Alecto Baby Bewertungen 365

TrustScore 3 von 5

3.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat de bestelling niet teruggevonden kon worden heeft alecto mij toch een nieuwe babyfoon toegestuurd toen de ontvanger niet meer naar behoren werkte. Dat is toch top service!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijke babyfoon en nog verschrikkelijker is de klantenservice!! Als je door gekke geluiden snachts wakker gemaakt wil worden, wil dat je babyfoon random inzoomt en uitzoomt en de microfoon z... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

11Jaar geleden 2 babyfoons gekocht voor kleinkinderen. Inmiddels 7 kleinkinderen, maar dus alleen gebruikt als oma en lang niet op dagelijkse basis. Van beide is het zijknopje (aan en uit) van de oude... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 jaar geleden een Alecto Dvm 143 gekocht. Deze is gedurende deze periode 2 x gerepareerd en we hebben zelfs een nieuwe gekregen! Helaas is deze alweer defect en wel elke keer hetzelfde probleem! Niet... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Als je het beste wilt voor je kindje, kom je bij Alecto babycare uit. Compleet assortiment in babycare ontzorgt jonge ouders, geven vertrouwen en bieden veiligheid. Alecto heeft een assortiment van meer dan 70 producten voor je, waarmee je jouw kindje met de beste zorg omringt. Het meest bekend zijn onze prijswinnende en marktleidende babyfoons.

3.1

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Uitstekende service

Na een defect aan onze babyfoon zijn we ontzettend goed en klantvriendelijk geholpen door Alecto. Zeer tevreden over de service!

28. April 2021

Super service

Super service! Een babyfoon met een defect binnen garantie, opgestuurd en binnen een week vervangen voor een vervangend nieuw exemplaar.

7. April 2021

Monkey Slaaptrainer

We hadden een slaaptrainer besteld bij Alecto. Helaas was de doos behoorlijk beschadigd door het vervoer. Na contact met Alecto is dit super opgelost. Zij hebben meteen een nieuwe toegstuurd. Top service!

6. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alecto DBX-88 babyfoon, top service!

Ik heb een Alecto DBX-88 babyfoon. We zijn erg tevreden met de babyfoon. Helaas ging de riemclip kapot. Deze wilde ik los bestellen en kreeg deze zonder kosten thuisgestuurd. Top service van Alecto!

3. April 2021

Goede service!

Goede service! Fijne slaaptrainer gekocht die het na een maand helaas al begaf. Alecto heeft perfect geholpen en direct een nieuwe slaaptrainer opgestuurd. Deze werkt goed en blijft hopelijk ook goed werken!

1. April 2021

Lader

Bij aanschaf babyfoon in de winkel, wat de laatste was, bleek de verkeerde lader. Contact met Alecto opgenomen of zij ons konden helpen. Na twee dagen kosteloos een nieuwe lader ontvangen, en ook nog een zwarte net als de babyfoon. Super service!

25. März 2021

Snel en goed service

Ik heb een oudere model babyfoon voor een langere tijd, waarvan laatst de riemclip kapot van was gegaan. Ik heb ze benaderd om de riemclip te bestellen, uiteindelijk hebben ze die onder garantie meteen naar me opgestuurd!

De service was vriendelijk en ze reageren snel, aanrader dus!

24. März 2021

Snelle en goede service

Na 5 jaar heeft de accu van onze babyphone het begeven. Hoort erbij.
Via de site contact gezocht en zeer snel antwoord gekregen met de juiste accu. Accu besteld en volgende dag in huis. Voor een prima prijs.
Super goede service

4. März 2021

Goede communicatie!

Babyfoon toont na 5 maanden wat mankementen na iets waterschade. Gekocht via bol.com dus daarvoor geen binding met de leverancier, maar erg verrast door de snelle reply op mail, heldere instructies en snelle reparatie en retour zending. Vooral de duidelijke en zeer volledige communicatie viel op. Erg vriendelijke mensen daar. Zo zou het overal moeten zijn

17. Februar 2021

Alleen maar lof

Alleen maar lof! Onze babyfoon toonde naar een jaartje wat problemen. Hij laden niet goed meer op en viel af en toe uit. Na contact te hebben gehad met de klantenservice konden we hem met een kopie van de bon terug sturen. Na een klein weekje kregen we dachten we onze babyfoon weer terug. Maar hij was niet meer te maken en hebben een nieuwe gekregen. Echt super goede en fijne service!

15. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een weegschaal besteld bij…

Ik had een weegschaal besteld bij Prenatal. Daar zat een briefje bij van alecto dat ik een review kon schrijven en een leuk cadeautje kon uitkiezen. Echter kon ik op de website van Prenatal geen review achterlaten. Even contact opgenomen met Alecto en zij hebben het voor mij geregeld. Super bedankt Romy voor de snelle reacties!!!! 😁😁

27. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr