1. Softwareunternehmen

Algo24 biedt geavanceerde algoritmische handelsstrategieën voor forex, crypto en commodities. Hiermee kunnen investeerders eenvoudig profiteren van datagedreven trading. Wat ons uniek maakt, is de combinatie van geavanceerde AI-technologie met actief menselijk toezicht. Onze experts monitoren continu de prestaties en beheren risico’s. Met een sterke focus op transparantie, veiligheid en consistent rendement opereert Algo24 onder strikte regelgeving. Zo bieden we een betrouwbare en innovatieve oplossing voor zowel defensieve als offensieve beleggers, eenvoudig te volgen via onze gebruiksvriendelijke app.

3.7

Akzeptabel

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Echt vet veel geld verdiend

Echt vet veel geld verdiend, maar wordt telkens tax ingehouden. Krijg iedere keer bij uitbetalen een bonnetje voor de tax en dat ik die ergens terug kan krijgen. Waar kan ik dat terug krijgen?

4. Dezember 2025

LET OP!

LET OP! Belangrijk bericht!

Ik deel dit bericht om anderen aan te moedigen zelf goed onderzoek te doen voordat zij besluiten geld te investeren.

Ik heb persoonlijk negatieve ervaringen opgedaan met eerdere beleggingsinitiatieven waarbij dezelfde personen betrokken waren. In mijn geval heeft dit geleid tot aanzienlijke financiële schade.

Inmiddels zie ik dat er een nieuw bedrijf is opgericht onder de naam Algo24, gelieerd aan Algo Software Solutions (KvK 96521538) en Loua Tech Solutions (KvK 90552385). Deze informatie is openbaar en terug te vinden in het Handelsregister.

Mijn ervaring is dat eerdere projecten met vergelijkbare opzet voor investeerders zeer slecht zijn afgelopen, er wordt geld opgehaald onder het mom van aanzienlijke winsten, en als er genoeg geld in de pot zit laat men alles klappen. De investeerder is al zn geld kwijt, terwijl de eigenaren via de broker veel commissie binnen slepen. De andere "projecten" die deze personen op hun geweten hebben heten "Robofundz" "RoboGroup" "Algotrade" "Innovento" en "Dutch Forex Investments". Ik adviseer met klem om je onderzoek te doen naar deze bedrijven en ik zou hier persoonlijk NOOIT instappen. Zit je er al in, kijk dan of het mogelijk is om er nog uit te stappen.

Groet, Hans

14. Januar 2026
Algo24-Logo

Antwort von Algo24

Geachte Hans Santvoorth,

Deze recensie is niet afkomstig van een (ex-)klant. Wij herkennen de naam Hans van Santvoort niet in onze administratie en hij heeft nooit gebruikgemaakt van onze diensten.

De beschuldigingen bestaan uit suggesties en aannames zonder enig bewijs. Het noemen van andere, niet-gerelateerde projecten is misleidend en staat volledig los van onze organisatie. Wij herkennen ons op geen enkele wijze in deze genoemde initiatieven.

Wat wél belangrijk is voor (potentiële) klanten:
• Onze resultaten zijn transparant en inzichtelijk voor klanten
• Wij opereren met vergunning en zijn daardoor gebonden aan strenge wet- en regelgeving
• Wij werken volgens vastgestelde procedures op het gebied van compliance, rapportage en risicobeheer

Wij moedigen iedereen aan om zelf onderzoek te doen, vragen te stellen en feiten te controleren. Transparantie en vertrouwen zijn voor ons geen marketingwoorden, maar een vereiste.

Mocht iemand inhoudelijke vragen hebben of verificatie wensen, dan nodigen wij hen uit om direct contact met ons op te nemen. Wij gaan graag het gesprek aan op basis van feiten, niet op basis van rancune.

Met vriendelijke groet,

Het Algo24 team

I'm very surprised by the results!

I'm very surprised by the results algo24 has already achieved in such a short time! It feels like a reliable alternative to a savings account, but with real returns. I'm very curious about the long-term results. Highly recommended!

10. Januar 2026

Good interface and trustworthy

Really enjoy the app interface to track the investments. Further to this I’m confident in the way to company is structured. You keep access to your own money, there is oversight from a compliance party and all trades are fully transparent.

5. November 2025

Algo24 trading platform

I’ve been using Algo24.com for two months now, and I’m genuinely impressed with the experience! The app is incredibly user-friendly, with a clean and intuitive interface that makes navigating the platform a breeze, even for someone new to trading. The automated trading strategies are spot-on, and I’ve made consistent profits since starting. Customer support is responsive and helpful, guiding me through setup and answering all my questions. I highly recommend Algo24 to anyone looking for a reliable, profitable, and easy-to-use trading platform!

30. Mai 2025