort von Alienoor

Dank u wel voor uw mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat het proces om cadeautjes te bestellen bij ons perfect loopt. Ondanks de technologie vandaag en het internet is fijn te weten dat dit goed is verlopen. We waarderen uw feedback enorm!

Fast sending

Fast sending, beautiful package

20. Oktober 2024

Antwort von Alienoor

Bedankt voor uw mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat de cadeautjes snel en mooi verpakt bij u zijn aangekomen. Ondanks onze samenwerking met externe partners zetten we ons altijd in om tijdige levering te garanderen, en het is fijn te weten dat dit goed is verlopen. We waarderen uw feedback enorm!

Ontdek hier wat Xijing gekocht heeft: https://www.alienoor.be/brands/ipuro/

Fast and well packed

Trustfull shop. Fast delivery!

3. August 2024

Antwort von Alienoor

Thank you for your positive review! We're thrilled to hear that you found our service fast and trustworthy. We take pride in ensuring that our Luxury Gin Set with glasses is delivered quickly and securely packed. We hope you enjoy your purchase, and we look forward to serving you again!

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je onze service snel en betrouwbaar vindt. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat ons Luxepakket Gin met glazen snel en goed verpakt wordt geleverd. We hopen dat je geniet van je aankoop en we kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te zijn!

Ontdek hier wat Filip gekocht heeft: https://www.alienoor.be/luxe-geschenkset-gin-en-tonic.html

Afhalen!

Super handig dat we producten ook kunnen afhalen!

12. Mai 2024

Antwort von Alienoor

Bedankt voor je review! We zijn blij dat je onze afhaaloptie handig vindt. Het is fijn om te horen dat het afhalen van je Limoncello pakket met glazen goed is verlopen. We kijken ernaar uit je opnieuw te zien!

Ontdek hier wat Bart gekocht heeft: https://www.alienoor.be/giftbox-limoncello-2-glaasjes.html

Vriendelijk onthaal

11. April 2024

Antwort von Alienoor

Bedankt voor je compliment! We zijn blij om te horen dat je vriendelijk werd ontvangen bij het afhalen van je geurstokjes. We streven er altijd naar om uitstekende klantenservice te bieden, en we zijn blij dat dit een positieve indruk op je heeft gemaakt. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te zijn!

Ontdek hier wat Hilde gekocht heeft:

Vlotte service

Vlotte service, heel leuke cadeautjes.
prijs/kwaliteit.

2. Oktober 2023

Antwort von Alienoor

Wat fijn om te horen Tineke dat je een vlotte service hebt ervaren en tevreden bent met de leuke cadeautjes! De combinatie van vlotte service en goede prijs/kwaliteitverhouding is altijd een pluspunt. We stellen je positieve feedback zeer op prijs. Bedankt voor je steun en het delen van je ervaring!

Sterke aanrader

Vriendelijke ontvangst bij ophaling, artikel was netjes verpakt tegen breken en zeer mooi ingepakt.
Alsook de geurstokjes van Ipuro ruiken heerlijk en blijven lang staan. Sterke aanrader. Smaakt naar meer. Bedankt AlieNoor

13. Februar 2023

Antwort von Alienoor

Dank je wel Douglas. De Ipuro geurstokjes zijn ook mijn favoriet.

Barbecue set

Papa was er heel erg blij mee. Het barbecue set heeft een goede kwaliteit.

11. Juni 2022

Antwort von Alienoor

Dank je wel Norah voor je bestelling voor Vaderdag.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr