Ajrcollection.com - Verdens mest komfortable underbukser Bewertungen 433

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have had AJR underwear for a year now and they are my absolute favorite. Comfortable, fit exceptionally well and quality that lasts. I can very much recommend them whether you use them for athletic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hurtig levering. Derudover sørger Art, for god kundeservice og tak for nogle fine produkter både til mænd og kvinder. Min kæreste fortæller at underbukserne til mænd er stoffet ty... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste underbukser, jeg har prøvet. Jeg har ret store lår og ofte haft problemer med andre underbukser, der kravler op og generer ved fx sport. Det gør underbukserne fra AJR ikke, og de er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt 6 par AJR-underbukser tilbage i starten af juli og har nu testet dem siden. Reklamerne taler sandt; det er et fremragende produkt. Jeg var i starten lidt nervøs for længden på bene... Mehr ansehen

1. Unterwäschegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

AJR® UNDERWEAR Velkommen til den officielle Trust-Pilot side af AJRcollection.com. Vi er et undertøjs brand og livsstilskoncept med fokus på at skabe et kvalitetsprodukt, som gavner alle. Vi udvikler og producerer undertøj til mænd og kvinder, som kan bruges til både hverdag og når du er aktiv. Vi udvikler og producerer undertøj til mænd og kvinder, som kan bruges til både hverdag og når du er aktiv. Alle kan bruge AJR-underbukser, og vi bestræber os på, at vores kunder får et produkt, som gør, at de ikke skal rette på deres underbukser, fordi de ruller op eller gnaver mellem benene. HAR DU PRØVET DEM? De mest komfortable og fleksible underbukser på markedet. Komforten kan mærkes efter første gang, man har AJR® underbukser på, og det kan vi garantere. Vores AJR® underbukser har ikke en bestemt målgruppe. Vi er her for at skabe et produkt, som gavner alle forbrugere. Du kan bruge AJR® underbukser til alle begivenheder, om du har en lang stillestående dag på kontoret, eller et fysisk og aktiv erhverv. Vores bomuldsstræk materiale kombinerer åndbarheden fra bomuld med en forbedret strikketeknik og øget spandex, hvilket gør dem mere strækbare, og komfortable at have på. Produktet er simpelt, minimalistisk og med et klassisk design. Tjek dem ud her hos AJRcollection.com

4.8

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Hejsa Henning,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® underbukser passer til dig, og tak fordi du roser vores service, da vi stræber efter at kunne give dig og alle vores kunder den bedste oplevelse som muligt, når du handler med os! :D

Hejsa Kim,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at det hele bare spiller for dig! Tak for din tid.

Alt var godt

Alt var godt. Bestilling, levering og ikke mindst varen i brug. De bedste underbukser jeg har prøvet, og det er mange 👍.

16. Mai 2024

Hejsa Rasmussen,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at alt bare er godt, og tak fordi du synes, at vores fantastiske AJR® underbukser bare er de bedste du har prøvet. Tusind taaaak for de fine ord og ros! <3

Lækre produkter

Lækre produkter, god service og fair pris! Vil helt sikkert handle her igen!
Dog designmæssigt gør den hvide stribe ikke noget godt, havde gerne set dem helt sorte ☺️

7. Mai 2024

Hejsa Christian,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at du synes vi har en fair pris med den kvalitet vores fantastiske AJR® underbukser har. Jeg vil tage det videre, og sikre at når vi har solgt alle dem vi har på lager med de hvide striber, så ud faser vi dem!! Tusind tak for feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse af shortsene stemmer…

Min oplevelse af shortsene stemmer overens med produktbeskrivelsen. Vil helt klart handle med AJR igen.

14. Mai 2024

Hejsa Johannes,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® underbukser passer til dig. Tak fordi vi lever op til dine forvetninger det er så meget værdsat <3

Høj kvalitet ‼️

Herreunderbukser af super høj kvalitet. Efter utallige vask - nærmer sig vel de 100 - holder de stadig farve og pasform
Skal dog lige siges, at de aldrig ryger i tumbler.

16. Mai 2024

Hejsa,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® underbukser bare spiller. Det er sgu lidt vild, at du har vasket dem så mange gange, og at de stadig holder formen. Vi har nok testet vores efter 72 vask, og det fungere sgu bare, så længe man holder sig til vaskeanledning! <3 Lige præcist, man skal helst undgå at de kommer i tørretumbleren, så har den nemlig en lang levetid :D

Skriv til mig næste gang du skal have flere af vores super underbukser, så fikser vi noget godt til dig: Art@ajrcollection.com <3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bæredygtig underbuks?

Hvis materialerne bliver upgrated til økologisk bambus eller lignede klimavenlig alternativ giver jeg fuld plade!

6. Mai 2024

Hejsa Tommi,
Tusind tak for din ordre og feedback! Det betyder virkelig meget for os, at du havde tid til at give os en feedback. Vi vil helt sikkert have det i minde, men alt andet uden om det, så går vi eksempelvis fragtet vores produkter med SØ transport, så vi ikke flyver dem hjem, selvom det har en højere pris, men en langt hurtigere leveringstid, så vægter vi netop, at kunne forhindre CO2 udslip ved at undgå dette, og vi bruger desværre ikke bambus, eftersom at det har en træls irritation, når man begynder at svede eller bevæger sig meget, selvom det er mere bæredygtigt. Tusind tak for din feedback Tommi, det er værdsat <3

Hejsa Rune,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® underbukser bare er de bedste boxershorts, som du har haft! <3

Skriv endelig til mig, hvis du skal bruge flere på et tidspunkt, så finder vi en god aftale: Art@ajrcollection.com <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kvalitet og en fantastisk…

Virkelig god kvalitet og en fantastisk og venlig service.

9. Mai 2024

Hejsa Bastian,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® underbukser passer til dig, ikke mindst at vores kvalitet bare er god og venlig service. Det vil jeg sige videre, så tusind tak <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig afsendelse af…

God service og hurtig afsendelse af produkter.
Lækker kvalitet og behagelig undertøj.

2. Mai 2024

Hejsa Kristin,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® undertøj lever op til dine forventninger, og at kvaliteten bare spiller. Det er så skønt at høre, så tusind tak til dig! <3

Levering tæt på

22. April 2024

Hejsa Per,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at du havde tid til at anmelde os med de flotte 5-stjerner <3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lever op til forventning, men plads til forbedring

Underbukserne lever op til markedsføringen. De sidder utroligt godt rundt om ben og baller. De kravler ikke op, selv efter vask. Jeg har i mange år gået i Calvin Klein hvor dette har været et stort problem.
Et minus som jeg håber i vil arbejde videre på, er jeres elastik. Den bliver ved med at knække på midten, og har svært ved at rette sig op igen når den først har været bøjet. Dette føles ubehageligt efter længere tid.
Jeg vil sige at hvis i brugte en bredere elastik som var lavet på samme måde som på Calvin Klein ville de være perfekte.

8. April 2024

Hejsa Magnus,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® underbukser passer til dig, og at de IKKE kravler op, selv efter vask. Tak for din super god feedback, og vi stræber efter at lytte på alle vores kunders meninger og tanker, fordi uden jer så ville vi aldrig være her idag. Jeg har taget dette videre til vores udviklingsafdeling, og de arbejder intensiv på at udvikle et bedre elastik, så vi løse dette problem!! Tak for din tid og hjælp! <3

Skriv endelig til mig på denne mail, hvis der er noget, som jeg kan hjælpe med: Art@ajrcollection.com <3

Fed service!

Fed service! Det spiller!

19. April 2024

Hejsa Mark,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at du havde tid til at give de flotte 5-stjerner. Tak fordi vi opfylder dine behov! Det betyder meget..

Bedste service

Bedste service, bedste undertøj.
Alle burde have et sæt i deres skuffe. I vil ikke fortryde🤩

3. Mai 2024

Hejsa Betinna,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at du kunne bruge vores undertøj! Wooow sikken nogle flotte ord, og det er så meget værdsat!! <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klasse produkt og service helt i top.

Klasse produkt og service helt i top.
Underbukserne kom dagen efter de var bestilt, og så var der gaver med en meget sød hilsen, kæmpe respekt!
Plus så er produktet også bare godt

3. Mai 2024

Hejsa Marius,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® underbukser passer til dig. Jamen selv tak til dig, og det varmer meget, at du havde lyst til at ligge en flot anmeldelse til os, det betyder virkeligt alt! <3

Service i TOP

Først og fremmest kom pakken dagen efter bestilling.

Pakken indeholder både det bestilte + gaver i form af ekstra underbukser jeg kunne give til venner hvis de skulle overbevises om kvaliteten.

Underbukserne er mindre end min reference (Bjørn borg shorts for him) derfor ønskede jeg ombytning til XL og dette fik jeg et returlabel til så alt kunne komme i orden.

Hvis dette ikke er service nok så var der desuden en personlig hilsen fra AJR CEO 🙏

Kæmpe anbefaling herfra.

Jeg spiller basketball i dem og de glider hverken op eller ned men bliver hvor de skal

1. Mai 2024

Hejsa Frederik,
Wooow siger jeg bare!! Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® underbukser passer til dig.

Grundet til, at de blev leveret så hurtigt er det fordi, at postmanden højst sandsynligvis har haft AJR underbukserne på! HAHA :D

Jamen selvtak og det betyder virkelig så meget, at du havde tid til at give en så grundig anbefaling. Det er seriøst guldværd, og så meget værdsat!! <3

Pøj pøj med din basket, og skriv endelig, hvis der er andet som jeg kan hjælpe dig med på: Art@ajrcollection.com

Klasse kvalitet

Virkelig godt produkt

17. April 2024

Hejsa Anders,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores fantastiske AJR® underbukser passer til dig. Tak fordi du synes, at de er virkelig gode, det sætter jeg stor pris på! :)

Også gode til mc ture

Hurtig levering og rigtig god kvalitet.
Er rigtig behagelige når man kører på motorcykel.

22. April 2024

Hejsa Tue,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os!! Wooow det er da noget helt nyt jeg har fået af vide, hvor er det bare godt at høre, at de også kan bruges til når der er fart på.

Vi har jo testet vores AJR® underbukser i flere forskellige sportsgrene, hvilket har resulterede i at flere atleter mener, at de er super komfortable at have på, samtidig at de er strækbar at have på, som giver dem en bedre performance! :D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering! Fantastisk produkt!

19. April 2024

Hejsa Kristian,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at vores levering bare spiller. Tusind tak, fordi du synes, at vores AJR® underbukser er fantastisk. Det synes vi bestemt også! :D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig forsendelse og kvaliteten virker…

Hurtig forsendelse og kvaliteten virker fin. Der var lidt problemer med pasformen,men fik prøvet en anden størrelse der passede bedre.
De har service du ikke finder andre steder. Topklasse.

24. April 2024

Hejsa Anders,
Tusind tak for din ordre og ros! Det betyder virkelig meget for os, at du har prøvet os af, og derefter haft en fantastisk oplevelse. Det er så skønt at høre, at det hele bare er top klasse, og det er super vigtigt for mig, at kunne tilbyde vores kunder de bedste betingelser, og du skriver bare igen næste gang, hvis der er andet, som jeg kan hjælpe med <3

Art, Founder hos AJRcollection.com

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr