Super lækker påskefrokost, 🐣🐥🐣lækkert mad, søde tjener, især Thomas 😋 Har været der flere gange, og vil klart anbefale det til alle vi kender og så må vi ikke glemme udsigten, når man sidder der... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Restaurant Albatrossen i Hvidovre nær Vallensbæk og Ishøj finder du et hyggeligt spisested med dansk mad til rimelige priser. Bestil bord på restauranten her!
Brøndby Havnevej 20, 2650, Hvidovre, Dänemark
- albatrossen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Glimt i øjet
2 personer til middag på den nye Albatrossen & co, og jeg må bare sige alt var i top. Michael, sidste skud på stammen i tjenerstaben, du skal have særlig tak for din måde at føle os velkomme på, yderst professionel med et glimt i øjet og god opmærksomhed ved bordet uden at være anmassende, altså jeg vil gå så langt og sige at hvis maden havde været dårlig, gjorde Michael sådan en god figur, at man alligevel ville lægge vejen forbi, og det er lige det, maden var virkelig lækker, gode råvarer, velkrydret, velsmagende.
Alle de bedste anbefalinger herfra
Mvh Sarah Steen
Tartelet på 500 g.
Tartelet på 500 g.
Lækker hjemmelavet is.
Det var bare lækkert😋
Østers
De gør det rigtigt godt i Albatrossen Brøndby Havn . Deres smørrebrød er af høj kvalitet. Og især service, betjening gør at jeg vender tilbage.
Ps. De har østers af høj kvalitet ,til ok pris.
Tak for mad
Jens
Vi var til diamantbryllup d5/10-24
Vi var til diamantbryllup d5/10-24, vi fik den mest lækre frokost med noget af det bedste lækre frokost bord, flot betjening trods travlhed og flere selskaber på samme tid, det er kke sidste gang vi har været der, 5 store stjerner fra et par gæster , vild smagsoplevelse .
En virkelig god madoplevelse
En virkelig god madoplevelse. Venlig og imødekommende service og maden var helt i top.
Vi fik moule frites og rødfisk. Det kan varmt anbefales. Det sammen med en fuldstændig fantastisk udsigt gjorde aftenen helt perfekt.
Hyggelig forretningsfrokost
Efter møde i et industrikvarter i nærheden af restauranten, søgte vi et sted hvor vi kunne spise en frokost og evaluere vores møde, og efter søgning på nettet fandt vi frem til Albatrossen i Brøndby lystbådhavn. Vi blev mødt med et smil, fik en fantastisk betjening af en sød tjener og maden var virkelig god. Selve placeringen af restauranten er også utrolig hyggelig, det var skønt at sidde på terassen på første sal, med smuk udsigt over lystbådhavn og Øresund (vi også velsignet med at det var en god sommerdag). Vil klart anbefale et besøg på restauranten, og kommer også selv tilbage når jeg engang igen er i området.
FANTISK restaurant med superb mad!
ALT. Fra bookningen, hvor de tog i mod mine lidt kryptiske anmodninger om hvor og hvad vi ville sidde, til modtagelsen, hvor der var sørget for at vi kunne sidde udendørs med tæpper mv., men straks sagde at vi bare skulle sige til så ville de rigge op indedørs, til maden - WOW dejligt smørrebrød og alle i selskabet havde rigeligt i 1½-2 stk. Vi var godt mætte bagefter. kan varmt anbefale et besøg hertil.
Gennemsnitlig mad ikke imponerende
Gennemsnitlig mad ikke imponerende, syntes det er for dyrt.
1 lille øl 20 cl 50 kr det er simpelthen i overkanten, 1 stor øl 40 cl 70 kr 2x billigste hovedret 370 kr
Manglende overblik
Vi var 26 personer (inkl. 5 børn) til frokost. Maden var ok og personalet var venlige. Dog mangler de overblik ved servering til et mindre selskab. Vi sad ved 3 borde, og havde forudbestilt samme anretning til de voksne, da restauranten ønskede det på den måde. Børnene kunne bestille mad ved ankomsten. Personalet kunne åbenbart ikke finde ud af hvor mange voksne, der sad ved hvert bord, så vi måtte rende og fordele maden, da de bare havde placeret anretningerne tilfældigt. Maden til det ene barn glemte de også, selvom vi rykkede for den flere gange.
Rigtig spændende og god mad i hyggelige…
Rigtig spændende og god mad i hyggelige omgivelser serveret af et meget venligt og dygtigt personale.
Ny restaurant
Ny restaurant
Har netop prøvet deres nye menu
Det var virkelig en oplevelse
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse. Et besøg værdigt. God betjening i en hyggelig atmosfære, med en super udsigt over Køge bugt og et fantastisk køkken.
Rigtig god frokost
Vi var en gruppe på 13, der kom til frokost lørdag den 9. september og vi have bestilt maden på forhånd. Alt klappede, rigtig god frokost hele vejen rundt og venlig og hjælpsom betjening. Kan varmt anbefales.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, meget lækkert smørrebrød, god betjening. Kan absolut anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.
Super god mad og dejlig service
Super god mad og dejlig service
Kan varmt anbefales.!
Super lækker påskefrokost
Super lækker påskefrokost, 🐣🐥🐣lækkert mad, søde tjener, især Thomas 😋
Har været der flere gange, og vil klart anbefale det til alle vi kender og så må vi ikke glemme udsigten, når man sidder der på en sommerdag med en kold fadbamse og kigger ud over vandet 😜😜😜
Uprætentiøs restaurant med god
Uprætentiøs restaurant med god, dansk mad til rimelig pris og fantastisk service. Desuden er der smuk udsigt over marina og Køge bugt.
Det er sjældent at se unge tjenere, der ser ud som om de nyder deres arbejde. Det var tilfældet her. Professionel, venlig og meget hurtig betjening.
Kan klart anbefales.
Hyggelig uformel frokostrestaurant i…
Hyggelig uformel frokostrestaurant i dejlige omgivelser, venlige tjenere og veltillavet smørrebrød til fornuftige priser. Det er mit tredie besøg og jeg kommer igen. Kan klart anbefales
Dejligt sted
Vi har været i Albatrossen nogle gange efterhånden og fået god mad. Det er et hyggeligt sted med dejlig mad og god service.
De har en “elevator” til kørestol eller dårligt gående. Vi har haft brug for den til min mor et par gange. Man går op og beder om hjælp til “elevatoren”, med det samme kommer en medarbejder og kører den op. Vi kommer igen og igen.
Det mest hjælpsomme og rummelige…
Det mest hjælpsomme og rummelige personale nogensinde.
Ville ønske jeg kunne give 10 stjerner
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.