Vi var trötta på att höra att ”det är så här i den åldern, movicol är helt ofarlig.” Med Alba Health fick vi istället konkreta verktyg och en förståelse för vad vi kan göra för att förbättra våra bar... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Tydliga enkla instruktioner för att genomföra själva testet. Rapporten/ resultatet av provet var bra upplagt så man förstår (engelsk medicinska termer dock) One to One mötet med specialisten Fong va... Mehr ansehen
Uppfyllde mina förväntningar! När vanliga vården inte kan hjälpa till känns det skönt med ett annat alternativ som kan ge vägledning. Kändes som ett välarbetat och gediget material med actionplan... Mehr ansehen
Du fantastiska Fong Aulin-Rodén Vilken kunskap du besitter. Du gav mig så mycket energi och HOPP. Du var så informativ, lugn, kunnig, saklig och hade så bra råd och tips och kunde förmedla dem med... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Alba Health is on a mission to give every child the healthiest and best start in life. Our first product is a gut microbiome test developed specifically for children. That’s based on the insights that in the first years of life, we develop the fundamentals of our future health.
Kontaktinformationen
Grev Turegatan 30, CO/ Helio GT30 , 114 38, Stockholm, Schweden
- support@albahealth.se
- albahealth.co
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg er en tilfreds kunde
Jeg er en tilfreds kunde. Efter at have indsendt prøver modtog jeg en meget fin rapport over prøvesvarene, nem læselig og alligevel med en god detaljegrad. Jeg synes det var virkelig rart at få en lidt større forståelse af hvad de forskellige bakterier i mikrofloraen har af betydning for barnets overornede helbred samt at få et par konkrete forslag til hvor vi kan sætte ind. Der måtte gerne være flere opskrifter men dejligt at få tilbudt den efterfølgende samtale med diætisten hvor man kan gå lidt mere i dybden med anbefalingerne.
Rekommenderar!
Väldigt smidigt och enkelt sätt att få redo på mer om barnen förutsättning till välmående. Kommer göra igen om ett tag för att följa upp!
Tveka inte att testa ditt barn så fort…
Tveka inte att testa ditt barn så fort du kan!
Appen bör utvecklas mera för användaren för att lättare kunna följa sitt barns tarmhälsa.
Jag hade förväntat mig mer.
Jag hade förväntat mig mera information av testet, detta test täcker egentligen bara en liten del av vad som pågår i tarmen. Influencers på Instagram som delar länkar och koder för detta får det att låta som om testet visar en massa mer än det gjorde vilket känns som falsk marknadsföring. Dock ett helt ok test om man bara vill skrapa lite på ytan. Rekommenderar GI MAP för de som söker djupare svar på tarmhälsan men det är ett dyrare och mer komplicerat test.
Vi blev rekommenderade en specifik probiotika men ingenstans i provsvaren stod det att just denna saknas, bara att den kan hjälpa vid eksem. Jag beställde den och väntar nu istället på att se om den gör någon skillnad.
Näringscoachen var väldigt trevlig även om vi hade det mesta ganska under kontroll redan från innan.

Antwort von Alba Health
Intressanta resultat och bra med…
Intressanta resultat och bra med inspiration till nya livsmedel och maträtter. Tacksam att mötet dessutom va på svenska.
Great support!
The test kit was easy to use and the support from the nutritionist was great. Feels so good to be guided by facts ands specialists when it comes to the health of my children. Now we know how to move forward!
Don´t wait
Don´t wait, just do it. It will help your child a lot even if they don´t have any issues.
Givande!
Givande och intressant information i rapporten som gav många insikter. Även ett väldigt bra samtal med närings- och hälsocoachen som gav många bra och skräddarsydda tips!
Bra bemötande av företaget både under…
Bra bemötande av företaget både under efter provsvaret.
Alla pengar är värt att ens barn mår bra och vi fick bra tips o råd hur vi kan gå tillväga för att få en bättre maghälsa.
Rekommenderas
Smidigt och mycket bra information. Väldigt trevligt bemötande och bra att få prata igenom resultatet och få mer specifika förslag. Rekommenderas!
Väldigt intressant att få se provsvaren…
Väldigt intressant att få se provsvaren och bra med konkreta råd. Hade dock velat ha lite mer djupdykning i svaren med tanke på priset man betalar för ett prov.

Antwort von Alba Health
Ger bra motivation och förståelse till…
Ger bra motivation och förståelse till att arbeta med en kostplan och uppföljning för att stärka tarmfloran.
Ovärderliga insikter
Jag är så nöjd med upplevelsen av Alba Health. Informationen jag fick utifrån rapporterna var så intressant och det gav så mycket värde att prata med en coach för att gå mer på djupet. Jag fick svara på så många specifika frågor jag haft och kände verkligen att rekommendationerna var väldigt personliga utifrån mina barn.
ALLA BORDE GÖRA DETTA!
ALLA BORDE GÖRA DETTA!
Detta borde ingå för alla barn så fort som möjligt efter man börjat äta om du frågar mig, men det är en annan diskussion. Så tack Alba för att ni gör det möjligt att ge våra barn den bästa möjliga förustättningen för deras fysiska och mentala hälsa <3 Inte bara att testet var super enkelt att ta, hela processen där till utan är också så nöjd med den coachning och rådgivning vi fick. Det var så mycket som klarna för oss, och jag uppskattar att man kunde ha den dialogen med er. Nu känner jag mig trygg i mitt barns hälsa och vad jag kan göra för henne. Med tydliga och konkreta tips från er. Tack!<3
After antibiotics disrupted my baby’s…
After antibiotics disrupted my baby’s digestion, Alba Health’s gut test gave us clear insights and concrete advice on how to restore his balance. Thanks to their guidance, his digestion improved, and I finally feel confident in supporting his health. Highly recommend!
Fantastiskt support
Fantastiskt support, enkelt att genomföra test och framför allt så intressant att ta del av rapporten ang mitt barn. 🙏
Varit super för att förstå hur alla…
Varit super för att förstå hur alla mina tre allergibarns magar mår och hur jag kan förhoppningsvis hjälpa dem att må bättre!
Mycket seriöst och kompetent företag som genuint brinner för barns hälsa
Mycket seriöst och kompetent företag! Tarmhälsan är så otroligt viktig och eftersom sjukvården varken har kompetens eller resurser att göra denna typ av analyser är det fantastiskt att det finns ett företag som Alba Health.
Vi fick chansen att vara med i en studie med vår son och det var mycket givande att få veta mer om hans tarmhälsa. Man får dessutom många bra råd och verktyg för att förbättra tarmhälsan.
Jag upplever detta som ett företag som genuint brinner för att förbättra barns hälsa! Jag kan erkänna att jag kan känna mig skeptisk till företag som erbjuder olika tester och om det verkligen gör någon nytta. Men så är absolut inte fallet med Alba health, jag känner stor tillit till deras intentioner och kompetens. Rekommenderar Alba Health varmt!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.