Op 10 maart j.l. (het is nu begin juni!!!) heb ik het product "Alecto BTT2 - Compacte universele batterijtester voor AA, AAA, C, D en 9V batterijen - Zwart × 1" besteld. Ik hoorde niets meer. Geen ma... Mehr ansehen
Weerstation 3 jaar oud geeft buitentemperatuur niet meer weer. Kontakt met klantenservice. Uw buitenunit moet vervangen worden want reparatie is te duur. Welke versie heeft u? v1.1 staat op binnenu... Mehr ansehen
Zo'n 2 jaar geleden een weerstation WS 1700 gekocht ,maar wat een bagger apparaat,heb alle batterijen geprobeerd van lithium( wat de fabrikant aanbeveelt tot oplaadbare batterijen...............hij... Mehr ansehen
onderdelen 7 jaar oud professioneel weerstation door storm defect. Model niet meer leverbaar? Alecto gebeld, zeer prettige en snelle hulp van hun klantenservice: onderdelen toch nog leverbaar :--... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Ons assortiment is inmiddels zo breed, dat we met recht kunnen zeggen: in elk huishouden in Nederland vind je minstens één Alecto product.
Australiëlaan 1, 5232 BB, 's-Hertogenbosch, Niederlande
- service@alecto.nl
- alecto.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Babyphone Alecto DBX80BK : très mauvais rapport qualité / prix
Service après vente réactif et arrangeant.
ancien avis à 1 étoile :
" Alecto DBX80BK - Babyphone à longue portée jusqu’à 3 000 mètres :
- portée nettement moindre qu'annoncée :
< 70 m à l'exterieur
< 50 m à l'intérieur (ne fonctionne pas dans les grandes maisons de campagnes avec murs en pierres)
- batterie nettement moindre qu'annoncée : < 4h
- durée de vie du récepteur < 18 mois malgré un bon soin
Des talkie-walkies pour enfants sont de meilleurs qualité et coûtent moins chers...
70 € et même pas de prise USB-C (mais c'est un détail comparé au reste)"
babyfoon DVM-75
Tevreden. Doet wat het moet doen.
Duidelijk zicht in het donker.
Met microfoon waardoor je kan praten tegen je peuter.
Extra functies niet gebruikt.
Het zou wel handig zijn mocht je de camera ergens kunnen bevestigen aan een bedje (aan de spijlers bv).
Alecto WS-5500 weerstation
Ik gebruik een Alecto WS-5500 weerstation met een buitenunit en binnen een beeldscherm om o.a. weersomstandigheden binnen en buiten bij te houden. Ik heb dat apparaat in februari 2022 gekocht en vanaf het begin gaf de buiten unit problemen met de batterijen. Die gingen veel te snel op. Nu heb ik pas begin april jl. een klacht ingediend bij
het Commaxxgroup service team wat de belangen van Alecto behartigt. Zij hebben mij een retourlabel gegeven waarmee ik mijn weerstation kon terugsturen terwijl het ondertussen ruim buiten de garantieperiode van 2 jaar is geworden. Het Commaxxgroup service team heeft na een week al, uit coulance, mij een nieuwe buitenunit toegestuurd. een compliment waard.
Smartplug werkt gewoon niet
Smartplug werkt gewoon niet. Kan hem niet op wifi krijgen.

Antwort von Alecto
29 maart een contactformulier ingevuld…
29 maart een contactformulier ingevuld en daarop een email teruggekregen.
Nog steeds geen antwoord.
Zeker als het gaat om een onderdeel wat herhaaldelijk kapot gaat.
Stap over op een ander merk.
Belachelijke service.
Ticketnr: 510451

Antwort von Alecto
klanten service
de klantenservice is echt slecht,ik heb een weerstation gekocht ws 2300.en een klacht verstuurd geen antwoord gekregen,als er stront aan de knikker is zijn ze niet thuis,voor mijn geen alecto weerstation meer of ze moeten met een oplossing komen,maar daar geloof ik niet in.ga zo door alecto.
Alecto Babyweegschaal
Alecto Babyweegschaal aangeschaft. Doet precies waarvoor wij hem gekocht hebben, onze baby nauwkeurig wegen. Door de precieze stappen van slechts 5 gram beter dan menig weegschaal. Degelijke kwaliteit.
Prima babyfoon
Prima babyfoon. Wel wat omslachtig dat het alleen op 2.4 ghz werkt. Is wat achterhaald.
Zeer duidelijk beeld in de kamer
Zeer duidelijk beeld in de kamer van de kinderopvang
Koop geen Alecto SA-210 rookmelder
In mei 2021 de Alecto SA-210 rookmelder aangeschaft met ingebouwde batterij van 10 jaar levensduur. Helaas na 2 1/2 jaar midden in de nacht wakker door het gepiep omdat het signaal levensduur batterij afging. Dus totaal niet de beloofde levensduur van 10 jaar!!
De batterij is niet vervangbaar dus totale miskoop en misleidende reclame.
Prettige babyfoon Alecto!
Prettige babyfoon Alecto!
+ Goed bereik.
+ Niet te vel licht.
- Ruis aanwezig bij 2 laagste geluid streepjes.
- Blijft waarschuwingen geven indien de originele lader in gebruik, terwijl het werk prima functioneert.
Eenvoudig te instaleren
Eenvoudig te instaleren, duidelijk display. Echter, aangeboden bij het Kruidvat voor slechts 14.99, deze hebben de productie datum van 2018 en gaan dus maar 5 jaar mee i.p.v. 10 jaar. Laat je dus niet misleiden en betaal gewoon 10,- meer zodat deze gewoon 10 jaar meegaat.
top klantenservice
Na een jaar en half was onze Alecto model SCD530-1 stuk, intern laadde de monitor niet meer op. Na contact met de firma kregen we een nieuwe monitor en nu, een jaar later werkt hij nog steeds perfect! Top service. Heel tevreden van de babyfoon! Werkt heel goed en je kan er ook twee camera’s op aansluiten in geval van tweede kindje.
Ooit geïnvesteerd in smart plug 2…
Ooit geïnvesteerd in smart plug 2 schakelaars. Een grote ellende, van de 10 inmiddels 8 retour aangezien ze zonder aanleiding off-line gaan. Kreeg ze wel nog geruild maar je krijgt dezelfde onbetrouwbare schakelaars terug die ook zonder aanleiding weer off-line gaan ! Schaf ze niet aan, er zijn genoeg andere schakelaars welke wel betrouwbaar blijven werken.
Alecto baby BF55
Sinds kort heb ik de alecto sterilisatiemachine aangekocht (BF55). Wat ben ik blij hiermee. Ik kreeg dit snel toegestuurd en het werd compact verpakt. Ook de uitleg en wat je kan met de machine staat gemakkelijk omschreven. In een 50 tal minuutjes is alles gesteriliseerd naar wens (flesjes, bijtringen, fopspenen,..). Een topkoopje! :)
Vroegtijdig lege batterij co2 melder
Na 2,5 jaar gaf onze co2 melder de melding dat de batterij leeg was waar deze een levensduur heeft van 10 jaar.
Na contact met de klantenservice werd ons direct een nieuwe melder toegezegd daar waar de oorspronkelijke leverancier zich hield aan de wettelijke garantietermijn van 2 jaar.
Uitstekende service van Alecto en voor ons zeker de reden om bij vervanging weer voor Alecto te kiezen.
Babyfoon (Alecto DVM 200) is na slechts…
Babyfoon (Alecto DVM 200) is na slechts 6 maanden al stuk. Helaas al 2 maanden bezig om met Prenatal en Alecto dit op te lossen.
Echt schandalig dat dit zo lang moet duren.
Service zoals het hoort !
Wij hadden een rookmelder die binnen de vervaldatum ging piepen.
Aangezien we deze 1,5 jaar geleden gekocht hadden en het bonnetje niet meer hadden hebben wij gemaild wat er mogelijk is.
Al vlug werd er uit coulance voorgesteld om een nieuwe melder af te sturen. 1 werkdag later was deze al bij ons binnen.
Service zoals je het zou willen, chapeau
Koop geen rookmelders Alecto SA-110
Koop geen rookmelders Alecto SA-110! Zouden 10 jaar moeten meegaan. In augustus 2022 4 rookmelders gekocht. Afgelopen week ging er s'nachts één ten onrechte af, niet stil te krijgen. Kapot moeten maken om 85 DB stil te krijgen. Bij test van de andere 3 blijken er twee niet meer te werken! We voelen ons zeer onveilig bij deze rookmelders. Deze doen absoluut niet wat is beloofd. Alecto zelf neemt geen verantwoording en verwijst naar de verkoper.
Weerstation 3 jaar oud mag je weggooien.
Weerstation 3 jaar oud geeft buitentemperatuur niet meer weer. Kontakt met klantenservice. Uw buitenunit moet vervangen worden want reparatie is te duur. Welke versie heeft u? v1.1 staat op binnenunit.
Daar hebben geen reserve spullen voor..........
Service nop dus.
Laatste Alecto apparaat wat in huis kwam.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.