Kan bare sige: Pas på! Deres regninger er voldsomt meget dyre end de selv oplyser telefonisk og ikke mindst i forhold til deres konkurrenter.
Das sagen Bewerter
Jeg fik et akut problem med en stoppet kloak sondag eftermiddag og skrev en email til Taastrup Kloak Service doegn support. Jeg blev ringet op mindre end en 1/2 time senere og blev lovet support i... Mehr ansehen
Det værste røverfirma. Vi havde spurgt til priser inden vi bestilte. Man oplyste timeprisen, men "glemte" at fortælle at der kommer diverse gebyr oveni. I tillæg tog opgaven under 15 min men man... Mehr ansehen
De har en meget aggressiv markedsføring. Søgte en lokal kloakservice, men fik åbenbart ringet til Akut i stedet for, da deres hjemmeside dukkede op først. Har lige fået en rykker for en regning je... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- 41 501 500
- info@akutkloakservice.dk
- akutkloakservice.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig udrykning.
Hurtig udrykning.
Dygtig og kompetent samt yderst venlig .
Alt i alt en god oplevelse.
Godt arbejde og hurtig
Perfekt oplevelse og god rådgivning
Meget dyrt
Ingen besked om hvornår de villle komme 4 timer efter stod der en i have. Det tog ca. 20 min og han var ude af døren igen
not get the problem solved and ignorance of a customer
I needed a “kloak mand” urgently and I have contacted Akutkloakservice.
The “kloak mand” arrived as agreed - the day after. He has called me, but I wasn’t home. I have explained him the problem and navigated him around the house. I have ask him to call me if anything/ information is needed or anyways to call me after he has solved the issue.
He did not contacted me back and when I went home I saw the the problem is not solved. I have tried to call him back, but unsuccessfully. Then I contacted the customer service and they needed to figure out what is the status of the case and promised to call me back, but nothings. The problem got even worst and I have contacted other company. Just very disappointing especially when you are called - emergency service
Opgaven blev løst hurtigt og effektivt
Opgaven blev løst hurtigt og effektivt. God service
Kom til tiden og løste problemet
Hurtig og kompetent service
Han gav sig god til til at forklare…
Han gav sig god til at forklare os kloaksystemet.
Forventer en serviceminded venlig…
Forventer en serviceminded venlig medarbejdere, men nej .ellers hurtig udrykning, han var her i 25 min. Fik en regning på 1 timer og 30 min. På Over 3400 kr.
Det værste røverfirma.
Det værste røverfirma.
Vi havde spurgt til priser inden vi bestilte. Man oplyste timeprisen, men "glemte" at fortælle at der kommer diverse gebyr oveni. I tillæg tog opgaven under 15 min men man fakturer 2 timer. Så 15 min arbejde endte med en regning på knap 6000.
Desuden ødelagde man kloakdækslet uden at informere om det.
Meget venlig tlf.betjening
Meget venlig tlf.betjening. Hurtig “udrykning” . Meget effektiv behandling af problemet (stoppet køkkenvask).
hurtigt behandling og godt udførsel
Hurtigt og venlig service😊
God service til eksorbitant pris
God kommunikation og flink mand, der kom og udbedrede skaden. Det var ikke en akutoperation. Han var hos os i 30 minutter. Regningen lød på 3.500 kr. Hverken hjemmesiden eller den forudgående kommunikation havde antydet, at firmaet arbejder med så eksorbitante priser.
Det var en hurtig udrykning
Det var en hurtig udrykning, i en panisk situation.
Tak for det.
MVH. Inge og Osvald
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.